44

Анонимен

преди 9 години

До 7123000 ЕВРО, ЩОМ ДЪРЖИШ ДА ЗНАЕШ

43

west

преди 9 години

ne6to krotna toq rusnak.predi 3-4 meseca be6e mnogo uveren no golemite sili si kazaha dumata.znaqt kak da izkarvat ot golqmata igra vseki koyto ne slu6a.

42

Анонимен

преди 9 години

ВСЕКИ ДЕН русия получава по 300 милиона евро от ес за нефт и газ. вноса от русия е 25 % от нуждите на ес. с парите русия плаща заплати пенсии военни полиция болници училища. кой е по зависим.

41

Анонимен

преди 9 години

Пичове , втора фалирала банка , Спасявайте си паричките !!!Не слушайте мазния арменец и *** ни политици !!!

40

Анонимен

преди 9 години

китай претендира за 1.6 млн кв км от русия отнети му през 19-ти век. за целта стратегията е да се работи за разпад на русия и икономическа зависимост. истинския проблем на русия е китай.след като китайската агентура ги вкара в украйнската криза предстоят конфронтация с ес и запада,санкции и нуждата от връзки с китай. китайската икономика ще погълне русия и ще я направи напълно зависима

39

bo

преди 9 години

Русофилчета, докога ще занимавате хората с конспирациите на Кремъл??? Тия от Имеприята на Злото, нямат спирка, ама трябваше да ги фалират преди 10-12 години, когато можеха, а те им пуснаха кръв със заеми и сега отгледаха змия която стана голяма...Как да ги обичаш тия бушмени, дето разпалват конфликти по целия свят...после Американците им виновни! То добре , че са САЩ , че можеше и до тук да стигнат с тази криза в Украйна. КОЙ ви ограби бе мухльовци, пак американци ли бяха? Безмозъчна ***!

38

Анонимен

преди 9 години

Слава Владимиру!

37

slovenia

преди 9 години

До 46.Правилно написано.Преговори ще има когато украинците стигнат до Москва.Навремето такива умници говореха и за германците.Всеки може да стигне до Москва,но като военопленник и после дълга ваканция в...Злобата не може да победи Великата Русия,непобедимата...

36

Наско

преди 9 години

До АнонименИ къде дрънка оръжие Русия?бъркаш ги с НАТО и САЩ който провеждат постоянно учения и пращат кораби в Черно море и Балтийските републики,не може постоянно да се казва на бялото черно.......

35

до 48

преди 9 години

Абе кой държи парите на света не е Путин....Сещаш ли се който държи парите на света.... от него идват кризите....да не бяха се били Хитлер и Сталин сега страната ни я унищожават с *** и турци!

34

Анонимен

преди 9 години

За разлика от путинофилията Путин вече е разбрал /макар и със закъснение/ ,че с дрънкане на оръжие не само губи Украйна, но я отчуждава напълно от Русия.

33

Градабанабър

преди 9 години

На 22.06.1941г, в 04:00 хитлеристка Германия напада вероломно СССР.Нито думичка от КамитУ, като пръднал заек в люцерна се спотайва...

32

Доктор Сър Пичук

преди 9 години

Да живее САЩ, смърт на русия и путин!!! русия е разпалила всички големи войни през 20 век. Дано САЩ най-накрая срине империята на злото русия и изравни москва със земята!!!

31

Анонимен

преди 9 години

Ей ***, ти правиш ли си сметка, че спре ли войната и на Ротшилд и Рокфелер ще им намалят печалбите.

30

Киро Смока

преди 9 години

До Чиче МичеМда, и чий го дърви Израел на Голанските възвишения и до кога цивилизованите хоботи от антипутиновската *** ще си траят за това, за Северен кипър и Фолклендските/Малвинските острови на Велика Британия!

29

Lukasz

преди 9 години

Късно е вече за това. Преговори ще има когато украинците стигнат до Москва.

28

Анонимен

преди 9 години

Не *** ще бъдат основна причина за евентуална инфлация падане на борд а западните демокрации които допуснаха бивши комунисти да правят преход и да ограбят народа си! Явно такава е сделката "ние ви оставяме на власт другари комунисти да си ограбите и съсипете страните си но ще бъдете наши *** синове"

27

Чиче Миче

преди 9 години

До 37Териториите, батка, затова са територии - да си сменят собственика! Това е недвижим имот! Имаш го, докато можеш да го поддържаш и пазиш! Като не можеш, минава в ръцете на тоя, дето може! Така е било и така ще бъде, докато хората се занимават с този бизнес! Анадъм?Сега почвай да цикаш за международно право и се сещай отвреме на време за Косово, Ирак, Сирия, Либия и чий го дърви френската армия в Централна Африка, докато Оланд надува бузи на Путин!

26

Гацо

преди 9 години

Тука некъв е подпалил клавиатурата да пише срещу Русия! Ало, сопри се бре, ***! Не разбра ли, че ГЕРБ свършиха кинтите за тази дейност още по изборите! Не мож си зе наднико! муахахаха

25

До 25

преди 9 години

Само тотален промит мозък и поклонник на джуджето може да се радва, когато една страна завзема със сила от територията на друга, суверенна държава.На това се радвате само вие, поклонници на джуджето и мечтаещите за СССР.Ще го изядете скоро...не се притеснявайте.Путин вместо да се погрижи за народа си, който е в мизерия и едва крета, той тръгнал да се прави на световен господар.