82

Циганин

преди 9 години

До 111100 % съм съгласен с Вас - но голямата вина е в "управниците" - те "кокетничат" с тяхИестествено е ,че те се мислят за безнаказани и затова не плащат ..... В Самоков -един от шефовете на Еенргото изпраща един *** да плаща в касата на махалата !!! Е ,какво да се иска тогова от *** когато управниците -българи толерират кражбите ....?" Рибата миреше от главата"

81

111

преди 9 години

А българските ***?Елате им вижте луксозните палати почти в центъра на Варна,луксозните коли,пари изкарани от сводничество и наркотици.Вижте пищните *** сватби, които не оставят хората да спят,а полицията си трае,защото ДПС заповядва.Всички *** иначе са самотни майки,за помощи.Никой не плаща данъци,ток,вода,наеми за общинските терени.Никой не им дири сметка за нищо,нито за незаконно забогатяване, нито за неплащане на данъци.Мафията им стана по- силна и от нашата.Безобразие.

80

vesi

преди 9 години

парите им не идватсамо от казаните, идват от мафиотската им деиност в западна европа, наи вече принудилно просене по улиците на техни саграждани, кражби, и не по малко ползване на социалните помощи на тези даржави...имаше документален филм на ввс за тези *** и как завербуват техните си хора с/щу голям заем, коѝто те после не могат да платят докато са живи, един вид заробване до гроб...

79

Анонимен

преди 9 години

Хора, в това *** село е по чисто от центъра на София!Къде са ***...?

78

Циганин

преди 9 години

До Анонимен 94Нали не мислиш ,че това "дай,дай ,дай" е само при цигуните у нас ? В Англия има по 2 и 3 поколения на "дай,дай ,дай" -в сащИМА към 50 милиона на "дай,дай,дай" -купони за над 200долара за храна .А тъй като в България *** са на ниското стъпало във всички области -е естествено е и те да са на "дай,дай ,дай" . Виж за раждаенто съм съгласен с теб , но това зависи от държаватА .Закон за детски и социални до 2 деца ,за 3 дете -50 % ,а нагоре да няма детсики ....+ безплатни абортИ

77

Анонимен

преди 9 години

Относно заглавието. Не било "луксозният" ами било "лукавият". И не било "роми", а "***".

76

Анонимен

преди 9 години

убава работа, ама ***...

75

BlowThemAll

преди 9 години

Аре бе, нема ли химици да кажат как да смеса някои вещества и да думна къщата на цар Доган и още неколко такива палата!

74

Анонимен

преди 9 години

Къщите им толкова да приличат на хотелите по българското Черноморие!

73

Анонимен

преди 9 години

До ЦиганинИ аз се питам подобен въпрос, само че за *** - откъде толкова ***? Пари нямат, уж са бедни и постоянно реват "гладен съм, дай, дай, дай", а раждат като за последно.

72

Циганин

преди 9 години

Злоба и лузерство лъха под тази статия .И откъде такваз злоба у този народ -станаха като животни -за съжаление . С тълпата е безмислено да спориш -макър и Истината да се ражда в спор - но никога не спори с тълпата (тя ще те надвика ) ) .

71

Анонимен

преди 9 години

Уж богати, пък пак кирливи!

70

Анонимен

преди 9 години

*** и на снимка да го видиш шамар му удари

69

ИНТЕРЕСНО

преди 9 години

А ЗАЩО НЕ СНИМАХТЕ ЛУКСОЗНИТЕ МРАМОРНИ ПАЛАТИ В ГРАД ЛЕВСКИ ДА ВИДИТЕ ПАК ТАКИВА ЛУКСОЗНИ ИЗРОДЩИНИ ИЛИ В ДРУГА ДЪРЖАВА ИМА ТУКА НЯМА ДЕМЕК КИРИЛ РАШКОВИЯТ СЕДЕ ЧЕ НЕ ПРАВИ ПРОБЛЕМИ В ПЛОВДИВ И СКОРО ЩЕ ГО ТЕПАТ ПАК

68

eva

преди 9 години

хитлер щеше да ги оправи той ама сега ще чакаме да се роди такъв

67

БЪЛГАРКА

преди 9 години

"СТРАХОТЕН ВКУС" . ПОГЛЕДНЕТЕ ИНДИЙЦИТЕ, ПОГЛЕДНЕТЕ *** , НЕЗАВИСИМО В КОЙ КРАЙ НА СВЕТА СА . ВСЕ ЕДНИ ТАКИВА- НИКАКВИ" С ВКУС". ВСЕКИ СИ ИМА ВКУС- КАЗАЛО КУЧЕТО И СИ ОБЛИЗАЛО М...ТЕ.

66

Анонимен

преди 9 години

*** И НА ЛУНАТА ДА ОТИДЕ СИ Е *** !

65

Анонимен

преди 9 години

По-добре ***, богати като тези, отколкото нашите ***, които са сигурно най-мизерните в света. Няма как да има чиста нация, а не и необходимо. И на мен тези къщи ми идват в повече, но щом хората са щастливи това е най-важното. Само не ми е ясно, как от мед и ракия се правят такива палати, сигурно има и други "бизнеси".

64

Анонимен

преди 9 години

ima i oblagorodeni zigani. mnogo malko sa, no ima i v anglia i v amerika rabotiat, paziat si tradiziite, slabi4ki, dobre oble4eni i mnogo sineoki ima.

63

Анонимен

преди 9 години

Какво да коментираме за дизайн, за вкус. *** такъв нямат- анцуг, но окичени със злата и кожено палто. Това е начинът им на обличане (прилично за доста жителки на крайните квартали на София, които не са ***). Видиш ли начина на обличане на някого, веднага разбираш какво харесва той. Не говорим колко скъпи дрехи носи, това не е важно, говорим как ги е съчетал. Те издават ценностната система. Система, която при *** липсва, защото те са просто една сбирщина, една пасмина.