133

Господ е българин

преди 10 години

и ги наказва защото не са се отървали от червените некадърни мафиоти.Орехарски на първи прочит вижда колко пари могат да се откраднат от трагедията на хората.Бедствието не е водата а червената мафия.Дайте им малко SMS ,чакат ги с нетърпение да ги откраднат.

132

Солидарност

преди 10 години

Божие назидание заради вкопчването във властта на силом натрапени и нежелани от народа ненаситни пиявици, които сеят омраза, раздор и разруха ! Бедстващите ни сънародници дават на място пример на паразитната политическа прослойка за братска солидарност, взаимопомощ и доброта !

131

НЕМА СТРАШНО ,БЕЕЕЕ.

преди 10 години

СЕГА ПАРТИЯТА ШЕ ВИ ДАДЕ ПО 100-200лв/на човек.....И ША СЪ УПРАЙТЕ ,БЕ ...!!!С ТИЯ ПАРИ , ДАЖЕ МОЖЕТЕ ДА СИ СПРЕТНЕТЕ И ГУЛЯЙЧЕ...С НЕКОЯ ПЕВАЧКА НА ЧАЛГА!КЪВ ВИЕ ПРОБЛЕМА...???!

130

PIMP C

преди 10 години

ПАК СА ОКРАЛИ ПАРИТЕ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЕЧНИТЕ КОРИТА

129

DeDe до 138

преди 10 години

Затова има още хора които живеят при роднини в Бисер с напукани къщи и без къщи.70-те год. имаше голямо земетресение ,голяма кампания за помощи и аз участвах.Милиони бяха откраднати а хората там живеят още във фургони,отиди да видиш в Стражица.Един герой на соц.труд построи няколко къщи за замазване на очите на хората.Отиди до Перник да видиш сега след земетресението колко чакат да им се помогне,а червената мафия прави палати и охолен живот.

128

Доктор Сър Пичук

преди 10 години

Може би изглежда невероятно, но русия и путин са виновни за това бедствие у нас. Ето причините:1. Под диктата на кремъл газпром ни пробутва най-скъпия газ в Европа и изсмуква икономиката ни и пари за защита от бедствия не остават в бюджета, а отиват в джобовете на олигарсите около ***.2. руските купувачи на имоти водят до презастрояване на Черноморието, което може да стане причина за такива катастрофи

127

Анонимен

преди 10 години

И най-долното е което прави орешарски в момента изкарва виновен кмета ще кажеш че е танцувал за дъжд цяла вечер.

126

Анонимен

преди 10 години

Прави се излишна драма.

125

АЗ

преди 10 години

БРАВУУУУ...СИЕЕЛЮЮЮЮ...АКО НЕ ИЗТРИЕШ ПАК НА СЕЛО ЩЕ СЕ ВЪРНЕШ..СТРАШЕН СИ

124

Циника

преди 10 години

Вчера в пика на трагедията, Потника правеше предизборната кампания на ГЕРБ по БНТ, настройвайки хората срещу правителството. Линч за партийния *** Потник!

123

Автор

преди 10 години

Виденията на Ванга касаят пряко близкото бъдеще и настъпващата 2014 година, като предсказанията са общо три."Порои ще ни давят през късната пролет, ще има река от трупове", гласи първото предсказание на ясновидката за идващата година. Във второто тя визира конкретно "голяма промяна на върха" след май. "Нов човек, висок, от чужбина, ще поведе България за добро". Третата визия е за "нова болест, по-лоша от СПИН-а, ще ни порази, и главно мъжете".

122

HAARP

преди 10 години

HAARP !!! - youtube - Holes in Heaven !

121

??

преди 10 години

Забелязвам лоша тенденция във валежите напоследък. Странното е , че и други години е имало порои но не ставали чак такива поразии, има нещо странно във валежите в цялата страна, за кратко време стават наводнения и потопи

120

а

преди 10 години

много бързо се организираха да събират смс-и само чакат трагедия на гърба на която да правят пари !

119

1

преди 10 години

Всички ПОЛИТИЦИ НА СЪД, забрана на тях и децата им 10 години да излизат в чужбина! Следващите като вземат подкупи , ще мислят....

118

Анонимен

преди 10 години

До DeDe Много моля когато имаше наводнение в село Бисер преди две години тогава май управляваше боко тиквуна пак имаше номер за пострадалите от наводнението.И тези пари от есемесите отидоха за къщите на пострадалите бисеровци .Благодарение на парите от есемесите бисеровци отново си постройха къщите.Точно такава ми е идеята за Варна тези пари от есемесите да отидат за разрушените къщи на пострадалите от Варна и да си построят наново.

117

ОСТАВКА бе куклооо

преди 10 години

ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ ПИДАЛСКА вече и смс прилъгва хора уж щели да помогнат на пострадалите,даааа в мътна вода се ловят най големите шарани,какви смс-ми бе пидали червени мамата ви пидалска,колко заеми взехте и ги похарчихте за себе си,.сега платете на хората щетите,че ще нарамим сопите и ще ви затрием веднаж за винаги..

116

Джедай Мастър

преди 10 години

До Анонимен 127А какво да направят? Те не могат да променят програмата, а и колкото и да са съпричастни с трагедията на пострадалите, да си кажем откровено, хората, които не ги касае бедствието не ги интересува и си искат футбол.

115

АЗ

преди 10 години

И Е ВРЕМЕ ДА СЕ ЗАПИТАМЕ РЕДНО ЛИ Е ТОВА..ЧЕРВЕНИЯ КРЪСТ ДА ИСКА ХОРАТА ДА ПРАЩАТ ПОМОЩИ...А ВИЕ ЗА КАКВО СТЕ БЕ ПИЧОВЕ..ЗА ДА СИ КАРАТЕ ДЖИПКИТЕ ..И ДА БРЪМЧИТЕ ПО КОНФЕРЕНЦИИ...***

114

Анонимен

преди 10 години

129, за пореден път се убеждавам, че на Позитано 20 нямате ни мозък, ни сърца, щом дори от тази трагедия взехте дивиденти да вадите. Бог да ви съди.