14

Анонимен

преди 10 години

ТУК СА ПРАВЯТ НА ПОЛИТИЦИ НО В РУСИЯ И САЩ ГИ ПОЛЗВАТ ЗА КАФЕВАРИ,НА КОЛЕНЕЕЕЕ

13

Зоолог

преди 10 години

Знаете ли, че съселът е гризачът с най-кратка бременност (под 30 дни). Разгонва се през лятото и дава поколение в края на август. Специфична особеност е, че малките съселчета могат да гризат и да приемат твърда храна веднага след появяването си на бял свят. Преди да изпадне в зимна летаргия съселът се охранва обилно, като покачва теглото си почти 3 пъти. Всяка прилика с действащи партийни лидери е НЕслучайна.

12

Анонимен

преди 10 години

Напомнете ми коя партия се преименува за една нощ и източи държавния резерв? Коя партия раздаде 2,2 млрд. долара на свои "другари, назначени за милионери". Коя партия натискаше БНБ да издава лицензи на *** и пульо, създавайки банки-фантоми които обраха българина до последната стотинка? Коя партия беше готова да задържи властта на всяка цена през януари 97ма, като докара камионите с Вътрешни войски, които бяха готови да тръгнат на война със собствения си народ? Коя е тази партия, кажете!

11

Анонимен

преди 10 години

Няма какво да разговаряш! МАХАЙ СЕ СЪСЕЛ СПИНОЗЕН ! ОСТАВКА ПРЕСТЪПНИКО !

10

Вулканизатор

преди 10 години

Този кондом е вече многократно употребяван и съответно е неизползваем.

9

Иво

преди 10 години

Станишката като един истински плъх ще напусне кораба и ще спаси кожата в европарламента напук на всичките си обещания и вричания. Подмолната му душица е изписана на лицето му. Само гледайте какви приказки ще ги реди че е въпрос на чест, носене на отговорност и ангажимент към избирателите да отиде в европарламента. Противен пигмей.

8

Анонимен

преди 10 години

Няма какво да говорите, БСП са антибългари. Повтарят мантрата как "Бойко бил изгонен с камъни и кръв", а всъщност троловете им забравят, че БСП е партията която е била най-много гонена с камъни за последните 25г. - 1990 два пъти, 1994 (Беров), 1996-97 (Виденов), 2008-09 (Станишев). Тази партия фалира България на няколко пъти, създаде мутрите и ДПС, разпродаде индустрията, закри армията и си създаде контролируема опозиция. Като какъв говори Станишев тогава? Началник на една престъпна партия!!

7

До 4

преди 10 години

Само да уточним, че става дума за Съсела, което един друг вид гризач. Хамстерите са симпатични гризачи и са безвредни. Съсела е друго нещо ... справка Уикипедия.

6

ФАКТ

преди 10 години

КАФЕДЖИЯТА НА ПУТИН,ХАХАХА,И СЕКРЕТАРКИТЕ В КРЕМЛ НЕ ГО БРЪСНАТ ЗА ЖИВ,ПОНЕЖЕ В РУСИЯ ГЕЙОВЕТЕ НЕ СА КОТИРАТ,СТАН НАПРАВИ ЛЯВ ЗАВОЙ И ПРЕСТАНА НА СЕБЕПОДОБНИТЕ ОТ ПЕС НА ЕС

5

съсел

преди 10 години

Станишев ти си нагъл ***.

4

Анонимен

преди 10 години

Олеле майчице, на Хамстера му е харесало "говоренето" 10г. с ДПС и сега иска да го прави със всички!!!!! Тоя много му се услаждат някои работи!!!!

3

Превод в ефир

преди 10 години

Разбирай - ще лапаме какъвто и откъдето ни го подадат, само и само да има откъде да крадем както сме го правили 25 години.

2

vesko02

преди 10 години

С навиците си да губи документи ,Станишев сигурно е загубил" оставката"на Орешарски и го срам да си каже.

1

Стани-шеф

преди 10 години

4 поста на Станишеф като едновременно шеф на ПЕС, шеф на БСП, евродепутат и депутат вероятно са тежко престъпление като конфликт на интереси, но прокуратурата мълчи.