17

Иво

преди 9 години

До БГЕй от това най ме е яд. Американците имат една приказка "Като си толкова умен де са ти парите". В нашата реалност това може да се преведе като сме уж толкова интелигентни българите защо се оставяме *** и турци да ни управляват. Ама някои от "интелигентните" българи веднага скачат, че как ще им гласуват, отвратени били, нямало за кой не знам какви си други глупости и слепците не виждат, че в крайна сметка идва местан и бат сали и ги управляват. Пък те нека си се имат за интелигентни...

16

Анонимен

преди 9 години

Като гледам как тия лъжци се отмятат всеки ден, със сигурност ще дам гласа си за ДПС. Вече наистина взе да писва.

15

Анонимен

преди 9 години

Прав е Алиосман, на *** и милиционерчетата не им се излиза от парламента. Много добре знаят, че каквото е казал и каже местан-това ще е и той ще управлява, колкото и да не им се иска и стиска. Затова искаха и задължителен вот, да ни върнат във времето на малоумния живков, когато хората като стадо овце са карани към урните да гласуват. Но овцете са си овце и никога няма да се променят.

14

Рали1

преди 9 години

Сергей иска в Брюксел ! Хайде, бе мнозинството, осигурете си кворума, иначе изгоре Станишко !Един кворум не можете да осигурите ,иначе цяла държава управлявате !Провал след провал ,оставка и разпускай !!!

13

Анонимен

преди 9 години

али баба да си хваща ориенрт експрес

12

Анонимен

преди 9 години

Нееее Османов, не вие "не можете да работите", НАРОДА не иска вие да го работите повече!!!Омитайте се от НС, че иде по-лошо!!!

11

Анонимен

преди 9 години

Според правилника за дейността на ЕП, преди да заеме мястото си, всеки евродепутат подава писмена декларация, че не заема длъжност, която е несъвместима с положението на член на ЕП по смисъла на член 7, параграфи 1 и 2 от Акта от 20 септември 1976 гВ случай че се установи въз основа на факти, чиято достоверност може да се докаже чрез публично достъпни източници, че евродепутат изпълнява длъжност, несъвместима с положението му на член на ЕП, мястото се обявява за свободно.

10

ДС-то

преди 9 години

Явно е че заради заявката на Станишев КВОРУМ няма да има. Единствения правилен ход е ОЩЕ ДНЕС ОСТАВКА на Орешарски и утре РАЗПУСКАНЕ НА ПАРЛАМЕНТА, чак тогава СтанишеФ може да стане евродепутат!!!!!!!!!!!

9

Анонимен

преди 9 години

само така ще се спре орезиляването ни и ж ЕП от серГейСпоред правилника за дейността на ЕП, преди да заеме мястото си, всеки евродепутат подава писмена декларация, че не заема длъжност, която е несъвместима с положението на член на ЕП по смисъла на член 7, параграфи 1 и 2 от Акта от 20 септември 1976 г.В случай че се установи въз основа на факти, чиято достоверност може да се докаже чрез публично достъпни източници, че евродепутат изпълнява длъжност, несъвместима с положението му на член на ЕП

8

Анонимен

преди 9 години

"Че то като дойдат турци и комунисти да управляват, винаги е хаос"Мунчооо ... *** са тия дето не влизат на работното си място.

7

Анонимен

преди 9 години

Като спряхте финансирането на Сидеров - няма да имате кворум ! Така че разпускайте се и в следващият парламент като липсва Сидеров ще има кворум !

6

митьо пищова

преди 9 години

ИСКАМ РЕВОЛЮЦИЯ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5

Анонимен

преди 9 години

за да има оставак някой трябав да я гласува, а гербл не ходят в парламента, значи не искат правителството да пада....

4

Ейде Нищо не става!

преди 9 години

Това сигурно е ходжата на НС... Само минери и килимчета трябва еликторат вътре колко ти душа ще. Да гласува сградата да стане джамия. А Нас Безумните българи да продължават душмани да ни пият кръвта.... Абе поне от Българските деца не ви ли е срам?

3

амет

преди 9 години

Патологичната злоба на от герб им пречи сами да си зададат въпроса,а къде са депутатите мишки от герб избрани не да правят циркове,а да работят в полза на народа а не за техния вожд.Клявки

2

доброжелател

преди 9 години

Аре стига вече тоя измислен паруамент!!!ОСТАВКА!!!ОСТАВКА!!

1

Иво

преди 9 години

Имамое, от една година хората ви повтарят, че така не може ама вие напук не та не. Еми време е да го разберете най-накрая и да се омитате. Българския парламент не е място за хора с имена имамов, хасан, осман както и за бисеров, цонев, пеевски и тн еничари. Искрено се надявям на следващите избори задължително гласуване и да ви няма.