47

Анонимен

преди 10 години

Колко по-важни неща има за вършене те се занимват с глупости... бил прегазил цветята... баси смеха.. ако не ги беше прегазил нямаше да си мръднат пръста... пешеходна зона било...

46

Анонимен

преди 10 години

До 49Добре ще мина с колело отгоре.

45

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 40 и 38 Уважаеми моля измийте си ушите и очите и започнете да слушате и четете защото на някой ни излезе пяна на устата да повтаряме, че ТОВА НЕ ЕЕЕ УЛИЦА, ШОСЕ, ПЪТНО ПЛАТНО, А Е ПЕШЕХОДНА ЗОНА! МОЛЯ ПРАВЕТЕ РАЗЛИКА, че от такива грешки след това стават по-големите такива!

44

Анонимен

преди 10 години

До 43Ама изобщо не ми пука за тъпите ти цветя нямат място на пътия.

43

DUBLIN

преди 10 години

A когато преди години още Бойко ви каза нещо за материала бие ревахте,нали.....

42

Анонимен

преди 10 години

*** спирачки нямат и за тях ограниченията не важат.

41

Анонимен

преди 10 години

Противотанкова мина трябва да поставят на мястото да видим как ще минават тарикатите. Само това е решение в България

40

ЕА

преди 10 години

До Анонимен 40Цветята не са на пътното платно, а на ПЕШЕХОДНА ЗОНА - за неразбиращите понятието "пешеходна зона" - това е място, забранено за движение на автомобили!!!! Цветята са на лобното място на детето.

39

Анонимен

преди 10 години

Само мутри, комплексари с бръснати крака, дрогирани чалгаджии, *** и някаква химическа комбинация от 4-те елементa - това ще представлява България след 10 години.

38

Иво

преди 10 години

До Случаен, моля не предлагайте луди идеи, които могат да костват живота на някой друг! Линейките и пожарните трябва да имат денонощен достъп до пешеходните зони и не може пътят да им се загражда!

37

Анонимен

преди 10 години

Нищо няма да му направят, тези обвинения нямат сила в съда. Какво првят цветята на пътното платно? Нямат работа там, това е място са движение на автомобили. Да бъде спокоен и да си наеме адвокат.

36

ЕА

преди 10 години

Както не е видял цветята, така утре няма да види и човек на пътя си!! Този "невиждащия" е потенциален убиец! Друг е въпросът, че е прегазил паметта на една невинна душица! Трети, че е нарушил закона, влизайки в забранена със знак улица!!!

35

Анонимен

преди 10 години

A kakvo praviat tezi cvetia na pytnoto platno???? Ai shte vi skocha na glupostite!

34

Случаен

преди 10 години

Решението е още по елементарно. Слагат 2-3 големи 1м на 1 м и 1 м високи саксии пълни с пръст, може и от дъски тип сандъци или от циментови панелчета пълни с пръст и посаждат цветя . Проблема може да се реши за ден или два. Но умниците в общината явно не искат да преграждат. Аз лично съветвам майката на Паоло да спонсорира общината , защото сигурно няма средства. Ако някой от Стара Загора прочете написаното от мен, и научи телефона на майката да й се обади и да сподели моята идея.

33

Анонимен

преди 10 години

Ще му пръднат на сайдера!

32

Анонимен

преди 10 години

Какво бил прегазил? А бе вие луди ли сте?

31

varg

преди 10 години

него да го прегазят сега.

30

Иво

преди 10 години

До Анани, колчетата изобщо не са толкова елементарно решение, колкото изглеждат на пръв поглед, защото пожарната и линейките трябва да имат денонощен свободен достъп до пешеходните зони!Ако утре някой изгори или умре, защото лунейката или пожарната не е могла да стигне до мястото поради колчета, кой ще е виновен?Истината е в камерите и глобите!

29

"Давам газ и карам без спирачка" - мотото на чалга-поколението. То тепърва расте и тепърва ще му берем плодовете. Вече виждате какви *** сватби са абитуриентските балове. Трябва да дойде преродения Кан Крум, който да изкорени *** и чалга-мисленето с железен юмрук. Няма друг начин. Иначе сме се запътили към джунглата.

28

Христо Христов

преди 10 години

Не бил знаел, че имало цветя? А че е пешеходна зона и това ли не знае? Ами че той сигурно не знае и че деца минават оттам. Да си гази поживо поздраво тогава, какво му връзвате кусур на човека?