14

Анонимен

преди 10 години

ГРАЖДАНИНО ЦВЕТАНОВ,ТИ ИЗМИ ЛИ СИ ДУ.ЕТО, КАТО ЩЕ ВЛИЗАШ В ЗАТВОРА, А?

13

кгб

преди 10 години

До FBIповече са си раздали.а 1988г вече открито се готвеха да станат първи в бизнеса.

12

Анонимен

преди 10 години

Кой читав човек ще ти повярва ?Когато има криза и някой се възползва от това,на това се казва спекула...99% от днешните богаташи са такива.....спекуланти!Какво направихте за България???Борихте ли се за ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ?Разбихте народ и държава с безкрайаната си и невиждана алчност!!!!!!!!!Политици и банкери поне 90% сте за бесило!Ама е грях да се убива.Тегло теглим с такива мошенници.

11

FBI

преди 10 години

Когато Андрей Луканов стана премиер на България след 10 ноември 1989 г., в държавната хазна имаше 2.5 млрд. долара, които в момента, когато той беше принуден да напусне поста си през 1990 г. под натиска на масови опозиционни протести, в хазната бяха останали едва 300 милиона. Предполага се, че останалите над 2 млрд. долара са били раздадени на близки до БКП, по-късно БСП, хора.

10

Мари

преди 10 години

Как пък на всички им е чиста съвестта???

9

пълниглупости

преди 10 години

създадоха ви комунистите.с крадени от хората пари.

8

Грешиш, Василев!

преди 10 години

Много хора успяват да се изградят сами, дори да са се родили в семейства на обикновени работници. Или пък такива, които са от интелигентни семейства без силни връзки, политически актив или големи пари. Успяват да се изградят като отлични специалисти, доказват и забележителни личностни качества. Съвсем друг е въпросът какви са възможностите за реализация:Намериш благодатна ниша,изградиш печеливша стратегия,реализираш успех и ... някой грабва постигнатото от ръцете ти и го дава на протежирано ***

7

Факт

преди 10 години

обаче бкп с мвр му съсипа банката за няколко дена. един вид заявиха ако не плащаш на бкп за българоубийства, си никой докато сме на власт. Факт!

6

Лала

преди 10 години

С Доган са се срещнали два три пъти докато уредът източването на парите !!!Ама не ще да си каже ....Иначе за какво ли са се срещали друго освен за гей парти...

5

Анонимен

преди 10 години

Така ... така ... и всички изведнъж повярваха.

4

Az

преди 10 години

Ей такива миризливи и крадливи *** като този на снимката ни ограбиха бе хора. Вече е прехвърлил парите си в западни банки и скоро ще изчезне от България през WIP-а на аерогарата. Държавата сега се готви да спасява банката му със средства, които ще се вземат от пенсиите и заплатите на бедните българи, а този и семейството му ще си живуркат в имението си в някоя западна държава. Това в момента правят и другите новобогаташи. Това е !

3

Анонимен

преди 10 години

*** урапляка.

2

Анонимен

преди 10 години

Че не е задължитено, така е - не е задължително. Но зад тебе има. Или поне имаше. И тоя като Пеевски е един "млад и успял" българин. И ще ни поучава. И ти ще свършиш като Павлов и Кюлев и прочие тарикати.

1

Анонимен

преди 10 години

с лопатата