80

хитър петър

преди 9 години

някой знаели кой са собственици на първа инвестициона банка ?до данс))

79

ганю гамена

преди 9 години

От тази сутрин се провежда масирана акция за задържането на десетки лица, които в петък участвали в създаването на опашки пред няколко банки в столицата, съобщиха от службите пред БГНЕС.Службите имат точна информация, че в петък едни и същи лица са се редили многократно на опашки пред банки без дори да имат влогове в съответната финансова институция.Единственото нещо, което те са правили, като дойде техния ред, е да питат какъв е лихвения процент и кога е удобно да си открият банкова сметка.

78

Анонимен

преди 9 години

До Миндила ОрешарскиДа, Дневник Капитал започнаха акцията. Всички, които са свързани с миндила орешарски и Станишев също трябва да се арестуват. С протести ще свалим престъпното правителство, което сега пробва нещо много по-опасно, което ще нанесе щети на всеки един бг гражданин. Тези са за затвора. Направиха го веднъж 1996-7 и си мислят, че хората ще клъвнат пак. Руският посланик в Бг участва също в акцията.

77

Анонимен

преди 9 години

До Буда ГоцевDans sa hora na Cacaek na Stanishev i Dogan. Kakvo poveche iskash. Pari ? Nema pari! Ima samo cirkove.

76

Анонимен

преди 9 години

Антон Кутев - социал - комунистът , медиен депутат , който стои зад банковите атаки и всяването на смут сред хората.При това управление ( защото той е вътре), никога не ще бъде наказан за злодеянията му!

75

Буда Гоцев

преди 9 години

Банковата атака започна още преди няколко месеца във "вестниците" Капитал и Дневник с ежедневно плюене по КТБ ! ДАНС незабавно трябва да арестува цялата тази поръчкова *** !

74

Анонимен

преди 9 години

ако данс наистина търсят виновен, да си пуснат запис на нова тв сутрешния блок и ще видят кутев, който много компетентно обявява, че ще фалират банки

73

Анонимен

преди 9 години

До 72 -extremist: "Няколко SMS и публикации в интернет бутнали банка..... Тези новини със сигурност ме бутнаха от смях." ++++++++++++++++++++++

72

Анонимен

преди 9 години

Да, един по-долу много правилно споменама израза "профил на потенциалния извършител". И какъв ли би могъл да бъде профила на потенциалния извършител? Според мене - обществено известна личност -100% свързан със задкулисието - 100%, недосегаем -100%, политик -90%, свързан някога или сега с управлението на важни държавни структури - 90%, показван често по телевизията - 80%. Така че, според мене, споменатите в статията са някакви други.

71

Късно е чадо!

преди 9 години

И 33-*** да закопчеят уйде банковият кон в реката! А и банките не се оправят със "закопчаване".

70

Полиглот от Банкя

преди 9 години

ДАНС да сложат букаите на Будьо Тиквов Мутрев ( известен навън от страната като Маршал от Пожарната охрана у нас). Той е мръсника, който обиколи всички телевизии и радиа за да подкукоросва хората да теглят депозитетите си. Други виновни няма !

69

Анонимен

преди 9 години

Статията е бла-бла. Не съм чул какво са извършили, оценката на властите я игнорирам.

68

Анонимен

преди 9 години

До НекъвХорорНекъвХел Ako СвинеПеевски и Джолан са поръчителите - защо Боко пее в един глас с тях?

67

internetlumpen

преди 9 години

кой пална фитила на паниката и страха. Политиците, разбира се, с услужливите действия на прокуратурата и МВР. От истерията, че го убиват един галеник на съдбата повлече лавина от събития, които накрая наредиха хората пред банките. Лицемерното мълчание в съдбоносен момент, когато политиците и институциите трябваше да реагират и да дадат ясен отговор породи вълна от слухове. Като във физиката - ако пропуснеш да реагираш не часове, а минути, дори секунди, всичко отива към точката на кипене.

66

до 68

преди 9 години

Един *** Анонимен защитник на Бойко пише глупост след глупост, при това обижда всички, които не с неговите елементарни разбирания. Този човек е американска продажна душица.

65

Не вярвам

преди 9 години

Абе как с смс се дестабилизира банковата система,единствено е възможно ако сме станали Северна Корея ???Това е несериозно!

64

extremist

преди 9 години

Няколко SMS и публикации в интернет бутнали банка. ХАААААААААААААААААААААААААААААААА.Тези новини със сигурност ме бутнаха от смях.

63

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 67 Щом се намериха хора дето кълват на такива SMS-i :)

62

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 68 *** е хитър само на приказки - гледай как кълве на "ало-измамите". Спомни си как кълва на пирамидите, сети се как дава по 2000 лв да го уредят на работа в чужбина без никакъв конкретен документ, как дава по 1000 лв да му "развалят магия".... така че *** си е *** та вдлъбнат и още по жалко е че в 90% от населението на тая държава се крие по един ***.

61

Lidis Finland

преди 9 години

Браво, ДАНС! Не си затваряйте очите и за още един "компютърен специалист " софиянец Сава Павлов и компанията му Гинка Димитрова и банковият известен хакер Теди от Лесидрен, които атакуват и източват и чуждестранни банки. извличат незаконно лични данни на нетни потребители от чужбина и се възползват демонстративно с тях вече дълъг период!