17

Иво

преди 10 години

До БГЕй от това най ме е яд. Американците имат една приказка "Като си толкова умен де са ти парите". В нашата реалност това може да се преведе като сме уж толкова интелигентни българите защо се оставяме *** и турци да ни управляват. Ама някои от "интелигентните" българи веднага скачат, че как ще им гласуват, отвратени били, нямало за кой не знам какви си други глупости и слепците не виждат, че в крайна сметка идва местан и бат сали и ги управляват. Пък те нека си се имат за интелигентни...

16

Анонимен

преди 10 години

Като гледам как тия лъжци се отмятат всеки ден, със сигурност ще дам гласа си за ДПС. Вече наистина взе да писва.

15

Анонимен

преди 10 години

Прав е Алиосман, на *** и милиционерчетата не им се излиза от парламента. Много добре знаят, че каквото е казал и каже местан-това ще е и той ще управлява, колкото и да не им се иска и стиска. Затова искаха и задължителен вот, да ни върнат във времето на малоумния живков, когато хората като стадо овце са карани към урните да гласуват. Но овцете са си овце и никога няма да се променят.

14

Рали1

преди 10 години

Сергей иска в Брюксел ! Хайде, бе мнозинството, осигурете си кворума, иначе изгоре Станишко !Един кворум не можете да осигурите ,иначе цяла държава управлявате !Провал след провал ,оставка и разпускай !!!

13

Анонимен

преди 10 години

али баба да си хваща ориенрт експрес

12

Анонимен

преди 10 години

Нееее Османов, не вие "не можете да работите", НАРОДА не иска вие да го работите повече!!!Омитайте се от НС, че иде по-лошо!!!

11

Анонимен

преди 10 години

Според правилника за дейността на ЕП, преди да заеме мястото си, всеки евродепутат подава писмена декларация, че не заема длъжност, която е несъвместима с положението на член на ЕП по смисъла на член 7, параграфи 1 и 2 от Акта от 20 септември 1976 гВ случай че се установи въз основа на факти, чиято достоверност може да се докаже чрез публично достъпни източници, че евродепутат изпълнява длъжност, несъвместима с положението му на член на ЕП, мястото се обявява за свободно.

10

ДС-то

преди 10 години

Явно е че заради заявката на Станишев КВОРУМ няма да има. Единствения правилен ход е ОЩЕ ДНЕС ОСТАВКА на Орешарски и утре РАЗПУСКАНЕ НА ПАРЛАМЕНТА, чак тогава СтанишеФ може да стане евродепутат!!!!!!!!!!!

9

Анонимен

преди 10 години

само така ще се спре орезиляването ни и ж ЕП от серГейСпоред правилника за дейността на ЕП, преди да заеме мястото си, всеки евродепутат подава писмена декларация, че не заема длъжност, която е несъвместима с положението на член на ЕП по смисъла на член 7, параграфи 1 и 2 от Акта от 20 септември 1976 г.В случай че се установи въз основа на факти, чиято достоверност може да се докаже чрез публично достъпни източници, че евродепутат изпълнява длъжност, несъвместима с положението му на член на ЕП

8

Анонимен

преди 10 години

"Че то като дойдат турци и комунисти да управляват, винаги е хаос"Мунчооо ... *** са тия дето не влизат на работното си място.

7

Анонимен

преди 10 години

Като спряхте финансирането на Сидеров - няма да имате кворум ! Така че разпускайте се и в следващият парламент като липсва Сидеров ще има кворум !

6

митьо пищова

преди 10 години

ИСКАМ РЕВОЛЮЦИЯ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5

Анонимен

преди 10 години

за да има оставак някой трябав да я гласува, а гербл не ходят в парламента, значи не искат правителството да пада....

4

Ейде Нищо не става!

преди 10 години

Това сигурно е ходжата на НС... Само минери и килимчета трябва еликторат вътре колко ти душа ще. Да гласува сградата да стане джамия. А Нас Безумните българи да продължават душмани да ни пият кръвта.... Абе поне от Българските деца не ви ли е срам?

3

амет

преди 10 години

Патологичната злоба на от герб им пречи сами да си зададат въпроса,а къде са депутатите мишки от герб избрани не да правят циркове,а да работят в полза на народа а не за техния вожд.Клявки

2

доброжелател

преди 10 години

Аре стига вече тоя измислен паруамент!!!ОСТАВКА!!!ОСТАВКА!!

1

Иво

преди 10 години

Имамое, от една година хората ви повтарят, че така не може ама вие напук не та не. Еми време е да го разберете най-накрая и да се омитате. Българския парламент не е място за хора с имена имамов, хасан, осман както и за бисеров, цонев, пеевски и тн еничари. Искрено се надявям на следващите избори задължително гласуване и да ви няма.