23

dragunov7.62

преди 10 години

След опустошителните наводнения в Сърбия и на целите Балкани какво чакаха нашите УПРАВНИЦИ ? или тия от гражданска защита и други служби ? потъркват ръце и си викат " на нас ще ни се размине както всеки път , ще си бараме оная работа и ще чакаме да дойде лятната ваканция ." да но не! и този път пак останаха изненадани и не подготвени .И пак никой няма да бъде наказан както винаги .

22

Анонимен

преди 10 години

НА ВНИМАНИЕТО НА Г-Н ЙОВЧЕВ-ВИЦЕПРЕМИЕРМаксимумът на валежи е 340 л/кв. м, през 1951 година отново във Варна.В Шумен също паднаха около 70 л на кв.м. Но там няма проблеми, явно канализацията е била по-добр

21

до да живее русия

преди 10 години

'Безроднико,няма нужда от твоите рубли.Свикнали сте не да давате .а да получавте .За;плаж на подобни като теб на Варадеро,скъпи хотели в Ница,телевизуя АЛФА,вестник.В момента,безроднико над 700 доброволци помагат на хората в Аспарухово-нямаш ли малко срам от жертвите ?

20

политолог

преди 10 години

В момента проклятието на България се казва БСП и ДПС. Тези престъпни партии си сложиха още по престъпни кадри , които изсичат гори , строят незаконно, крадат и унищожават Държавата. Тези две партии трябва да изчезнат от политиката иначе загиваме.

19

ивко

преди 10 години

Простака Бойко е главният виновник.БАН оповести 24 часа за катастрофални наводнения. Бойко ги нарече феодални старчета/разбирай Дянков/. Последният върши предателства от национално значения с руски банки срещу България. От такива хубавци пораженията ще са дълготрайни.

18

Баце

преди 10 години

Е как да дарим пари , минерална вода или дрехи ? Парите ги крадът събирачите , водата влиза в магазините а дрехите и постелните принадлежности *** ги крадът на место ! За българите остават само данъците и мъката ! Къде е са гражданска защита и държавният резерв и военно времевите запаси ? Борисов ги до ликвидира за да прикрие старите далавери на другарите ! Иначе са противници

17

льжата

преди 10 години

До 22.Лошото е друго.*** научават турски и хората бьркат Турците с ***.А има много добри хора Турци.

16

Анонимен

преди 10 години

Ти пък сега намеси и турците. Не е логично, защото те помагат и без да ги молиш, когато някой е в беда - това е черта на народопсихологията им. Можах да видя това с очите си неведнъж.Разликата между турци и *** е огромна и не бива да се пренебрегва.

15

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 10 години

до 20Нищо не съм дарил. Няма и да даря ! Мина времето, когато се хващах на манипулациите на двете сатанински телевизии БТВ и НОВА.Аз пари за *** нямам !Защото парите, които дарявате ще отидат именно при ***. нищо, че сред пострадалите има и българи.Този филм го гледаме вече 25 години.Циганизираха и ислямизираха България тотално !Не искам да ставам съучастник в това !!!Българите ще намерят начин да се оправят и сами, както винаги са го правили. Спонсор на *** не ставам !

14

ХА-ХА-ХА !

преди 10 години

До Да живее РусияАааа, свърши тая ! 45 години руснаците ни помагаха безвъзмездно !БКП строеше тук пътища, мостове, тунели, жилищни, спортни и др. комплекси именно, защото СССР даваше нефт, газ и атомно гориво почти без пари.На всичко отгоре хората ни построиха АЕЦ Козлодуй да ползваме евтин ток.Купуваха некачествените ни стоки и осигуряваха работа на целия български народ.Брежнев отпускаше хиляди за всяка братска прегръдка и целувка с Тато.Днес имате други господари. Търсете помощ от тях.

13

Анонимен

преди 10 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !Ти с какво помогна лично бе, жалък ***?! Или е най-лесно да лаеш само (платено разбира се) и да провокираш хората. Мълчи, защото сигурно и не си стъпвал в Аспарухово, а вече се изказваш категорично. Казашко гладко мозъче, аз съм дарил 110 лв. понеже не съм в България, но имам поне 4 приятелски семейства за който знам, че са пострадали сериозно, и повярвай ми, те са чистокръвни българи и не реват за помощ, но това не значи, че не трябва да помагаме!

12

Кой ще е против

преди 10 години

да изселим в Сибир ***? Там има райони, в които, стотици километри да вървиш, няма да стигнеш до населено място. В някои от тези райони дори няма пътища. Точно на такива места трябва да им направят селища и да им карат хранителни продукти, само при условие, че са изпълнили определената им норма - да приготвят определен брой трупи /отсечени дървета, окастрени по определен начин/ или да са изкопали определено количество руда.Ако не са - да се прехранват с лов и риболов,без огнестрелни оръжия

11

До Да живее Русия

преди 10 години

Понякога (но само понякога) пишеш и разумни неща, но всичко се проваля от идиотската картинка със среден пръст - това е порнография, не знам защо не те трият.Щом си толкова близък с Русия, подеми една инициатива,от която и двете страни ще имат полза. На Запад е модерно да се набеждава Русия, че не можела да колонизира Сибир и да използва богатствата му,та да спечели цялото човечество - лобират в полза на Китай, за евентуална инванзия.Тогава да изселим там *** от Бг, да работят в рудниците

10

бг

преди 10 години

Мойте съболезнования на към близките на загиналите и пострадалите от наводненията ,но както и който да наречем отговорен ,това е ПРИРОДНО ЯВЛЕНИЕ, а защо ще кажете на нас и защо там е въпрос на догатки ,но не и на сериозни коментари търсещи причини за нещастието което ни е потопило и ИЗВОДА -МОЖЕМ ЛИ ТАКА ДА СИ ПОМАГАМЕ и когато няма пострадали.......а утре може и замъка на Станишев в Швеицария да рухне под водите

9

без

преди 10 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !Познаваш ли някой там ,че да твърдиш че пострадалите са основно роми.Първи са ударени *** къщи ,но основно са пострадали българските домове.Не пиши глупости!

8

Анонимен

преди 10 години

нека тръгва и трето ....

7

!

преди 10 години

До Анти-ТиквочТиквоча ли издече гората. Май беше Вшата партия, мама ви, вкл. Станишев сече с брат си.

6

Трийте!

преди 10 години

До ХА-ХА-ХА !Ти си тиква от вида сляпа куха кратуна на бостана на моника точкова крадлата, която тъкми с вожда ти станишоглу 18 декара имение в Швейцария. *** да растеш в имението им и да кухавееш, тук няма място за такива като теб, кратуно куха.

5

ХА-ХА-ХА !

преди 10 години

До Трийте!И Тиквата ! И Тиквата !Стига сте го пропускали все него, сякаш е нещо различно от другите *** !

4

Трийте!

преди 10 години

Пеевски и Доган и всички бандити политици, Господ да ги порази със седем страшни бедствия!Амин дай Боже!