18

Простотия до Шия

преди 9 години

Да си роден в дивашката страна *** и да си зомбиран привърженик на английския национален отбор или пък на английски футболен клуб това значи висша форма на СВЕЩЕНА ОВЧА ПРОСТОТА! Пример за такъв *** е и въпросният невежа и дилетант,коментатор на бнт Ивайло ви РЯПАТА АНГЕЛОВ.БНТ се излага много с такива ,като тоя ,но какъвто коментатора ,такава и телевизията ,такива и привържениците на английския футбол!

17

Реалист

преди 9 години

До АнонименВсъщност англичаните имат 4-то място 4 години по-рано, през 1990 в Италия....

16

Гошо...Тъпото

преди 9 години

То имало и по...слаби от нас на...световното.Аааа,забравих,че ние не сме...там,така че не сме от...слабаците.

15

Анонимен

преди 9 години

С полу-финала 94' все още оставаме с по-добри постижения на световни първенства от англичаните през последните 48 години. :)

14

Анонимен

преди 9 години

До АнонименТам е работата,че не англичанин подава с глава на Суарес.Ако подаваше англичанин,няма засада.А сега има 100%.Неслучайно имаше 3 пъти повторение (с компютърната линия) и ясно се видя засадата.С това изобщо не искам да отричам,че англичаните бяха много слаби...

13

Дойчланд

преди 9 години

Печатна грешка - *мехлем!

12

Дойчланд

преди 9 години

Трите лъва се прибират поср*ни вкъщи. Хак да им е заради цялата помия, които британците изливат към българи и румънци. Всяка мизерия, която им се случва е мехем за душата ми.

11

Анонимен

преди 9 години

Според източници, футболистите на Англия и Испания са се помлатили за местата до прозорците в самолета

10

varg

преди 9 години

Довиждане довиждане

9

баче кико

преди 9 години

ЕЙ ТОЯ КОМЕНТАТОРА Е ГОЛЯМ *** КАКТО ВСИЧКИ В БНТ НАПРАВО ДА ВИ ЗАКРИВАТ ИМА И ДРУГИ ТВ @!

8

Анонимен

преди 9 години

Каква засада на Суарез при положение, че топката му бе буквално подадена от футболист на Англия?

7

Анонимен

преди 9 години

Каква засада при втория гол, след като англичанин "подава" с глава към Суерес?!...

6

Анонимен

преди 9 години

До 4Как пък на теб никой не е обяснил елементарни правила на този спорт?

5

Анонимен

преди 9 години

Бе тия Англия все "фаворити този път", все "велик състав" били изградили и все накрая обратно в самолета с ефектив от 0 точки. Не мога да разбера тая мания към този отбор в България.

4

до 2

преди 9 години

Аман от глупости

3

Анонимен

преди 9 години

10 коментатора в студиото и как един не видя (и не поиска да коментира) 100% засада ( 2 метра!) на Суарес при втория гол?

2

Анонимен

преди 9 години

Про-английският (както винаги) коментатор по БНТ отново къртеше... "помнел" той '66-та година когато Англия станаха шампиони ... !!! И да не забравим как всяко докосване на топката от уругваец трябваше да е фаул за Англия "това трябва да е нарушение!" ... "е това вече е ФАУЛ!" . Даже съмнения за засада имало при втория гол на Суарез, нищо че топката се отклони от футболист на Англия директно в краката на Суарез. На мача Италия-Англия същата работа. "Италия както винаги нищо не играе"... :))))

1

Бишва млада Надежда

преди 9 години

Вторият гол-чиста грешка на вратарчето. И лапетата с 2 тренировки в школа знаят, че когато нападателя не поглежда към вратата и гледа само топката през цялото време - не се ляга никога, а се стой прав и разперваш ръце и крака и чакаш да те удари.