78

Анонимен

преди 9 години

мечката се събужда, хехе

77

307

преди 9 години

До 53 : Ти знаеш ли каква техника има във " всичко друго " ???!!! А ако знаеш частично -- просто я сравни със западната ! И друго: Стремежът във военното строителство е -- евтина техника , но по-голямо количество.

76

Шоп

преди 9 години

До АнонименНе е нужно да разбираш от космически кораби, Путин също не е ракетен инженер, нали? Достатъчно е да погледнеш ТТ-данните и се вижда, че Союз е един варел и че совалката може да натовари 8 (осем) такива варела наведнъж. И че Буран не е качил и един килограм полезен товар на орбита, за сметка на това са изхарчили милиарди да го построят. Значи делим похарчените милиарди на една кръгла нула и се получава цената. Има-няма към безкрайност клони...

75

307

преди 9 години

До 17-ти и 18-ти : Не коментирайте, защото нямате никаква информация !!! А като се аргументираш -- просто сравняваш !

74

Анонимен

преди 9 години

Шопа е опасен. От политика, от космически кораби, от самолети, от електроника от всичко разбираПо-точно не само разбира, ами има така доста професионално мнение по въпроса :))) хахахаха

73

Русия

преди 9 години

всъщност едва ли трябва да се напъва кой знае колко с нови оръжейни системи и т.н.Достатъчно е да подтиква опонентите си да дупчат територията си за шистов газ, да тровят земите и водите си и да им гледа сеира.

72

Анонимен

преди 9 години

До ШопНа 1000 милиона пъти по-висока цена, защото всъщност така и не свърши работа за 5 стотинки, само хвърлиха пари за копиране и после го оставиха да ръждяса.___Шопе, като те гледам как ги пишеш и смяташ, само мога да ти се усмихна :))

71

neni4a

преди 9 години

До Шоп И най-тъпо продължаваш да пишеш тотнове простотии Казах ти да пишеш за това което разбираш(гей прайдове,мъжки пражки,вибратори ,минети) а ти пак си се хвърлил в тема ,която ти е ясна като гъста мъгла призори

70

Анонимен

преди 9 години

До Боби 99Да погледнем в близкото бъдеще. След година ще е готово първо ниво на космодром "Восточньiй". Строят се нови кораби - тип 6-местен "Клипер" и тежка ракета-носител, тип "Енергия" с товароподемност около 100 т.

69

Старши Лейтенант

преди 9 години

На световното военно авио изложение в Париж 1988 г за пръв път бе направена демонстрация на летене на Миг 29 от съветски пилоти като летателните мероприятия бяха наблюдавани и от американски специалисти от ВВС и ПВО . Изумление за американците бе че системите на Миг 29 прихващаха техните самолети Стелт. Това е доказателство колко са изостанали американците .

68

Анонимен

преди 9 години

Да ви обясня как увира ШОПска глава: Продукти: глава, паве, литър вода.Като омекне павето още 2 часа за главата.

67

3вънчо

преди 9 години

До Шоп Факт е че разработките на Руските ракети С 500 са най модерните на този свят до момента. Американските ПВО системи са остарели. Обсега на С 500 са и самолети Стелт тъй като ракетите имат дешифратор на технологията Стелт.

66

радо

преди 9 години

путин пилее богатствата и ресурсите на русия както беше преди със СССР.накрая СССР рухна и се разпадна,нещо подобно ще стане и с русия.китай стои отстрани и вече очаква богатата плячка

65

Шоп

преди 9 години

До Боби На каква цена ли? А на каква цена руснаците могат да качат 8 спускаеми апарата наведнъж и после да ги свалят на Земята, дурако? Руснаците някога правили ли са такова нещо? На каква цена Буран извеждаше полезен товар в космоса? На 1000 милиона пъти по-висока цена, защото всъщност така и не свърши работа за 5 стотинки, само хвърлиха пари за копиране и после го оставиха да ръждяса.

64

Шоп

преди 9 години

Нека ти кажа нещо. Союз има размери 2,20х4,00 метра. Такива варели се поместват в "багажника" на совалката точно 8 (осем) броя. Могат да ги качат на орбита и да ги свалят оттам. Какво повече искаш да ми кажеш, дурако?

63

Военен

преди 9 години

До Шоп 104 С 400 са произведени 2004 а американската ЗРК е от 1998 . Изостанали са американските ПВО системи

62

Звънчо

преди 9 години

До Шоп 104 Но стратегическите ядрени ракети на Русия в болшинството си не могат да бъдат прихващани от американската ПРО Пейтриът. Тогава америка няма ли да капитулира

61

морски

преди 9 години

Слава на Русия!

60

Шоп

преди 9 години

До БобиС-400 вече има съпоставими с ТААД ракети----------------- Именно.С-400 вече има това, което THAAD имаше преди 10 години. Браво, догонват успешно.

59

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

Силите са съпоставими, но Русия провежда учения на собствена територия, а САЩ на другия край на света ... до оградата на Русия.