36

Анонимен

преди 9 години

Така, такааа, комундрелите се разбързаха за избори, ми то като ДПС ги изнасилиха така е, хахаха

35

Денислав

преди 9 години

Тоя *** Станишев свърши поне едно добро дело - унищожи комунистическата партия. Вече е време и той и партията да ходят в историята.

Това на снимката е другарката Йотова. Тя е сериозен работодател в България, дава хляб на поне 4-5000 интернет ***. Храни семействата на мързеливците, изкарващи парите си с писане на пратени пропагандни коментари. И понеже аз мога да чета мисли, ето какво си казва тя в момента на снимането:"Ей, пак нови избори. След само 3 месеца. Трябва да се захващам за работа. Още пари да намеря, че кампания ще прави Още *** ще трябват за форумите и новинарските сайтове. Край нямат тези партийни разходи.

33

Анти БКП

преди 9 години

Всички да се махат... и в затвора. Там им е мястото.Абе хора, нещо ми се струва че троловете им е свършил работният ден и няма опоненти. Чудна работа. :D

32

trud

преди 9 години

do dekemvri ima vreme za 6 referenduma - rabotete. pitaite s pisma glasopodavatelite ot bg narod per bg post - nali vseki glasopodavatel ima post adres i post kutia. za vsichki vajni temi v bg darjavata pitaite s pisma kakvo e mnenieto na vseki bulgar glasopodavatel s bg post i obratni pisma do kmetovete. nali e zadaljitelno obrazovanieto v BG ? nalii vseki bg glasopodavatel moje da korespondira s bg kmetove po bg post? nali bg kmetove mogat da pishat pisma po bg post na bg adresanti? ;))))

31

Анонимен

преди 9 години

БСТ ТО БЪРЗА ЗАЩОТО МНОГО ЛАЙНЕНИ *** ЩЕ СЕ ИЗВАДЯТ НА ПОКАЗ.

30

Костинброд

преди 9 години

Тези които дойдоха с преврат си отиват безславно. Всеки да си понесе заслуженото, Манолова, Бареков и Цацаров като част от преврата.

29

утешител

преди 9 години

Поплачи си, Илианче, поплачи си.Не се притеснявай, хората ще те разберат и няма да ти се смеят.

28

Анонимен

преди 9 години

Най скоро защото ви измря електората а дпс вече ви взеха и ромите. Край на комунистите!

27

optimist

преди 9 години

Най-голямата грешка на Бойко е, че прояви великодушие и доброта към комунистите. Следващия път няма да има жал!

26

То само ГЕНЕРАЛА

преди 9 години

ги утепа 11 пъти,сега-НЯМА избори,другарке.Пък и не си съгласна с Европейската комисия за ЮП.*** теб и никой нито те пита,нито те слуша.Успокой се,драга.

25

optimist

преди 9 години

Отчет за първата годна: пълен провал!

24

Сл.Славов

преди 9 години

Тая няма срама за две пари?! Нахална и лиземерна като всички свои съпартийци! Само до преди месец тия не искаха и дума да се каже за скорошни избори,а сега обърнаха посоката?! Как да й вярваш на такава партия,па била тя и стогодишна,която днес приказва едно,а утре друго?!Стига сте ни тормозили! Толкова години ни управлявахте и ни доведохте след много то "светлини в тунелите " до ...просешка тояга! Аман от вашето светло бъдеще!!! Махайте се!

23

55

преди 9 години

Левицата иска избори възможно най-скоро.....Ама първо трябва да приемат бюджета,после трябва да не са напролет,пък и лятото не е добре,а за зимата въобще..абе най- добре след три години,да *** и ***,да ***....

22

Анонимен

преди 9 години

В никакъв случай избори сега! Избори на пролет, да доизбиете пенсионерите - вашите избиратели. Тогава и 5% няма да хванете! Особено като се осрах***те и с Южен Поток, и в парламента може да не влезете напролет. Жалко само, че до тогава ще доокрадете малкото останало за крадене и ще заробите държавата с огромни кредити. Осрахте енергетиката тотално, спряхте потоците и белене, съкратихте работни места, какво друго можете да направите, освен да влезете сами по затворите! Би било справедливо!

21

психолог

преди 9 години

Пяната по устата на троловете , които изпълняват без да мислят указанията на Кутев-спина , говори , че Б.Борисов е на прав път. Първият път ги мачка, но сега ще ги довърши, а това което той не може да направи Сергейчо ще го направи и чао комунисти-социалисти-терористи.

20

л

преди 9 години

И ДА ИСКА БСП И ДА НЕ ИСКА, ИЗБОРИ ЩЕ ИМА, ТЯХ НИКОЙ НЕ ГИ ПИАТА! НАС*АХА СЕ ЖЕСТОКО! ОФФФ, ЗАМИРИСА НАВСЯКЪДЕ!!!

19

N

преди 9 години

Искате избори...но защо да не би Доган да връща *** гласове обратно,че последните избори си ги взе повечето защото му трябваше да влезе в Европарламента!

18

канибал

преди 9 години

Единственото разумно нещо, което Политбюрото може да направи, е да си подаде оставките,да си набие в празните тикви, че партията им е мъртва и да емигрират в Крим.Те не са българи, а руски ***. 12 процента за комунистите на изборите

17

Ало Цацаров

преди 9 години

Какво стана, повече от година прокуратурата воглаве със Цацаров мълчи по аферата Хохегер -- злоупотребата на Станишев и Моника Станишева.Може ли държава в Европейския Съюз да има главен прокурор които е ПОРЪЧКОВ ПРОКУРОР!Ало, г-н Цацаров, тресяхте бузи при Костинброд, къде сте сега пловдивско нещастие.Чудя се кои е по-противен, Вие или другото пловдивско нещастие Бареков.Мисля, чеу Вие г-н Цацаров държите палмата на възможно най-нечистоплътната личност в България.