29

Анонимен

преди 9 години

UKTAINEC .... момче, като са те пуснали от лудницата поради липса на средства, пий си хапчетата и не ръси дивотии по форумите .....

28

Анонимен

преди 9 години

ykrainska zgan -prodaznici i ybici na svoia narot; nas kakvo ni barka vashta politika nie imame dobri biznes iteresi s rysia :ot vas samo zagyba i problemi.

27

Анонимен

преди 9 години

До АНТИМУТРАТи ни си "анти", ти си само "мутра".Направо си изкопаемо от 1933 година.

26

UKTAINEC

преди 9 години

До АНТИМУТРАЗАЩО "ПОВЕЧЕТО"-ПРАВОПИСНА ГРЕШКА ?-ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗТРЕБЯТ !

25

Анонимен

преди 9 години

Янукович избяга в Русия, ама този няма да успее да се измъкне! Сто процента ще го линчуват като Чаушеску! И по ТВ ще го дават!

24

опасност за мира

преди 9 години

Най-голямата опасност за мира и стабилността в Европа представлява фашистката хунта в Украйна! Не Русия, а усилията на Ес, Нато и Сащ, да възродят фашизма в Европа, 70 години след Хитлер, са адската машина, която всеки момент може да избухне и да покрие цяла Европа с кафявата чума!

23

UKTAINEC

преди 9 години

До с окървавени ръцеИзискваме от Руската федерация незабавно да прекрати организирането на терористична дейност, подклаждането и оказването на каквато и да било помощ на терористичните организации, действащи в източните области на Украйна, в това число и на практиката на изпращане на руски въоръжени диверсионни групи на територията на Украйна.

22

с окървавени ръце

преди 9 години

Петро Поросенко е марионетка на Цру, президент с окървавени ръце. "Правый сектор" продължава да тероризира детските ясли, детските градини, детските болници и училищата в Донецката република. "Правый сектор" продължава да избива децата, техните сестрички и братчета, техните майки и бащи, техните баби и дядовци!

21

АНТИМУТРА

преди 9 години

МИР МОЖЕ ДА ИМА САМО АКО СЕ ИЗТРЕБЯТ ПОВЕЧЕТО ОТ КОМУНИСТИТЕ СЕПАРАТИСТИ И ПУКНЕ С ТЯХ И ТАРТОРА ИМ ПУТИН!!!ВСИЧКО ТОВА Е ВЪЗМОЖНО В РАМКИТЕ НА НЯКОЛКО ГОДИНИ!!!

20

Анонимен

преди 9 години

До UKTAINECчий го дирят ваште 49 солдати в чужди земи! Да си охраняват хунтата и да копат картофите!Слава на Новороссия!

19

небезизвестен

преди 9 години

До UKTAINECСмени хапчетата!

18

UKTAINEC

преди 9 години

До без пардонВъв връзка със зачестяването на случаите на проникване на въоръжени бойци от територията на РФ в Украйна, а също и активизирането на тяхната терористична дейност в Донецка и Луганска област, което представлява заплаха за живота и сигурността на украинските граждани, МВнР на Украйна за пореден път изразява категоричния си протест срещу политиката на Кремъл, насочен към военна, материално-техническа, икономическа и финансова подкрепа на терористичните организации ДНР и ЛНР.

17

без пардон

преди 9 години

Украйна не е суверенна държава и се управлява от Цру на Сащ. Значи трябва да се преговаря не с марионетката Поросенко, а директно с Цру, най-голямата терористична организация в света!

16

Анонимен

преди 9 години

Напишете как хората в Киев протестират пред банките. Вече не могат да си плащат доларовите кредити, защото гривната танцива танца на обезценката!Слава на украинската демокрация по американси калъп!

15

9К57

преди 9 години

Мирен план ултиматум ... това е принос на хохлите в световната история ... баш бандеровецът предлага просто капитулация на опълченците, да не го увърта. Това обаче едва ли ще се случи, предстоят трагични дни за целия Донбас ... избитите ще са стотици, във "филтрационните лагери" ще са хиляди ... това се нарича етническо прочистване, любима тактика на всеки диктатор ... тъй като се прочистват руснаци обаче, света нищо няма да забелязва .. хитра бандеровска мутра е Петрото, добре си играе картите.

14

UKTAINEC

преди 9 години

До след като...slava Ukraini ! Сегодня ты, скотская Московия и твоя кремлевская мразь празднуете. Сегодня вы скоты, убили 49 наших солдат и принесли страшное горе в наши дома. Я не буду взывать к вашей совести, ибо нет у скотов никакой совести Я не буду взывать к вашему разуму, ибо нет у скотины никакого разума Я не будут слать вам проклятия, ибо вы уже давно и навечно проклятыСкоты-московиты, радуйтесь, стучите копытами о землю, бейтесь в истеричных припадках, лгите еще больше и хрюкайте еще громче. Раскачивайте вселенское цунами, которое сотрет всю вашу 800-летнюю

13

Анонимен

преди 9 години

Порошенко още довечера ще бомбардиа Краматорск, Славянск и Красний Лиман!Съгласно мирния план!

12

Анонимен

преди 9 години

До АнонименBOLEN MOZUK.

11

Анонимен

преди 9 години

FEDERALIZIRANE NA UKRAINA- ETO TOVA E MIRNIAT IZHOD.

10

след като...

преди 9 години

вчера Рублата поскъпна спрямо долара и еврото, след като главатарите от ес разбраха че америкунски газ няма да има, след като проРоуските войни пердашат и дават на видео как умират фашистките главорези, след като се нвършват 95г от значението на израза РУССКИЕ НЕ СДАЮТСЯ/ НАТРОВЕНИ С ГАЗ 70 РУСКИ ВОЙНИКА ОБРЪЩАТ 7ХИЛЯДНА НЕМСКА ВОЙСКА В БЯГ, КРЕПОСТА ОСОВЕЦ/ ЧУТУРАТА РАЗБРА НО КЪСНО...ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ..