75

даммм

преди 10 години

До ТОДОР ХРИСТОВ--Здрасти,Тодоре.Пак ли набиваш ум в главите на демократите? Ама станахме за смях с този си отказ от Ю.П.Бях на една конференция в Сочи(прекрасно място),та там колеги от цял свят ни се смеят..казват ми политиката си е политика...НО да взимате бизнес решения заради политически въпроси е направо лудост.А това за Япония и Корея е истина-очаквам да замина там,и да организираме построяването на завод--такъв както в Беларус.Руснаците дават много поръчки--скъпо платени проекти...

74

тито

преди 10 години

Айде..още един платен "експерт"-- и точно тоя същият Иванов,ни убеждаваше преди време,как "шиистовият газ и добивът му са напълно безопасни-аз го гарантирам"--това му бяха думите....Тези лъжи с които ни заливат,отдалече се виждат......експерте,,,,а паричките от Шеврон май свършиха...аааа

73

Висшист

преди 10 години

Всичко си върви по плана на мръсната гнусна империя на злото САЩ и еврейските им банки. Хитлер, Сталин и Пол Пот са мирни овчици в сравнение с невинните хора изтербени по цял свят от 200 години насам. Последните 2 държави в които избиването на цивилни е превърнато в бизнес са Украйна и Сирия. Големият план е да се затрие Русия, но лошото е че ТОПОЛ-М се изстрелват за 3 минути, а за още 15 са в Ню Йорк. Тежкото е че бедната малка България е между *** и наковалнята, нищо хубаво не ни чака...

72

Анонимен

преди 10 години

до 105: Точно обратното !..."нашите господари дойдоха и ни казаха" как трябва да се възползваме от създалата се конюнктура и да защитиме интересите си.

71

Анонимен

преди 10 години

"...правителството в Киев е предложило Русия да продава газа до границата с Украйна..."...,а накой знае ли какво са предложили троянските коне ?

70

36

преди 10 години

Тия "експерти" ние ги знаем, знаем и за какво се пенят, но няма да се получи тяхната...

69

Анонимен

преди 10 години

До ИСТИНАТА 98Почети всичко е точно, освен че нещо щяло да се прибира от България! Изненада!!!Никакъв *** няма да се прибира от България.Договорките предвиждат България да ПЛАЩА дяловото си участие в ЮП със полагащите иу се такси за транзита, като се смята че за 25-30 години , ще се разплати, като през тоа време не получава нищо. При това трябва тръбата да е пълна не по-малко от 90%.Като знаем, че максимум за 6-7г. Европа ще направи всичко, за да се отърве от енергийна зависимост от Русия!

68

Висшист

преди 10 години

Бареков най-много ще работи за българският интерес (ТВ7 - собственост на групата на глигута Пеевски). Умните хора са го казали преди: "Не народ, а ***." ПЕЕВСКИ за президент! И мислите, че няма да стане ли? Само гледай! Целият български народ ще бъде изтребен скоро, а *** по новините с кеф ще пикаят по гробовете на родителите ви! И децата ви ще се молят гордо по 5часа на Аллах в училище. За 25год преход от 9млн души - 6.5млн добре ли е? Или АК-47 на жълтите павета или това е бъдещето ни!

67

Анонимен

преди 10 години

До ШопВ момента на територията на Нефтохим Бургас, "Лукоил" строи нова инсталация за около 1 милиард, главен изпълнител както и доставчик на оборудването са италиански фирми !

