69

Отвратен

преди 10 години

***

68

голям смях

преди 10 години

Само така,Бойко? Разигравай ги и си прави гаргара с тези ***?Те заслужават не кворум ,а ДЪРВО.Че да ги изпратим подобаващо.

67

Рали1

преди 10 години

Та точно без Атака този парламент нямаше да има и едно заседание !!!Върнете лентата назад ! Подкрепа за кворум, подкрепа и за всички по-важни решения ! С участието на АТАКА !!!

66

,,,

преди 10 години

***

65

Аз

преди 10 години

Да бе,вярно. Каква тройна коалиция го гони тоя. АТАКА си показаха ясно,че не подкрепят никого. Той пак нещо сънува.

64

Диди

преди 10 години

Бойко,тройна коалиция няма. Стига си се опитвал да манипулираш хората с глупавите си изказвания. Самият факт,че АТАКА ги няма е доказателство,че не участват в никаква коалиция.

63

Ниа

преди 10 години

Борисов се държи с депутатите си,все едно са в детска градина. Разсърдени били и не го слушали...страшни глупости.

62

Анонимен

преди 10 години

Боб Чен Ун

61

Анонимен

преди 10 години

Напротив, повече от половинста българи гласуваха за ГЕРБ на последните избори и искат те да управляват.Ти си червена тиква проста!

60

Анонимен

преди 10 години

ТИКВО ПРОСТА не разбрали че цял един народ не те иска бе докога ще се криеш зад охраната ти която ние плащаме да те пазят от народната любов .ПОДАВАЙ СИ ОСТАВКАТА И ПОТЪНИ В ДЪН ЗЕМЯ

59

Анонимен

преди 10 години

Тоя *** освен неговите 100 герберастки разбойника от мафията му ГЕРБ които се правят че го слушат докато има какво да заграбят , останалите 7 милиона Български народ никой не може да го гледа и търпи .

58

Рали1

преди 10 години

Къде е Борисов- в Брюксел!Къде е Станишев- в Брюксел!Къде замина и Орешарски днес - и той там!Едва ли са си уредили среща с Волен в някой ресторант. По-скоро се решава съдбата на правителството ни и дърпане на непослушни ушички !Хайде четете какво обещава- че ще бъдат в залата, но тройната ламя да си осигури кворума !!!Преживяхме Лукановата зима,преживяхме Виденовата зима, две тройни лами минаха през страната!Първото електронно гласуване и прехода ще свърши -ей това не щат социалистите !

57

ффффф

преди 10 години

То по-добре хич да те няма....не само един ден !!!

56

Нищо ново

преди 10 години

Навикът е втора природа! Депутатите от ГЕРБ не са свикнали да стоят в залата, колко пъти не влизаха, а когато влизаха, колко пъти излизаха скоро след това през тясната врата, един зад един, че и поименна проверка на кворума искаха. Редовно и системно, до втръсване!

55

Бг.фес

преди 10 години

ееей го пехливаааан, пехливааан Бойко машаллааах, машшааалллах

54

дядо

преди 10 години

Явно другаря Борисов е размахал шменти капелата си в Брюксел

53

Анонимен

преди 10 години

Резултатите на предсрочните избори есента 2014 .Българоубийеците от герб 30% БСП 25% Барека 20% ,ДПС 15%.И отново герберастите няма да имат мнозинство и няма да могът да управляват България без коалиция.Поради простата причина ще мнозинството от нас Българите сме отвратени от всички политици независимо дали се казват боко мутренски бостанското плашило баба цецка цачева прочие и затова не гласуваме на изборите

52

Анонимен

преди 10 години

ДПС победа. Доган министър- председател. СКОРО.

51

Анонимен

преди 10 години

Герберски безмозъщни тролчета разберете ще никога няма да получите над 52% и няма да имате мнозинство в пбългарския парламент.Герберчета разберете в *** си прости глави ще без коалиция няма да можете да управлявате България.Поради простата причина ще мнозинството от нас Българите смее отвратени от всички политици независимо дали се казват боко мутренски бостанското плашило баба цецка цачева прочие и затова не гласуваме на изборите.

50

Анонимен

преди 10 години

Жалка работа !