133

pe6o

преди 9 години

Nacionalnata Katastrofa Predstoi Spete o6te skapanqci

132

Анонимен

преди 9 години

А КОГА СМЕ БИЛИ БОГАТИ ЧЕ НЕ СЕ СЕЩАМ? ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ Е НА МАФИЯТА. НЕ СИ МИСЛЕТЕ ЧЕ НЕЩО ЗАВИСИ ОТ ВАС ПРОСТИТЕ. НЕ НИЩО НЕЗАВИСИ. ВИЕ СТЕ РОБИ НА СОБСТВЕНАТА СИ ГЛУПОСТ. ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА КАЧВАТЕ НА ВЛАСТ ДЕЦАТА НА *** И СЕЛСКИТЕ ТАРИКАТИ ОТ БАНКЯ И ЧАКАЙТЕ ДА ЗАЖИВЕЕТЕ ДОБРЕ. АМА ДРУГ ПЪТ.

131

viva

преди 9 години

Помислете защо! От 1945г. , Българиа е в кървавите ръце на фамилии от престъпници! Този народ е овезобразен и превърнат в скодоумна крепостна маса, за която бъдеще няма!

130

do 132

преди 9 години

Типичен недоверчив , вечно гневен и ядосан на някого , депресиран , ограничен и песимистичен българин си друже. Все политика , пропаганда и конспирация ти е в главата ... Болните във България вместо да са по лудниците са по улиците и пред компютрите.

129

Анонимен

преди 9 години

винаги ще бъдем на дъното.трябва сами да си помогнем.на първо време да излезем от ес и нато.да сключваме търговски договори със страни от цял свят без чужда намеса.да си върнем с една дума суверинитета който доброволно си дадохме на брюкселските пед*ли.

128

gft

преди 9 години

е ние кога не сме били, че сега пак да сме????

127

Анонимен

преди 9 години

Не е вярно!Питайте Орешарски, Станишев и Местан.Те ще ви обяснят колко сме добре.

126

Петкан

преди 9 години

До журналистПенсионере сега журналист ли стана? И само да те светна БСП са комунисти колкото и ГЕРБ. Ако служещите на МВФ и ФЕД са комунисти, аз съм трамвай :) След БСП е ред да погледаш как ГЕРБ взима заеми и заравя страната, защото разпорежданията отвъд океана са такива. И понеже си "много" начетен се надявам че не вярваш че всички фалирали държави като Гърция, Италия, Испания, Кипър, Ирландия, Аржентина и много други са фалирали заради комунисти....

125

Алекс

преди 9 години

Не съм казвал, но ще повторя. Закрийте тази държава и последният да затвори вратата и да угаси лампата.

124

журналист

преди 9 години

Петкане, Петкане никога не е късно да станеш за резил. Комунист-социалист никога не е имал аргументи особено икономически , защото те по правило са необразовани. Единственото, което умеят е да обиждат, псуват и ругаят ГЕРБ. Да ама не. След изборите ще ви чакам на Позитано да ви донеса червена роза за бог да прости.

123

Петкан

преди 9 години

До инженер-пенсионерА бе не те знам какъв си пенсионер ама си изстискай акнето от фейса и ти като тия преди тебе!

122

Петкан

преди 9 години

Събрали се едни ми ти толерастчета и евроге..чета по-долу и обсъждат пазарната и плановата икономика.....ама нищо че още са с пуберско акне по фейса и нито един ред прочетен от хартия, камо ли тия дебели книги по икономика които ги има на пазара!Докато си философствате аз вече си събрах куфарите за Люксембург.

121

инженер-пенсионер

преди 9 години

Драги ми 134 такива заплати получаваха само неграмотните хамали и работници. Аз с висше образование започнах работа с 120 лв. заплата . Това са митове за младите , които не знаят истината. Защо не кажеш, че един телевизор София струваше 1500 лв. за кола се чакаше 5 години и струваше колкото един апартамент. Изобщо пълна каша с цени и икономика.

120

Анонимен

преди 9 години

Нека си спомним цените при комунизма:Една баничка 10 стотинки, литър мляко-30 ст.Парно отопление 20 лева.Месечна заплата 250 лева.

119

Анонимен

преди 9 години

Както отделния човек може да промени социалния си статус, единствено ако организира други хора да работят за него, така и една държава може да повиши жизнения си стандарт, единствено ако експлоатира природните ресурси и труда на населението на други държави, респективно води завоевателни войни.

118

лекар-психиатър

преди 9 години

Неграмотния червен *** се опитва да хитрее, но е твърде елементарен и предзказуем. Уж бил против БСП и ГЕРБ ама като минавал покрай магазина или бензиностанцията цените били по малки от тези когато ГЕРБ били на власт 120 например. Драги ми просто *** много си зле с пропагандата за да ти повярва някой. Просто отиди в болница и се лекувай. От теб пиар няма да стане.

117

Анонимен

преди 9 години

Както един човек, продавайки собствения си труд, никога не изменя своя социален статус, така и една държава чрез експлоатация на собствените си природни ресурси и собственото си население, никога не повишава жизнения си стандарт.

116

Анонимен

преди 9 години

Исторически е доказано, че по-високата производителност на труда при пазарната икономика, базирана на по-ефективна експлоатация на трудещите се, за разлика от плановата икономика на социализма, не води до повишаване на жизнения стандарт. Страните с най-нисък стандарт по света имат пазарна, а не планова икономика.

115

икономист

преди 9 години

В момента ДПС и БСП са проклятието на България. Тези престъпни партии само за една година фалираха Държавата. Изтеглиха над 5 милиарда лв. заеми и нищо но от сърце. Чудя се само как има балъци да им се връзват на номерата, че уж били социално правителство. И какво направи това правителство ще увеличи пенсиите с 4. 50 лв. Срам и позор. Накрая се скараха кой да краде повече.

114

тракиец

преди 9 години

Братя българи,стига сме ревали като недой,,ни вдовици.Единствения начин да спасим Отечеството си в тези мътни времена е да забогатяваме.Правете пари ,правете деца ,образовайте ги научете и тях да правят пари.Бедният човек никой не го уважава колкото и да е честен.Забогатявайте за позу роду