130

Анонимен

преди 10 години

целия свят прави референдуми тея кауши не искат, как така ?

129

Анонимен

преди 10 години

пич,не пиша за неща, за които не съм сигурен.явно си имаш твоя незнайна теория и си сдържиш на нея.венети/винелайнен/ и славяни са два съвсем различни вида генетични типове.извън балканите няма славяни.една част от траките,наречени ГЕТИ са истинските славяни с които по късно свързват руснаците/венети/заради близките езикови прилики.айде наздраве от нашата маса и лека нощ,че ми писва от неосведомени за собствената си история нашенци.язък,че сте вишисти с закърнели мозъци.търсете логичното бре.пфф

128

Анонимен

преди 10 години

до 159ако си учил достатъчно, можеш всичко сам да провериш, да сравниш всички истории, да сравниш писатели включително и български, да провериш архиви, интернета е магия!

127

до 138

преди 10 години

нали знаеш,че историята се пише от победителите.ако им вярваш,язък за висшето ти.

126

асд

преди 10 години

До КойБаце....превеждай на матриала,щото той мисли че тин-танк,е тики-така...и "БарЦелона",но за чалга войните на Боце е най-малко танк,и няма да разбере,че на тоя друг му е написал речта,тои е само говорител,като "ирландския краевед".

125

Кой

преди 10 години

Кой написа словото на Близнашки?!Същите думи и интонация, като на чехъла!!Кой е тинк-танка, който се крие зад тез марионетки?!Народе!!!

124

Анонимен

преди 10 години

БСП пак вдигна само пушилка и нищо. предложението за задължително гласуване дойде от Станишев. както с Белене, с южен Поток, така и задължителното гласуване се оказа само популизъм и манипулация на някого. В случая им беше необходимо да стреснат турците от ДПС. И изглежда успяха, защото Коалиция за България е гласувала против... мазняци грозни...

123

Анонимен

преди 10 години

Какви ли не идиотизми могат да се прочетат. Щяло да се ограничи купуването на гласове и влиянието на ДПС. ДПС е с твърд и постоянен електорат, а не сбирщина от продажници и партийки. Задължително или не-там положението е твърдо. Така че на тия примитивни комунистически и милиционерски уловки-няма кой да се хване. Правота на глас е свещено право и никой не може да го отнеме. Комунистически изчадия.

122

Анонимен

преди 10 години

РОМИТЕ ИМАТ ИНДИЙСКИ ПРОИЗХОД

121

BOC

преди 10 години

АБЕ 141, НЯМА ТАКОВА НЕЩО РОМИ!ИМА ***!***! ***!!!!!!99% ОТ ТЯХ СА ***!ИМА И СВЕСТНИ, НО МЕШЕРЕТООООО.......НЯМА ИЗМЪКВАНЕ!*** СИ Е ***!ПОЛУЧОВЕКА, *** УВАЖАВА САМО ТОЗИ, КОЙТО ГО ПРЕВЪЗХОЖДА СЪС СИЛА, НЕ С УМ!!!ЗАТОВА САМО БОЙ, БОЙ И ПАК БОЙ!

120

Анонимен

преди 10 години

Започва се надцакването и ду.енето от Бойко и Станишката на Местан, кой да управлява.

119

Анонимен

преди 10 години

130/Александър. Вместо да псуваш и плюеш се научи да пишеш правилно на български език. бугаристанецо , бай *** си е бил и ще си остане вечния *** и *** не само в ЕС, но и в нормалния човешки свят.

118

Анонимен

преди 10 години

до 137Ако си направиш тестове, и ти може да се окаже, че имаш ромско потекло, така че, това е въпрос на избор

117

Анонимен

преди 10 години

Б. Борисов е единствения политик в момента , който говори с хората откровено и отговорно за бъдещето на Държавата. Станишев , Местан, Доган, Сидеров са като мишоци и лъжат денонощно и крадат също денонощно. За съжаление всичко това се търпи от народа, една част от който продължава да гласува за престъпните партии БСП и ДПС.

116

Анонимен

преди 10 години

Гербавите милиционерчета и позитанковчета искали задължително гласуване. Та нали са от една майка кърмилница-70 години ни водили към развития си комунизъм-идиотизъм, хората гласували като овцете под строй. Тоя номер няма да мине, а това показва, че комунистическите им червени мозъчни клетки никога няма да се променят.

115

Анонимен

преди 10 години

до 137РОМИТЕ СА СИ РОМИ, ГОВОРЯТ СИ НА РОМСКИ, НА БЪЛГАРСКИ И ТУРСКИ!В ПРАВОТО СА СИ ДА СЕ НАРИЧАТ КАКТО РЕШАТ, ТЕ РЕШАВАТ ДА ЛИ ДА СЕ НАРИЧАТ РОМИ, БЪЛГАРИ ИЛИ ТУРЦИ!

114

Doko

преди 10 години

До 136/ Бойко ще управлява на куково лято, когато му разреши Местан. Това че окраде спестяванията на хората, като ги обложи с данъци за да строи магистрали и да ядем асфалт го ритна завинаги. Колкото и да се навежда на местан-номера му няма да мине. Аут е. Следващото управление е на БСП и ДПС-сигурация.

113

boc

преди 10 години

Не мислех да се обаждам, но последното изречение с гадното турско мръснишколъжливо мнение на този мазен и гаден турчин Местан,на когото позволяват да словоблудства повече и от Станишев, ме предизвика!За поведението на ТУРЧИНА СИДЕРОГЛУ НЯМАМ ДУМИ!

112

Анонимен

преди 10 години

ДО 135АЗ МИСЛЯ, ЧЕ НЕ СИ ЗАВЪРЩИЛ И 4-ТИ КЛАС, А ТОВА ЗА КОЕТО ПИША ГО ПИШЕ И В УЧЕБНИЦИТЕ И КНИГИТЕ И ИСТОРИИТЕ В ЦЯЛ СВЯТ, ОТ АНГЛИЯ И ФРАНЦИЯ ДО РУСИЯ!

111

до 133

преди 10 години

сегашните *** се пишат за турци в голямата си част.те турци ли са?