32

свободен

преди 10 години

Нека всички се обединим около предложението политическите партии веднага да гласуват пренасочване на партийните си субсидии за възстановяване на пострадалите!

31

до ХХХ

преди 10 години

Защо пратих SMS:Защото в противен случай никой няма да си мръдне пръста за тези хора. Парите няма да върнат живота, но ще помогнат на тези, които оцеляха.

30

brrrrrr

преди 10 години

единственият виновник е ЧОВЕКЪТ. Алчността и наглостта ще унищожат българският род. Само преди седмица бяха изсечени 100год.дъбове . Нашите деди са живяли в мизерия глад и войни но не са посегнали на тези дървета защото са разбирали че те ги пазят от природните сили . А сега един "бизнесмен" покровителстван от други унищожиха гората. Природата ще ни го върне тъпкано.Жалко че загиналите едва ли са участвали в унищожението.

29

притеснен

преди 10 години

Дано не избягат туристи!Пази Боже!

28

Анонимен

преди 10 години

Така ще бъде ,защото у нас всичко се прави беззаконно,ако всичко което е с разрешението на някой отговарящ и има подпис и след такива бедствия тези който са го разрешили да си носят последствията

27

ХХХ

преди 10 години

Ето защо няма да пратя СМС за помощ .1. По малко от половината ми левче ще стигне до нуждаещите се !2. Както всички Българи си плащам данъците и пари има достатъчно в държавата за тази цел !3. На Бойко аудито струва колкото 700 000 Българи да пратят по 1 СМС !4. Политиците ни си играят с мулти милиони , а потрябват ли за народа пари ...искат пак от народа !5. Защо само една партия е поела инициатива да помага на бедни и болни хора въпреки че субсидията и е десетки пъти по малка от другите ?

26

.

преди 10 години

Това бедствие освен природно е и ПОЛИТИКА , по-скоро е АНТИПОЛИТИКА , безхаберие и кражби , ако не се спре въпросното безхаберие ще има много такива бедствия , ако Варна имаше свестна отводнителна система и инфраструктура , както има всеки нормален град в Европа това никога нямаше да стане и никой нямаше да умре , престъпното бездействие на тези хора донесоха смърт и рзрушение на народа , който ги храни , разбира се , че е и ПОЛИТИКА !

25

Мирослав

преди 10 години

Айде стига обръщайте това бедствие в политика!!! Само знаете да дрънкате БСП, ГЕРБ... Хората сме виновни за много неща в тази държава! Кой допусна 25г да ни е....т? Станишев ли?Бойко ли? Или Доган? Всички ние допуснахме това и сега сърбаме попарата! Всеки втори гледа да вземе 50-100лв на изборите! И кво? Отправихте ли си живота с 50лв? Айде поне който в от тези градове да отиде да удари едно рамо на хората, а не да цъка по новинарските сайтове...

24

.

преди 10 години

Изглежда нещата се нормализират , сега когато се нормализираха виновните , че града няма свяства канализация ще бъдат ли осъдени и вкарани в затвор или да не "спекулираме" още ? Да изчакаме още 23 години ? Между другото във фейсбук чета доста тревожни коментари на доброволци и свидетели на събитията ... как полицията подминава българските къщи и се помага всячески на по-*** ни съгрждани , а те пък от своя страна чоплят семки и се забавляват вместо да помагат.

23

Анонимен

преди 10 години

Наблюдател, какъв евросъюз, каква америка? Та то собственото ни правителство не си мръдна пръста, ти искаш хората да го направят. Нали гледаш какво става, комунистите и банки започнаха да фалират пак, ти за 3 - 4000 наводнени къщи и 20 жертви на червената некадърност да се притесняват... Ще отпуснат някакви помощи, ще си ги усвоят и ще ходят да си купят по един апартамент във франция...

22

Анонимен

преди 10 години

Варна си избра кмет от Герб.Не може да очаква помощ от червено правителство. А и сега, като започнат разследванията за трагедията и като се види, че причина за ситуацията са градоустройствените планове, разрешенията за строистелство и незаконните постройки, като се види кога са направени плановете и строежите и на червените им е ясно, че във Варна никога повече няма да спечелят избори. Защо да помагат на някой дето ще ги допогребе?

21

Анонимен

преди 10 години

нали управляващите си имат хидроинженер?! сега той ще оглави комисията по бедствията и ще "разпредели" всички помощи на "нуждаещите" се!

20

набюдател

преди 10 години

къде сега е европейският съюз и ползата от него ???Защо хамериканците не помагат сега на съюзниците си или само могат да спират Аец и южен поток къде ни е ползата сега от уж Партньорството ни ???Българи събудете се

19

Анонимен

преди 10 години

Оставка на некдърното правителство на Орешарски виновно за трагедията!Факт е че вече цяло денонощие след потопа не е дошъл никой от София на место и помощ от централната власт на практика няма!

18

Толкова заслужавате!

преди 10 години

Мислите си че понеже Барек Дудуков е млад че ще Ви оправи ? Че понеже говори хубаво той ще Ви помогне ? Забравихте ли как поднасяше букети на Боко на турското диванче ? Как черпеше Боко с "турско" кафе ? Как играеше кючек в мутренските таверни ? И този човечец ще Ви помогне ?

17

архитект-пенсионер

преди 10 години

В момента проклятието на България се казва БСП и ДПС. Тези престъпни партии си сложиха още по престъпни кадри , които изсичат гори , строят незаконно, крадат и унищожават Държавата. Тези две партии трябва да изчезнат от политиката иначе загиваме.

16

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 10 години

до 26Кметът Портних се обадил на Орешарски по ... водосточната тръба. :)Поредните лъжи на ГЕРБ, с които искат да оправдаят провала си във Варна !

15

Анонимен

преди 10 години

Кметът Портних се обадил на Орешарски да иска помош, но той му е казал, че е късно и сега трябва да спи!

14

Елемаг

преди 10 години

4 mins Like 1 LikeLike Share 2 people like this. Kristyan Bonev За съжаление,просто стоят и се хилят .Пък и нахални.Едно *** взе една вода от БЧК и си изми краката с ней... 5 mins Like ХаресвамХаресвам Споделяне 35 души харесват това.Таааа ето мнението на народа за *** и техните действия!!Какво става с дискриминацията а управници?

13

Гражданин

преди 10 години

До АнонименИ като дойдат другите овци времето ще се оправи и всичко ще стане песен... Плюя на политиканстващите *** в този трагичен момент за стотици хиляди невинни хора!