11

Анонимен

преди 9 години

Швейцария и Норвегия да не би да са зле като не са в ЕС а да не би ние като сме в ЕС да сме по-добре от сърбите или македонците

10

Анонимен

преди 9 години

Ако ЕС се отърве от Кралството ще е добре. А дано ама надали. Само плашат англичаните. Те хем искат да са с американците и са, хем искат в ЕС. Не мое така. С две дини под една мишница не става.

9

Анонимен

преди 9 години

Щом англичаните не искат ЕС ние българите за какво трябва да искаме какво добро видяхме от ЕС просперитет може би а..... Нека украинците влизат в ЕС ама кой ще им плаща сметките не желая бедните българи да им плащат сметката на майдана!

8

Анонимен

преди 9 години

До РИ къде да бегаме от ЕС?Викаш при тази глобализация на света да оставаме сами,а?Или да ,,Бегаме'' на изток при ,,кръвните'' братя от Казахстан,Киргистан,Армения и Русия...Ние сме в Европа от 1300 години,по-отдавна отлколкото и Великобритания са там..Там ни е мястото,а това,че някой ни *** не значи че пак трябва да бягаме,а да се опълчваме тогава когато се налага.

7

до 4

преди 9 години

Ти нали си наясно, че ако по времето на любимия ти соц границите бяха отворени, сега не 6 милиона, ами и 600 000 нямаше да има в тая страна?

6

Анонимен

преди 9 години

Щом е нещо е вредно за този ***,значи е полезно за България

5

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 9 години

Тоя п*мияр и клакьор на банковата олигархия на острова много го е страх, че няма да могат да правят с кликата си каквото си поискат, но проблема си е техен... само изолоция им трябва сега при тия дългове от 500% от БВП. Много нагъл и долен човек е този, той е типичен пример за политик лицемер, обслужва интереса на на честния бизнес и обществото, а на шепа банкери и капиталови олигарси. Плашат гаргите тия нешастници. Ако излезнат от ЕС положението на икономиката им ще се влоши с пъти !

4

лупи

преди 9 години

Англичаните опитват да имитират американците - щом не е изгодно за нас, значи не е изгодно на никой. А унгарските *** къде са тръгнали и те не знаят.

3

Анонимен

преди 9 години

ДА за 25 години поради политическа грешка наречена ,,ДЕМОКРАЦИЯ'' намаляхме с 30% .От 9 мил. останахме 6 мил.И при това без война.БЕЗУМИЕЕ.ТЕЗИ ПРЕДАТЕЛИ КОЙТО НИ ДОВЕДОХА ДО ГИГЕЛТА НАРЕЧЕНА ЕС ТРЯБВА ДА ГИ ОСЪДИМ ЗА НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО...

2

Р

преди 9 години

Какво правим ние в този *** нарименуван ЕС? Трябва по най-бързия начин да напуснем ЕС ,ако искаме да оцелеем като НАЦИЯ.

1

Анонимен

преди 9 години

Абе я у лево! Тези се помислиха за Господ минус 1! Като не ви харесва в ЕС - плите джапанките и "в изолация"