43

Анонимен

преди 9 години

Banker-premier ? Po goliama greshka ot tova niama. Oligarsite imat navsiakade svoi hora.

42

Анонимен

преди 9 години

До АнонименNali pravitelstvoto triabva da butne oshte niakolko banki za da zapalni dupkata ot koiato tochi darjavni pari ? Balgaria triabva da bade ograbena i dovedena do hiperinflacia.

41

Факти

преди 9 години

Упреквахте Бойко, че само режел лентички и не бил четял книги, бил пожарникар и т.н. Сега ви е хубаво, че четящи книги икономисти не режат лентички, фалират банки, държавата се сгромолясва с "отлични икономически показатели".НИКОГА ВЕЧЕ ЧЕРВЕН ТЕРОР!!!

40

буров

преди 9 години

удачен избор експерт седесар като орешарски отдавна сдс и бсп са съдружни партии

39

Анонимен

преди 9 години

"Социалистите особено харесвали финансиста. Според тях той бил добър вариант, защото има опит, специалист е, отговорен човек, смел и непукист, сподели член на Изпълнителното бюро на БСП." абсолютно същото казваха и за орешарски, когато го предложиха за премиер!

38

Сократис

преди 9 години

Единственият отговорен,безкомпромисен и доказан български политик извел Страната преди време от подобна криза е г-жа Ренета Инджова Ако наистина искаме да се случи нещо различно в положителен смисъл от това което виждаме от година и половина насам,ако искаме твърда ръка срещу всякакъв вид престъпност,ако искаме строителството да се осъществява паралелно със социалните политики,ако искаме бъдеще за нашите деца да се доверим на тази смела жена загубила единственото си дете и отдала се на България

37

Факт

преди 9 години

Факт:Защо вси така се случва? Като ни управляват БСП , следва икономическа криза. Луканов, Виденов, Станишев, Орешарски. След управлението на големия икономически експерт Гаргамел и финансовия министър Азраел взеха да фалират и банки. Има опасност и за валутния борд. Защо?

36

каква оставка?

преди 9 години

Каква оставка? Какви нови избори? Не искам пожарникарят-диктатор отново да узурпира властта и Цецо Лажецо да се държи като башибозук!

35

Со

преди 9 години

колко беше хубаво при Бойко, строяха се магистрали, режеха се ленти, имаше радост в очите, банките бяха стабилни, рейтинга беше високсега е ужасно, нищо не се строи, банки фалират, еврофондовете спрени, рейтинга ни свалиха, безработица, мизерия, безпътица, някви другари обясняват как всичко е наред, докато затварят банките една след друга и е някъв ужасс!

34

Тъпи ли сме

преди 9 години

Гръцки туристи у нас, а и аз съм на това мнение: Време е да разстреляте и изселвате банкери, кметове, политици, чужденци и други ***. Махнете и очистете поне 10 000 души от най-гадните фамилии на милиционерите от БКП, така ще се оправите.Студентите са учили в България, вече са в Гърция, там поне всичко се спазва и почита, най-вече църквата, има авторитети, има хора за пример, тук всички отгоре да висят по дървета и скали, за назидание, без чистене няма как да минем на друг коловоз

33

Castor

преди 9 години

Да сложим пак Тиквата за премиер! :)

32

Анонимен

преди 9 години

Орешарски трябва незабавно да влезе в затвора

31

САМО ГЕРБ

преди 9 години

Само ГЕРБ може да оправи държаватаВръщат се Бойко, Цветанов, Дянков и на стъпва мирЦветанов арестува Бея, Гея и Опустошарски и вкарва цялата червено-депесарска пасмина в затвораслед което настъпват всенародни празненства, хората се радват, пляскат с ръце и се прегръщат щастливо

30

акуд

преди 9 години

май цялия цирк е за едни три милиарда които вие от дпс и бсп сте си нарочили да откраднете и със тегления заем го доказвате ........

29

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 9 години

Кога се разтресе банковата система ?След като трима американски сенатори посетиха България. Спрян беше "Южен поток", а правителството изведнъж реши да подава оставка ... След като Бойко Борисов стоя две седмици на инструктаж в Америка. Върна се и *** *** тук по заповед на своите чужди господари.Дотогава държавата изглеждаше финансово стабилна, а банковата система работеше.Факти !

28

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 9 години

1 година правителството на Орешарски правеше всичко необходимо, за да стабилизира ограбената от Бойко Борисов държава.Донякъде успяха. Вдигнаха пенсиите на старите хора. Вдигнаха учителските заплати. НЕ увеличиха цената на тока. Напротив - намалиха я !В селата влезе жандармерия и показа на българите, че има кой да ги защити от *** набези.Пак по идея на правителството се назначи селска охрана от безработни. Така се бори престъпността и се намалява безработицата едновременно.Факти !

27

Дянкоф

преди 9 години

Дянков става служебен премиер и паниката свършва на следващия час, ама няма кой да го направи това!

26

Анонимен

преди 9 години

Estestveno tova se ochakvashe da stane. BNB e tazi koiato pravi kontrola bankite koito darjavata buta. Kostven reket nad naroda. Tozi e sledvashtia variant za prikrivane na krajbi ot darjavata.Mnogo spi tozi narod.

25

Анонимен

преди 9 години

36Малка разлика - трябва да бъдат осъдени много повече участвали в управлението последните поне 20 години - не е само ореха

24

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 9 години

Безродниците глобалисти от ГЕРБ са слуги на чужди господари. Те унищожават българите по заповед отвън. Факт !Ако допуснем да се върнат на власт ние българите отново ще бъдем подложени на финансов геноцид. Въпреки, че твърдят че са противници на ДПС, всъщност по времето на ББ турците си гледаха рахатлъка.*** получаваха безкрайни потоци от помощи по различни направления и продължаваха да се множат. Сиреч *** на България продължаваше.ГЕРБ е антибългарска и антидемократична партия