111

Анонимен

преди 9 години

126- грешиш. Нищо общо нямам с Моника, но и с Цветелинка нямам, но имам глава на раменети си. Поради тази причина лозунгите, които са ви препоръчали, гласяще: всички срещу нас са платени ***, не ме засягат, не ме впечатляват, усмихвам им се пренебрежително. Намирам,че истината в случая е важна, а не твоето мнение.

110

Анонимен

преди 9 години

Кой ще разследва Цацаров???????????? Кой, кой,кой???????

109

outsider

преди 9 години

Не е възможно да се разговаря по национални въпроси с тоя *** *** Бойко Борисов. Сега реши да поставя ултиматум, какво трябва да се направи за да има разговори с него. След изборите пак може да има най-много депутати, но пак да си остане пак в опозиция. опозиция. Това заслужава.

108

Ха ха хаааа

преди 9 години

Цацаратурата, Пеевски или цеетан Василев, изберете сами. Мафия,мафия и пак мафия, изберете си я сами. Само некурумпирян съд и не условни присъди ще спасят България! Кой,кой,кой има смелост да направи това?

107

Анонимен

преди 9 години

До бгказах ти - луд си, оди да спиш

106

бг

преди 9 години

ха сега да видим като банката фалира кой ще ви върне хартииките дето наляхте в банката на ПЕЕВСКИ и ядохте кюфтетата от развалено месХА ХА ХА ,а БАРЕКОВ ще се усмихва от евро -парламента с 20 000 Е заплата и ще ви обещава да полетите в космуса ........ЕХООООООО....

105

Мирослав

преди 9 години

Говорят ДА, ама само говорят... Никой няма за цел да оправи тая държава! Една проста събираемост на длъжниците на държавата не могат да направят! Пример : Пишат ми акт в градския транспорт, късам го и чао! Всичко е така, за това всеки си прави квото иска! Толкова бързо може да се напълни хазната, ама никой не го е.е! Баница да има за тях и това е, а ние само гледаме как се яде тая баница!!!

104

До 123

преди 9 години

Драги, не разбра ли, че от вчера Моника затвори касата и не плаща за тролене ... не се хаби на ангария.

103

доларите в марки

преди 9 години

Идва Хиперинфлация!

102

Анонимен

преди 9 години

115, привет! Имаш малко недоразумение, което искам да разсея. Чети не между редовете, а редовете от решението: понижават рейтинга, заради политическа нестабилност. Тази, която създаде ревящия за кафеварката си агент на ЦРУ-Борисов. Нищо общо с икономиката, от която разбира Орешарски.117. моля те, по-често съобщавай великата ти мисъл за икономиста Дянков. Така,някои партии могат и служебно да победят горната мутра.

101

...

преди 9 години

До МирославЕ как бре те като са на власт само за пенсии говорят е и за детските за ромите ?! Само има 1 проблем младите сме без работа и нищо не може да се дигне :)

100

Тъжен трол

преди 9 години

Ще трябва да се търси нов спонсор след сряда ... мъкаааа ... тежкооо без бате Кутев и кака Моника.

99

...

преди 9 години

Човек без принципи,морал и така нататък.До колкото ми е известно е бил в СДС ?! WTF....

98

Мирослав

преди 9 години

Е това ли ви е прегледа на печата? Само 3 новини? Разкажете малко за битовите проблеми на хората, а не само да гледаме мутрите на тея мошеници! И на всички избори се разцепват да крадат, ама всички! 25 милиона лв за избори? Иначе за спешната помощ няма, за болните деца няма, за пенсионерите няма... Е само за вас ли има пари в тая държава?

97

bg

преди 9 години

БГ. е много малка и всичко лъсва колкото и задкулисно да се прави навсякъде се знае кой кой е а предатели /доносници/ колко щеш ТАКА ЧЕ -КОИ ЩЕ СЕ УБИВА ,САМОУБИВА ДА ГО ПРАВИ ЩОТО НИ ПИСНА ДА ЖИВЕЯ В АМЕРИКА ПРЕЗ 60-те........ИСКАТЕ НЕ ИСКАТЕ КЕРВАНА ВАРВИ И НИЕ СМЕ В НЕГО И КОЙ ИСКА ДА ОСТАВА НАЗАД НИЕ ВЪРВИМ НАПРЕД И СПИРАНЕ НЯМА...

96

кух орех

преди 9 години

До :)Какъв икономист е тоя *** не. Преподавател в УНСС. Икономист беше Дянков, затова и сега е в Москва, ще го видиш Урината къде ще отиде след оставката си и кой ще го иска

95

Джепето

преди 9 години

Пинокио става все по-усмихнат и весел откакто стана ясно, че ще си ходи ... след като здраво се изходи.

94

:)

преди 9 години

ОРЕХ НАЛИ СИ ИКОНОМИСТ И ЗНАЕШ КАКВО ЗНАЧИ И ДО КАКВО ВОДИ ПОНИЖАВАНЕТО НА РЕЙТИНГА НА БЪЛГАРИЯ. АКО СИ ПОНЕ МАЛКО ПАТРИОТ ЩЕ ПОДАДЕШ ОСТАВКА! ЯСНО Е ЧЕ СЛЕД ГОДИНА УПРАВЛЕНИЕ НЕ СЕ СПРАВЯШ И НЕЩАТА ОТИВАТ НА ЗЛЕ.

93

До Реостат

преди 9 години

Колега те калашите ги продадоха в САЩ и на църните в третия свят... Та ида искаш калаш няма от къде....

92

Анонимен

преди 9 години

Много се накефих вчера как ибрика Сидеров са пени от трибуната :))))))