213

Анонимен

преди 9 години

Болен - *** !

212

АБВ

преди 9 години

До Анонимен 240Орешарски е бита карта още от момента , когато предложи Пеевски да стане шеф на ДАНС. Оттогава насам всеки ден сам си биеше шамари. Нали знаеш, че никой уважаваш себе си политик няма да иска даже и да се доближи до него. Виж как и комунистите се опитват да прехвърлят всичко на него.

211

Анонимен

преди 9 години

Не знам каква е вероятността сега Ореха да им го тури на сичките, като обяви, че няма да подава оставка. Орех, мини на служба в герберския лагер и си гледай рахатлъка.

210

Шоп

преди 9 години

Таман се чудех Сидеров каква по-голяма простотия ще измисли, за да удари другите в земята и не ме подведе. Опять всех остальних переплюнул.

209

АнтиБКП

преди 9 години

Шмиргелов е поредната Руска марионетка. До вчера поддържаше правителството, държеше се отвратително с хората, които искаха оставка на правителството, а сега и той иска. Но поведението му е оправдано: Знаете ли кога змията хапе най-много - когато умира. Той усеща че идва краят му и пак ще трябва да вика и крещи пред парламента, за да го вземат там, но .... народа вече няма да му даде шанс. Парламента ще го гледа само отвън.

208

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 236Отне ми известно време да прочета бисера ти, но се справих. Значи лидера ти, шут, е най - великият българин? Щастлив съм, че нямам критериите ти за величие? Значи ти като негов верен гъзоблизец също си ако не велик, то поне истински българин. Ами вземи поне да пишеш на български бе, *** последовател на друг *** велик българин.

207

Анонимен

преди 9 години

До АнонименTi si liliput po prinzip,a za VOLEN 6TE KAJA 4E E NAI VELIKIQT BULGARIN SLED VASIL LEVSKI!ATAKA POBEDA!

206

Анонимен

преди 9 години

Тоя аборт да си свали лика от фасади и билборди на свои разноски или да го подкарват по съдебен път. Хубавото е, че като се смени властта и неговия статут на свободен човек ще се смени под една или друга форма - било то затвор, лечебно заведение или Орландовци.

205

Анонимен

преди 9 години

Ти па койси да искаш остафката на правителството свинеров ходи на вътрешен масаж

204

НВ

преди 9 години

Късно е чадо мандалото падна,а за да бъда по точен има една поговорка и тя гласи:ВИДЯЛА ЖАБАТА ЧЕ ПОДКОВАВАТ КОНЯ И ТЯ СИ ВДИГНАЛА КРАКАТА. Аут си вече Волене АУТ!

203

Анонимен

преди 9 години

Ех Волчо, Волчо...

202

Лала

преди 9 години

Няма по-голям цирк от Атака и Сидеров!!! Добре че ДПС се скараха с Станишев За поредното назначение и като не им се угоди свалиха правителството !!!!Пък и народа ***,*** колко си иска да гласуват за тях че и в парламента ги вкарали!!!

201

Анонимен

преди 9 години

Волен Сидеров е един политически лилипут с огромно его, който се храни само със скандали и дране по митинги ,а също и в народното събрание, когато му се отдаде възможност.Един фикус ни държа цяла година в безвремие,докато чрез златния си пръст консумираше по най-безобразен начин властта.Боже мили,а той бил завършил богословие като Йордан Цонев.Първият хората смятат за хомолуденс,а вторият от много години наричат Данчо Ментата.Днешният Бареков не иска да чака,а бързо тича, за да ги превари.Резил.

200

Анонимен

преди 9 години

Сетила се Мара да се побара.Фикусът се размърда в парламента.Наруши спокойствието си /той си знае,къде е бил след изборите,най-вероятно е обсъждал с ДС бъдещето на Атака,че залезе/.Не му се отдаде възможност на хомолуденс да си повакацува с някои от коалиционните партньори.Сутринта беше първата му изцепка за днес пред входа на НС,но не сме чули излиянието му вътре.В очакване съм по Канал3,където предават пряко.Дали там разполагат с усмирителни ризи или ще колабират всички пред лудостта му.:)))

199

Анонимен

преди 9 години

До ДаДа ви е--м каузата в задния двор атакистче!!!!

198

Анонимен

преди 9 години

МНОГО КЪСНО СЕ СЕТИ БЕ САЙДЕРОВ. ТРЯБВАШЕ В САМОТО НАЧАЛО ДА ГИ МАХНЕШ *** И ГЕЙЧЕТАТА.АМА НАЛИ СИ ПУСТА СЕЛСКА ЛАКОМИЯ НЕ ГО НАПРАВИ.Е СЕГА ВИДЯ ЛИ КАКВО НАПРАВИ СЪС ЗЛАТНИЯТ СИ ПРЪСТ? КАКТО КАЗВАТ СТАРИТЕ ХОРА. С ПРЪСТ У Г.З. ПАРЛАМАТА ЩЕ Я ГЛЕДАШ ОТ ЯМБОЛ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА.

197

Иво

преди 9 години

Абе ти Боленее как изведнъж реши че правителството трябва да си подаде оставка А бе нещастен *** ,нали от вас зависи мандата бе продажно ***

196

Анонимен

преди 9 години

ДА БЪДЕ ДЕПОРТИРАН ОБРАТНО В ТУРЦИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! М-О-М-Е-Н-Т-А-Л-Н-О!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

195

Анонимен

преди 9 години

В нашия парламент само клоуни, ама тоя убедително води класацията, слага ги всички в малкия си джоб.Само Бойкомалко му се опъва ама Воленчо е лидер все още. хахахахахахахахахх

194

Анонимен

преди 9 години

Много ме кефи тоя Воленчо колко е луд, многоооо луд фен е.