155

Бре,бре,бре

преди 9 години

Зелените човеци напредват.Дават знак на Путин.

154

Анонимен

преди 9 години

до 180За всичко ни изнудват, даже и за цената, за България е най-високата, защото са ни хванали на тясно

153

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен178 а как ни изнудват?

152

Анонимен

преди 9 години

Може и укранците да са я спукали, на инат

151

Анонимен

преди 9 години

Газ се продава навсякъде, това, че газ има само Русия са приказки от шипковият храст, повечето държави купуват от 5-6 места едновременно по малко, за да нямат проблеми, и да не бъдат изнудвани, както ни изнудват нас руснаците

150

до 173

преди 9 години

Повярвай ми, ако я бяха гръмнали руснаците, Потрошенко вече щеше да раздухва новината по световните агенции, а в случая има лаконичен коментар от украинска страна. Да не говорим, че Русия има най-малък интерес да си прекъсва транзита с Европа, можем да добавим и заплахите на лидера на Десен сектор, че ще взриви тръбата, плюс спирането на газта към Украйна вчера, плюс украинските номера за отклоняване на газ, нещата стават ясни.

149

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен И от къде ?

148

Анонимен

преди 9 години

Пак са прекалили с водката, пропаднало племе

147

Анонимен

преди 9 години

Русия носи само неприятности, да купуваме газ от другаде, да ги пратим тия по дяволите

146

Анонимен

преди 9 години

Загубите в транзитната страна са за сметка тази страна (Украйна), така че най-вероятно тръбата са я гръмнали руснаците,. А освен това и така спират газта без да са виновни.

145

Румбо

преди 9 години

Абе ще се строи Ю.Поток и това си е,има нужда!Как ще решим проблема с корумпираните си политици,сключващи неизгодни договори е голямото предизвикателство!Защото това касае всички партии!ДПС и БСП са шампиони в корупцията,ама и другите не се дават-крадат като за световно!То май сделка без корупция май няма.....

144

ТуТМаник

преди 9 години

До НекъвХорорНекъвХелТо няма толкова ТАНКЕРИ произведени НА ЦЯЛОТО Ш****О ЗЕМНО КЪЛБО че да МОЖЕ ДЖУСА да захрани ПО ОКЕАН ЕВРОПА С *** ....После идва и ЦЕНАТА на един *** пристигнал по ТОЗИ НАЧИН - поне 10 пъти по-скъп от сегашната цена ...Но нека плиткоумниците си мислят че Кенийски ще им прати газ през ОКЕАНА ....То бива тъпота , бива ама това минава всякакви граници

143

ДА

преди 9 години

НАЦИСКА ПРОВОКАЦИЯ..СЪШИТА С БЕЛИ КОНЦИ...А БОКО ДА МУ МИСЛИ КАТО МУ ДАДЪТ ИЗБОРИТЕ ОТ КЪДЕ ЩЕ ИМА ГАЗ ЗА БЪЛГАРИЯ...ДУПЕ ДА МУ Е ЯКО!!!

142

Може и цялата мизерия в Украйна да е за да купува Европа още по-скъп американски шистов газ по море. Но едва ли американците ще осигурят нужните количества.

141

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 166Че виж откъде туркменския газ върви към Китай и може нещо да ти просветне! Но надали...

140

Анонимен

преди 9 години

До демократ до 150Пак повтарям: злоупотребяваш с привилегията да не си много умен (както виждаш - изразявам се възможно най-меко!)!Двойните агенти не са измислени от вчера! Прочети някои древни китайски трактати по въпроса! Но не искай от мен да те ограмотявам!А иначе казано - едно нещо добро Т.Живков започна да прави, но не му дадоха да го довърши! За което и досега си патим!

139

Анонимен

преди 9 години

До АнонименПука му на Путин! Винаги ще намери на кого да продаде газ - на Китай, на Япония и т.н.----------------Верно ли? Ама с кофи ли ще го носи до Китай или с ръчни колички ще го бута? Щото има две години минимум докато нагласи работещ тръбопровод? А пък там е една тайга 5 000 км, дето не знаеш на кой дивак ще му хрумне да сложи шашка динамит под тръбата...

138

Башар ал Асад

преди 9 години

Да живее и пребъде братска Русия ! Путин ще смачка хамериканските плъхове !

137

Да живее Америка

преди 9 години

Вечна слава на Америка и Американците!Долу бай *** и пияните мужици!

136

до 161

преди 9 години

Чакай да проверя не иска ли ЕС руски газ:"Барозу изпрати писмо до Путин: "ЕК към Русия: Не спирайте газа, ще преговаряме!"Мне, в грешка си, явно искат газ от Русия.