89

зрител

преди 10 години

Интересно, защо тогава Кутев ни подведе да се редим по опашки и да си теглим парите ????? Аман от *** комунистически номера !

88

Пешо

преди 10 години

Чикагото и Петното са на хранилка при Борисов нищо че се правят че са против него това е част от сценария! Пък и комунистите трябва да са виновни!

87

Анонимен

преди 10 години

Хвърлят ни разни *** като Чикагото , истинската причина е САЩ , Мекейн и ЦРУ.

86

Пешо

преди 10 години

Не знам колко трябва да си *** за да повярваш на бате си Бойко който уж бил тренирал карате?

85

Пешо

преди 10 години

Свинарчето от Банкя няма вече пари за да плаща за протестиращи а Цеца *** го е подучила как се клатят банки!

84

Анонимен

преди 10 години

Борисов не иска Смъртта на Валутния Борд той иска да докара МВФ и да направи като Украйна плацдарм за война срещу Русия..

83

Анонимен

преди 10 години

алиса: ненормални бянки работят нормално. Где е то?

82

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Само едни...банки,а кой ще работи и къде,за да преживява нормално,е...тъмна Индия.Кой е...моторът на българската икономика.Ясно кой,това е...охранителният бизнес.Това е...ковачницата за съвременните управленски...кадри.Ето,и най...великият ни политик Боко,управлявал вече един път и готов за...втори,произлиза от тези среди.Армия от...охранители са обградили знайни и незнайни нашенски...величия..Естествено и банките да са...спокойни,вардят ги.Само народът е...оставен да се оправя сам...някак.

81

anonimen

преди 10 години

napravixa ma mnogo golqm teatar s bankite isto4vatsi gi i gi popalvat ot BNB,i valka sit i agneto cqlo,6te usetite kvo stava ma po kasno kato vi dignat toka

80

Кой Кой Кой

преди 10 години

Кой изтегли парите на държавните фирми от застрашените банки ?? ''Експертното '' птавителство +Опозицията -

79

Анонимен

преди 10 години

Хонк Конк Има инвестиции защото е автономия на Китай , преди на Британия.. И със супер стратегическо местоположение като Инстанбул.. Хонк Конк е световен Фиансов център по волята на Китай и Британия.За да има Валутен Борд трябва д аима инвестиции .. Такива непрекъснати инвестиции за дълго време не може да има , освен ако няма грабеж и приватизация , другият вариант е българите да работят роби в чужбина , да се потдържа ниско ниво на заплатите да има гурбетчии.. Или непрекъснато да се продава со

78

otoman

преди 10 години

Ami zaslujavete tova hayduti

77

Анонимен

преди 10 години

Всички банки по света са минимално покритие 3/4% само в еврозоната ги задължиха на 5%, така че изтегли 0.5млд евра от банка за ден и ето ти затруднения.Координираната атака е дело на миналогодишните тиквунести (същия почерк и по същото време) , участват с тактическа подкрепа *** НПО и МЕДИИ.Зад тях не е нужно да се търси знаят се.

76

Анонимен

преди 10 години

За да има Валутен Борд трябва да инвестиции .. Такива непрекъснати инвестиции за дълго време не може да има , освен ако няма грабеж и приватизация , другият вариант е българите да работят роби в чужбина , да се потдържа ниско ниво на заплатите да има гурбетчии.. Или непрекъснато да се продава собственост.. Такива неизчерпаеми ресурси няма ..

75

Анонимен

преди 10 години

Валутния Борд е инфраструктура на окупатора и колонизатора САЩ .. Като всяка окупационна структура трябва да бъде унищожен.. Само Босна и България и Хонк Конг са с валутен борд.. Да *** не - Хонк Конк не е държава , а е автономия на Китай и такова е било споразумението за да го върне Британия на Китай , да се гарантират британските и американските банки на тази територия..

74

Анонимен

преди 10 години

а как стана така, че нищожно от цялото количество пари като се изтегли и ги запъхтя? Само на това ли са били горките?

73

Анонимен

преди 10 години

Какво е Олигарх.. Олигарх е богат човек който в един момент се оказва ненужен на ЦРУ и САЩ.Защо САЩ не убият Рокфелер , Парис Хилтън.. Защо искат от нас да останем без една БГ банка.. без един Богаташ.

72

po

преди 10 години

na tesi lajlivi hora ima li koi da vyarva?!70% ot bg naroda ne glasuva na poslednite izbori - ne iska da gi vijda i chuva 70% ot bg narod.eventualno vyarnoto e tochno obratnoto na kazanoto ot tyah.

71

Анонимен

преди 10 години

Хората искат Смъртта на Борда .. Валутния Борд е инфраструктура на окупатора и колонизатора САЩ.. Заради валутния борд България плаща дан на САЩ и Еврозоната 3 милиарда годишно.Защо Соросидите като тази персона , толкова много плачат за борда.. Борда им осигурява грабеж единственото изискване е послушание и верност към ЦРУ.. Българите не могат да гадаят за плановете на ЦРУ , видяхме как се спря Белене , Южен поток , Как се фалира КТБ по заповед на ЦРУ.. Нашите политици не мислят с главите си и за народа.. .. Не мислят дори логично при 1 милиард евро похарчени се отказаха от Белене.. Никой не м

70

Ан

преди 10 години

Тук не се вижда Волен Ага. Може би е отлетял за Варадеро на симпозиум.