18

ля ля

преди 9 години

ти си долна *** драги ми Орешарски - там в тая *** няма нищо мъжко - ПРОДАЖНИК!

17

Анонимен

преди 9 години

КУКЛИЧКАТА НА КОНЦИ ПАК МЪЛЧИ ,КАКТО ВИНАГИ ТОЙ ОБАЧЕ ДЕЙСТВА ОТ ИМЕТО НА ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ !

16

Анонимен

преди 9 години

До ГенадиАм Волен Сидеров няма ли да бъде поканен?

15

Някоя

преди 9 години

Г-н О. много старателно показа през изминалите години, че е политическа ***. Сега още по-старателно разкрива, че е и ***, упирита и нагла!

14

Анонимен

преди 9 години

Кого се опитваш да заблудиш бе Олигофренов, ако си мъж а не чужда *** и в момента хвърлиш само личната си оставка всички отиват в ШИПКИТЕ!!!!! Кукловодите ще останат без кукла и траги-комедииния фарс ще приключи!!! Явно от сараите не желаят това да стане и циркът ще продължи. Помни едно обаче това няма да продължи дълго и тогава дупе да ти е яко!!!

13

изнервен

преди 9 години

Во, Не позна! Други ще ходят, червен маймун.

12

Анонимен

преди 9 години

ISKAME IUJEN POTOK I AEC NE ISKAME SHISTOV GAZ VEI I USA

11

Анонимен

преди 9 години

Целта е ясна - да се стопира Южен поток и да дойдат янките да надупчат Добруджа за шистов газ.Точно за това извикаха Борисов на инструктаж във Вашингтон.Трябва да си слепец или пълен *** (тоест гербер) за де ни виждаш този толкова явен факт.

10

Българин

преди 9 години

Изчадия, всички сте за бесилото!...

9

Анонимен

преди 9 години

NIKAKVA OSTAVKA GERB NE ISKA VLAST ZASHTOTO NE ZNAE KAKVO DA PRAVI A EDINSTVENATA CEL E DA PRODADE BYLGARIQ DOLU GERB PREDATELI

8

во

преди 9 години

До изнервенTИКВО...ЗАЩО СИ ИЗНЕРВЕН ?ЗАРАДИ бОКО ИЛИ ЦЕКО??? и ДВАМАТА В ПАНДИЗА

7

изнервен

преди 9 години

А достойнството? Бъди поне малко мъж, за да можеш да ходиш поне вечер из тъмните улички, иначе и там няма да смееш. Мижитурка, плазмодий, кукла, *** и прочее - хайде опровергай си обидите.

6

Анонимен

преди 9 години

Абе не разбрахте ли, че оставка на правителството "Орешарски" няма да има. Орешарски прехвърля топката за оставката в мнозинството, което го крепи, а мнозинството (БСП и ДПС) прехвърля топката на Орешарски и чака той да си подаде оставката доброволно. Днес при вота на недоверие видях друго мнозинство: БСП, ДПС и ГЕРБ. Атака този път решиха да се правят на националисти, макар, че никой вече не им вярва.

5

Рали1

преди 9 години

"Прекратяването на мандатите в парламентарна република е парламентарен и политически въпрос,не е въпрос на изпълнителната власт,подчерта Орешарски и допълни:Особено в тази конфигурация,в която сме сега,когато премиерът няма политическа партия и ПГ.Суперскандал! Орешарски призна: Има подписан договор за Южен поток!!!А пари, цени ,неустойки !!! Оставка !

4

Анонимен

преди 9 години

орешаро не пускай кокала

3

?!?!

преди 9 години

АхахАХаХаххахаахА и си вярва на всичкото отгоре :D защо тогава всичко го четеш предварително написано е от някой,разбирасе че не от теб :D малее какъв комикс имаме вместо премиер !

2

Иво

преди 9 години

Кaк дa не ти ги спускaт бе, *** и куклa нa конци? Кой си чете именaтa нa министри от листче и объркa няколко именa? Кой мълчи кaто п.ткa докaто гея и бея не решaт кaкво дa се кaже. По-невзрaчнa и безличнa aмебa никогa не е билa премиер!

1

Анонимен

преди 9 години

КО, КО каза, *** смотан не помниш ли ко каза миналата седмица, че БСП и ДПС оттеглят ли подкрепата ти ще си ходиш, ми , че и двете патерици в един ден ти се строшиха бе ***