42

анонимен

преди 10 години

Вече е така, кой както иска така да живее и с кого да живее, това е неговото самоопределение и никой няма право да се меси как и с кого да живее -НАЛИ СМИ В ДЕМОКРАЦИЯ КАКВАТО СПОРЕД АМЕРИКА Е ТАКА, Тогава защо се месят в Украйна и налагат своето мнение без съгласието на народа ? Значи не Русия а САЩ се месят където не трябва и където са минали трева не е поникнала а държавата разсипана като нашата !

41

jan

преди 10 години

До Анонимен 62Ако живееше в Русия нямаше да имаш този проблем. Затова и руснаците от Източна Украйна искат да минат към Русия. Стандарта им на живот е 1 към 4 най-малко.А за другото си прав - ние потъваме - съсели, тиквочи, кривоусти бабета, ***.... , всички са безскрупулни лапачи.

40

Анонимен

преди 10 години

Кой на къда иска там да ходи хайде *** *** аре не русия била силна не запада алоооо аз незнам как щеси платя тока

39

По повод Хитко 42

преди 10 години

Ей, няма угодия на "прозападните" форумци, ей - загуби ли някъде Русия - кеф, спечели ли нещо- я сделка, я политическо споразумение - хайде дългата ръка на КГБ. Дългата ръка на КГБ е и във Франция- нали строят за Путин военни кораби...Като става дума за дълги ръце - Дългата ръка на КГБ е в Унгария - там ще строят руска ядрена централа , изцяло финансирана от Русия, както беше в Белене. Но в България е Дългата ръка на Чичо Сам и ние пак ще духаме американски таратор.

38

Анонимен

преди 10 години

От сутрин до вечер украйна, русия, запада-квое туй баси промифката вратче

37

emil.popov.35

преди 10 години

Набии го това в празните католически *** от Десен сектор и Майдан! Тая *** никога няма да властва в У-крайна - една изкуствена територийка!!!

36

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен--32 ;Фирмите от САЩ ще дупчат в Украйна и ще продават по--евтина газ на Европа.Южен поток ще увяхне.Ще го имаме за паметник на руско--българофилската дружба.

35

9К57

преди 10 години

А дано си прав Киро ... ама нали знаеш онази песен: а дано, ама надали ... опълченците се сражават основно с минохвъргачки и голямокалибрени картечници /примерно "Утес"/ и стари ПТУР "Фагот"- съветско производство и доброто старо РПГ-7, РПГ-18 "Муха", ако имаха настъпателни оръжия /танкове, БМП-та, БТР-ри, РСЗО БМ_21 Град/, бандеровците-майдановци отдавна да са побягнали към Киев! Що се отнася до газа ..32-ри е прав!

34

Анонимен

преди 10 години

Бойко нещо ти се дръви /в Русия съм в Русия съм

33

Анонимен

преди 10 години

До МНого интересноДе да имахме и такъв българин............. надали.

32

до 42от кака Мара

преди 10 години

ти защо взема апартаментче от комунистите съседе знаем те

31

Анонимен

преди 10 години

Ако има далавера в южен поток Боко ще участва задължително

30

льжата

преди 10 години

Изтриха някой и сега казвам.33 кьм вас писах

29

Анонимен

преди 10 години

Путин кажи на герберасите че ще го има южен поток те не го искат щото не участват в далаверата

28

МНого интересно

преди 10 години

Абе Обама брани джихадисти по целия свят , а казва,че не е джихадист.А Путин брани руснаци и е руснак...........Ами вие какво искате още бе мушмороци

27

льжата

преди 10 години

До34.Не ми дават да сложа плюс но ти пиша .Това е ичтината.Сто процента ще ме изтрият

26

Мунчо

преди 10 години

До Анонимен 28И къде видя изобщо нещо да печели България? От 25 години само трупаме дълг - вече гони 50 млрд. еврака! Печалбата е когато приходите са ти повече от разходите, мишко недоучена! Така беше едно време, когато търгувахме с СССР. Затова руснаците ни връщаха доста кинти след демокрацията!

25

Южен паток ли?

преди 10 години

Когато цъфнат налъмите.

24

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 27Къв комунизъм бре! Партията на Путин "Единна Русия" е дясно-центриска партия, демек - капиталистическа! Председател на комунистите в Русия е Зюганов!

23

Анонимен

преди 10 години

До do 22само от част от държавните глави!!!!ГОЛЯМ СРАМ ЗА МЕРКЕЛ, ЧЕ СЕ ВИДЯ НА ЖИВО С ТАЗИ КОМУНИСТИЧЕСКА ИЗТРИВАЛКА УРОДУТЕН!