82

С АКЪЛ ПОНЕ ПОМАГАМ

преди 9 години

АААААААААА, ИЗЯДОХТЕ ЛИ ГО ЦЕЛИЯ ? АМА С ТОПКИТЕ НАЛИ , ХА-ХААААА , ЧЕ И НЕИЗМИТ !!! ... КОГАТО ВКАРАХТЕ 6-1 НА БЪЛГАРИЯ МНОГО СЕ РАДВАХТЕ, НА УМРЯЛО КУЧЕ НОЖ ВАДИХТЕ ТОГАВА АРЕ В КЪЩИ , В КОТУРКАТА !!!

81

Анонимен

преди 9 години

Този мач беше пълен разгром за ИСПАНИЯ аз толкова се смях че въздух не ми остана вратарятна ИСПАНИЯ взе да гони футболистите по терена СМЯХ И ТА*АЦИ...ХОЛАНДИЯ Е ФАВОРИТ за СЕГА...

80

Да живее Америка

преди 9 години

Никакви Холандски или Испански *** не вървят тукабе бай ***.Слава на Америка и Американския футбол, махайте се оттука със скучния сокър.

79

ААА до 98 2

преди 9 години

И аз съм фен на Барселона ,ама се видя чр не са Барса от преди 2 години,не знам защо Дел Боске си затваря така очите.Много груби грешки още при избирането на състава за Бразилия което за жалост ще му коства много.....фен сам на Испания ,но Холандия трябваше и с 10/1 да ги бият,та да му влезе в главата! Торес,Аспилусиета,Силва и Фабрегас и Рейна трябваше да са си в Испания сега а в Бразилия да са Карвахал,Иско,Диего Лопес!!!! и с Коке и Мата като смени,мача никога нямаше да е 5/1

78

AAA do 98

преди 9 години

остави първия мач,виж им състава.тоя път Дел Боске *** нещата просто,за което много ме е яд.Какжо прави изобщо Касияс на вратата ,къде е Диего Лопес???Да Касияс е име ама както видяхме имената не помагат особено!!!Какво прави Торес в Бразилия изобщо! мястото му е на село от 5 години насам!!! Шави и Иниеста застаряват,еми пусни Мата,а къде са ИСКО И особено КАРВАХАЛ дето напраи *** сезона?? даже не ги взе ***.Поне да беше изкарал Иниеста и Шави и да пусне Коке и Мата.

77

Усмъртвача

преди 9 години

Първият мач на Испания във всеки голям турнир досега ВИНАГИ е бил слаб !Имаха късмета да играят срещу слаби отбори , но сега срещу Холандците ядоха праза.Вън били от играта , нямат шанс ... аз бих помислил пак. Все още са същият отбор който спечели 2 поредни Европейски Титли през 2008, 2012.Все още са същата добре смазана машина която разби рекордите и спечели Световната титла през 2010, който ги е отписал и си е прибрал 50-те лева заложени на тях е направил ОГРОМНА грешка.Не бива да бъдат подценявани ... и след всичко казано на финала през 2010 виках за Лалетата , и тази вечер също...

76

Анонимен

преди 9 години

94Не се правят на ***!Те СА ***.

75

Анонимен

преди 9 години

Като гледам, австралийците не знаят от коя страна се рита топката.Тези са по куци и от пеньиевата чета.Леваци.

74

Анонимен

преди 9 години

Тук е пълно с напушени и алкохолизирани маняци!Удриииии...утре е събота и аз най-после да почивам. Са напия кат *** ...нека започна СЕГА!

73

Бай Лале

преди 9 години

Защо всички изпадат в олигофрения? Да не би да сме българи? А да, българи сме... добре продължавайте. Не е важен футбола, важно е да се правим на ***.

72

ццц

преди 9 години

При петия гол Робен тръгна 3 метра след Рамос и стигна преди него до топката.

71

Анонимен

преди 9 години

66Другарю ПРОВИНЦИАЛИСТ, какво наптравиха кенгурата (кенгурИте според теб), бе баламурник??

70

Пиночет

преди 9 години

ГООООООЛ!!! 2:0 ЗА ЧИИИИЛИИИИ!!!! Долу Кенгурата!!!

69

Анонимен

преди 9 години

до 86Не! За комуна е! Човекът е яко на наркотици, брат!

68

Сантяго

преди 9 години

ГОООООЛ!!!! 1:0 за ЧИЛИИИ!!!

67

boc

преди 9 години

На тези, които наричат холандските футболисти гейове, лесбийки и т.н., ще кажа само това:още по-жалко и смешно е, че испанските "бикоборци" загубиха, бяха надиграни по всички показатели, абе бяха унищожени от едни холандски "гейове".А какво ли ще им се случи, ако бъдат подхванати от едни истински мъже?!

66

Do 82

преди 9 години

Ти си за психиатрия.

65

Анонимен

преди 9 години

От постовете по-долу правя извод че в психиатрията са раздали компютри.

64

Анонимен

преди 9 години

do 80Ми аз ще се изкефя най-много ако станат братята хървати шампиони.

63

ODESSA

преди 9 години

За Аржентина съм, но много бих се накефил ако световен шампион стане някоя друга държава, без колониално минало, и неоколониално настояще.