77

Анонимен

преди 10 години

Рошко си вкара автогол

76

Анонимен

преди 10 години

Отвратен съм от коментатора на БНТ. Този задмина дори и всеизвестният *** "Петела". Поредният голям футболен форум предаван по БНТ ,който ще се гледа без звук.

75

До 75

преди 10 години

Другият беше Даниел Моралес. Има 132 мача в А група за Нафтекс, Локо Пд, Черно море, ЦСКА, Спартак Вн, Локо Мездра в периода 2002-2009. След това 2010-2011 е скаут на Черноморец Бургас, а от 2013 работи в Академията на Литекс. Т.е. живее от 12 години в БГ. Тиаго Силва, защото той беше 2001-2004 в Литекс, 2005-2007 в ЦСКА, а сега май си е в Бразилия. Каквото е научил е било преди 7 години и той също не говори лошо. И бяха по-адекватни и обективни от "нашия" коментатор Ивайло Ангелов-Бразилчето

74

Шукер

преди 10 години

Направо да дават купата на Бразилия отсега. Няма такова подпиране.

73

Марио

преди 10 години

Бразилия ще излязат от групата - ОК, но ако на осминафинал не ги спре Испания или Холандия, то на четвъртфинал Италия или Англия ще ги довършат! Така че максимум четвъртфинал за мазните и прехвалени бразилци. Ама пък жените им хубави бе...! :) Хайде със здраве!

72

платен трол

преди 10 години

Дано само това вчера да не е демонстрация, на какво е готова ФИФА за да може Блатер да връчи титлата на бразилците. Спестен чист червен картон на Неймар, измислена дузпа, с това ако не е решил мача, не знам какво още трябва да направи съдията, може би да вземе сам да я вкара. Подобни брутални аванти убиват играта. Много жалко за хърватите.

71

Анонимен

преди 10 години

Опорочават играта! Жалко за Хърватска! А на някой тук трябва да се напомна, че Хърватска и България са най-малкото от един континент, да не говорим, че сме на практика от една държава! Какво подкрепяте *** от джунглата. Незаслужена победа, която ще им се върне! Жалко и за Бразилия, че се налага да печелят така!

70

Анчо Шукри

преди 10 години

Българете няма ли да ритат топка на Мондиала? Що така бе, нали уж сте най- кадърните?

69

Мариян Марков

преди 10 години

Нашия коментатор когато и да го слушам винаги се заливам от смях...! Уникален е! :) А шампион НЯМА да е Бразилия! Може би Холандия или Германия! А приятните изненади ще са Босна и Херцеговина и Колумбия. Поне според мен :) Хубав ден!

68

m

преди 10 години

Трябва някой да махне това недоразумение коментатора,баси *рена, с явно пристрастие към Бразилия!Това е поредната гавра на бнт към нас зрителите!

67

Анонимен

преди 10 години

Снощи единият беше Тиаго Силва, но кой беше другият до коментатора? Впечатлен съм високото езиково ниво на Тиаго, доколкото си спомням той игра в България преди 5-6 години, а все още говори езика ни много добре. Респект към това момче.

66

куриере

преди 10 години

Докато съществува субективизма на съдиите, футболът няма да е справедливата игра, която се очаква да бъде. Но пък е така от край време-съдията в мача може да реши почти всичко в него...

65

Кинтолюб

преди 10 години

Преди гледах доста футбол, особено световни и европейски първенства, но повсеместната комерсиализация превърна този така обичан спорт в турски сериал (ако не бяха букмейкърите щях да напиша - с предизвестен край).

64

Georgiev

преди 10 години

Аз подкрепям Гана!

63

патриот

преди 10 години

Абе нашите и да бият и да паднат, ние пак да си викаме в захлас:Българи - Юнаци! Българи - Юнаци! Българи - Юнаци!Важното е да сме единни, като стадо, за да ни пасат и водят по-лесно.

62

2012

преди 10 години

Малкият жълт предател съсипа мача

61

столичан

преди 10 години

Нашите ако бяха на мястото на Хърватите вчера, да са обърнали бразилците. Нивото беше ниско, не може да се мери с нашето, нямаше да ни е проблем да ги обърнем.Ама нали са домакин и ги подпряха.

60

о

преди 10 години

Ей, шефчета от БНТ, кой от вас ще спре този изключително некадърен, ***, фъфлещ, не ставащ за нищо коментатор?

59

Българи-Юнаци

преди 10 години

Кога са мачовете на нашите?Да се съберем като овци и да викаме Българи-Юнаци и дано пак да се класираме поне на 4-то място и да се радваме поне с това, щото друго няма.

58

Бразилец

преди 10 години

Абе коментаторът по телевизията от наште ли беше-бразилец!