66

ИСТИНАТА

преди 10 години

Този е завършен *** , а не експерт!!Всяка страна се бори да бъде ДОСТАВЧИК НА ГАЗ за да получава транзитни такси и мита !!Само нашите "ЕКСПЕРТИ" са против това !!Ами нали довчера за да са ДОСТАВЧИК НА РУСКИ ГАЗ украинците молиха ЕС да не се строи Южен поток !!!Защо печалбата да се прибира от България , ане от тях ?На украинците помогна сънародника им украинския евреен Станишев, чиито премиер взе идиотското решение да се спре строителството !!За това Станишев ще си ПЛАТИ с главата

65

до 91

преди 10 години

За разлика от така наречената Тръба на ЮП, то тя ще бъде поставена отгоре и няма да замърсява земята, докато любимците ти с ШИСТОВИЯ ГАЗ ще надупчат Добруджа, житницата на България като швейцарско сирене и ще пиеш от чешмата нефт с вода.

64

Анонимен

преди 10 години

До 96А други марсиянски учени са установили че ако директно вдишваш шистовия газ ще живееш завинаги. Така че Американците само доброто ни мислят.

63

Анонимен

преди 10 години

Да...Превърнаха България в оръжие за изнудване...Скоро ще я превърнат в нова "Украйна"...Благодарение на тъпия инат и мания за величие на САЩ-ЕС.Прочети още на: dnes.bg/world/2014/06/10/iujen-potok-novoto-oryjie-vyv-voinata-es-rusiia.228428

62

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 92Не ми дреме какво е прибрал Йотингер, повече се притеснявам КОЙ ще връща парички на Путин ? Щото голям рев настана, сълзи и сополи и някой ще връща комисионни

61

ПМ

преди 10 години

Ей ТРОЛЧЕТА, като плямпате за шистовата газ, ВИЕ НЕ ПРАВИТЕ РАЗЛИКА м/у МОРЕ и СУША. На Българска територия в Черно Море има ОГРОМНИ ЗАЛЕЖИ НА ШИСТОВА ГАЗ и извличането й е 100% БЕЗОПАСНО! Как до сега, на Нефтеното пристанище в Бургас се доставя Суров Петрол чрез танкери от Русия а газ да неможе? За Сърбия, Унгария и Австрия с баржи по Дунава защо да не може?

60

Висшист

преди 10 години

И Иванчо *** затри Кремиковци и БА Балкан и куп други "нерентабилни" предприятия само и единствено за българския интерес. Разбира се и чистият 100%тов "българин" СОЛОМОН ПАСИ ни набута в НАТО, за да се брани българският интерес. И Сергейя Педишев купува гласове на турци и *** само за българският интерес. А най-чистата и "българска" от всички български партии - ДПС, че работи само и единствено за българския интерес е просто очевидно, барабар с Болен, който им духа гладно на всичките!!!

59

Анонимен

преди 10 години

До ВасилевТа казваш, майната и на Българската земя в която поставят руснаци тръбата, важно е каквото иска Русия, българите ако искат да ползват газ от друг доставчик, или от собствени източници, да си намерят друга земя, за друга тръба ? Тука е Филорусия ! АНАТЕМА, ПРОДАЖНИЦИ !!!

58

dyrva

преди 10 години

вместо газ, може да минем на дърва и въглища/по-естествено е/, това искат някои "демокртатични"кръгове

57

Висшист

преди 10 години

Ммммм дам спирането и на Южен поток и на АЕЦ Белене е все в български интерес!!! И затварянето на 3-4ти блок на АЕЦ Козлодуй е в наш интерес!!! И пищният "български" цар работеше 800 дена пак в наш интерес! Сигурен съм че и строежа на американски бази на наша земя е пак в български интерес!!! Ако Турция присъедини Южните Родопи с подкрепата на УСА и ЕС пак ще е в български интерес!!! И на този енергиен "експерт" му е платено съвсем случайно да говори за българският интерес!

56

Анонимен

преди 10 години

Абе сега ние българите трябва да скланяме глави пред нащите губернатори и да слушаме и работим здраво за да може на запад да живеят добре, защото за да живее един добре на запад трябват поне 8 души от третия свят. И може след 200 години и на нас дани дадат бедни държави да работят за нас и да ни купуват стоките и старите коли. А засега сме доволни ако остана за нов модел iPhone и стара западна кола.