12

ВТГ

преди 10 години

Хора, погледнете какво става след "арабската пролет"в доста арабски страни, и след "демократизирането" им . Всички знаем от кого, сега да отидат и да потушават огъня, но къде са,?

11

Анонимен

преди 10 години

Айде сега да видим дали САЩ ще подкрепят "бунтовниците", така както ги подкрепяха в Либия, Египет, СИРИЯ и др.

10

,

преди 10 години

Кой спонсорира тези терористи завзели"богати на нефт райони"?А,между другото току що завърши посещението на иранския президент в Турция с цел укрепване сътрудничеството между страните.Интересно съвпадение на събитията...aljazeera/news/middleeast/2014/06/energy-syria-top-rouhani-turkey-agenda-2014697185480447.html

9

Анонимен

преди 10 години

Prav si e toi Paco Makkein nali uplashi Orexa s Kurdjali kvo ste mi gi rapravqte,ste vidite GERB kvo shte dokara mmda

8

Ръц

преди 10 години

До Анонимен 6След операция "Шок и ужас" в Ирак трайно се настани демократичната американска система на любов и разбирателство. Както е видно, Ирак от Саддам насам върви уверено към просперитет и демокрация! Същото и в Украйна - и там ги чака американската мечта, намазана на филийка. Само да чуем как са кръстили там операцията. Ако съдим по събитията в Одеса, сигурно е "Барбекю".Ти какво не хареса от поста на Пацо? Че Боцко ни е продал на янките за без пари ли?

7

безумието

преди 10 години

Debka цитира изр.генерал,че следващият месец изр.въздушни сили щели "драматично да променят хода на събитията "чрез военна сила "вътре в Сирия и Ирак".debka/article/23984/Gantz-IDF-gets-set-to-target-50-000-Al-Qaeda-fighters-piling-up-around-Israel-in-Syria-and-Iraq.Съчетано с тази новина timesofisrael/iaf-plans-for-iran-attack/ ,е ясно,че световните събития са подготовка за нападение над Иран.Ще спре ли човечеството ядрена война?nucleardarkness.org/index2.php

6

обак барама

преди 10 години

америка им даде демокрация. Да си я ползват със здраве. И Ирак, и Либия, и Египед са история.

5

Пацо Патката

преди 10 години

Шова остава след американското демократизиране - смърт, разруха и джагали!Това ни чака и нас след още един мандат на ГЕРБ - той се развнява на американска демократизираща операция. Специално за България името ще бъде "Глад и подслушване".

4

,

преди 10 години

Терористите наречени "бойци"които действат срещу приятелското на Иран правителство в Ирак изведнъж станаха опасност за света и района,но докато се биеха в Сирия нямаше толкова изобилна информация,мълчанието на тези,които контролират пресата подкрепяше де факто действията им.Понеже Асад изнесе химич.си оръжие,бе преизбран и побеждава терористичната конспирация за разпадането на Сирия,сега ще видим новия сценарий-борба срещу "бойците"но евентуално вътре в Сирия и Ирак,а как?

3

Анонимен

преди 10 години

.Made in USA

2

Анонимен

преди 10 години

тия па на умрело куче нож ще вадят

1

nqkoi

преди 10 години

nema krai cqlata kakafoniq