131

rabotesht

преди 9 години

На някой комунист още да не му е ясно, че червените *** са по-вредни и от ДПС? Гласувам в дясно, ама добре, че бяха турците да спрат безумия като "силно социалистическа" политика, АЕЦ Белене и прогресивен данък.

130

ГЕРБер

преди 9 години

Помните ли преди 1 година когато Сидеров с парламентарната си група бе пред стаята на нашата партия Герб и викаха че на шефа Буда приятел му е Ердоган с който тайно се виждат и ни е продал на турците,моя шеф Буда отговори "Яд ли ви Вас от Атака че турския премиер ми е приятел,завиждате защото на вас никога няма да бъде приятел" Буда е велик ! Става за премиер и на Турция !

129

Кашчей Безсмертний

преди 9 години

Кой прегърна пеевски?КОЙ, КОЙ, КОЙ???Голям цирк, местан е или много хитър, или много ***, а боко е само ***...

128

Можеш ли да четеш ?

преди 9 години

До МайнатаГЕРБ спасяват ДПС !Вчера ИБ на ПП ГЕРБ е гласувало против идеята за ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАНЕ на следващите избори.Задължителното гласуване, както и правото да се гласува електронно ще унищожат антибългарската и антиконституционна етническа партия ДПС.ГЕРБ обаче изведнъж промениха позицията си, че ще подкрепят ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ГЛАСУВАНЕ.Така ГЕРБ спасяват Доган !Сега беше моментът да се ликвидира ДПС !Бойко Борисов и партия ГЕРБ, за които аз отдавна твърдя, че са антибългари спасяват ДПС !Това вече е факт !

127

Бънди

преди 9 години

Ах наивните гербери колко са сладки. Искам да видя дали ще има протести след сватбата.

126

Майната

преди 9 години

На много разбирачи тука им се иска Бойко да влезе с коалиция с ДПС, ама няма да стане! БОКО, Тиквата или както му викате е единствения политик, който на Лютвито не му цепи басма и така ще бъде. За разлика от Станишев, Бойко има акъл в главата! Нещастни платени душици има много по форумите, ей!

125

Анонимен

преди 9 години

Никой в България няма за цел да увеличава или намаля нечие влияние. Имаме нужда от действаща икономика, работеща за интересите на България. Нека построят Южен поток и България да печели от него. Нека построят и Набуко, нека инвестират така, че България да печели. Те ни карат да строим магистрали, за да може стоките им да стигат по - лесно до Турция и Гърция. А че Стройгаз ще участва - то и американски коли и айфони се продават в България. А компаниите се славят като едни от най - неморалните.

124

ГЕРБ=ДПС

преди 9 години

Бойко е *** ! След като нахлупи еврейското кепе, от вчера Бойко носи и фес. :)

123

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

до 149Ти, на черното - бяло ли казваш бе ?! Цяла България вижда, че ГЕРБ спасява ДПС !Мантрата на ГЕРБ е :Ще твърдим, че не духаме *** дори на ни хванат на калъп !

122

Ибрям

преди 9 години

Ашколсун, Бойко ефенди ! Машала ! Вечна дружба с ДуПеСе !

121

анонимен

преди 9 години

Това е мантрата: ГЕРБ е с ДПС! Така са инструктирани червените тролчета! Обаче, ГЕРБ доказа вече, че не работи с ДПС! Единственото правителство, което изхвърли ДПС от властта за всичките 24 години, е това на ГЕРБ! ДПС срива всяка партия, с която се коалира! БСП рухна именно, заради ДПС, която преяде с власт!

120

Бънди

преди 9 години

Не е твоя работа. герб и дпс е новата любов, есента сватба ще вдигат. Бойко като си вземе кафеварката от Миков и такова пиене на кафе ще стане, че ви е бедна фантазията.

119

Tony

преди 9 години

London mi e novata rodina.Ne mi puka kvo stava pri vas.Glasuvayte za kogoto iskate. Men ne mi puka.

118

do Bundi

преди 9 години

Abe hayvanino zasto ne spis be glupak?????.?

117

Glasopodavatel

преди 9 години

VSICKI DA GLASUVAME ZA DPS.

116

Бънди

преди 9 години

ГЕРБ и на тях им лъсна дупето. Ислам да видя Бойко как юе се черви след изборите като ги фанат пак да посръбват кафенце с Лютвито.

115

Val

преди 9 години

Az vinagi obojavam Borisov. Obace ne sim siguren v edno. Zasto pisete ce GERB sa sis DPS?.Ta nali uj nie bulgarite sme na vlast to may Turcite ni upravlevat!

114

анонимен

преди 9 години

Червените не спят, рано, рано са започнали поливката върху ГЕРБ! Е, видяхте вече, че измисленото правителство на Орешарски се срина, както се очакваше!

113

ГЕРБ=ДПС

преди 9 години

До КОШМАРАГЕРБ и ДПС винаги са играели заедно зад гърба на простите си избиратели !Доган помогна на ГЕРБ да спечелят изборите през 2009 г. с онази уж случайно изпусната реплика за разпределянето на порциите в Кочан.Пак Доган избра Расим за прецедент на България като забрани на своите да гласуват на балотажа на президентските избори.В общинските съвети ГЕРБ и ДПС гласуват заедно.Там, където има кметове на ГЕРБ общинските администрации са пълни с турци.Гласуваш за ГЕРБ - получаваш Доган !

112

КОШМАРА

преди 9 години

ГЕРБ И ДПС ДОРИ ВЕЧЕ НЕ СЕ ПРИКРИВАТ ЗА ПРЕД ХОРАТА ЧЕ ОТ МНОГО ВРЕМЕ ИГРАЯТ ЗАЕДНО. ПРЕЗ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ ПАК СИ КРАДЯХА ЗАЕДНО,НО ПОНЕ ПУБЛИЧНО СЕ БЯХА РАЗБРАЛИ ДА АФИШИРАТ ЧЕ УЖ СА ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОТИВНИЦИ. ДОКАТО НЕЗАВИСИМИ МЕДИИ НЕ РАЗКРИХА ЧЕ ДЯСНАТА РЪКА НА АХМЕД ДЕМИР ДОГАН- АРБЕН ХАБАЛЪОВ СТРОИ ХОТЕЛИ ПО ЧЕРНОМОРИЕТО ЗАЕДНО С МЕТРЕСАТА НА БОРИСОВ- СОБСТВЕНИЧКАТА НА СИ- БАНК- ЦВЕТЕЛИНА КАРАГЪОЗОВА/БОРИСЛАВОВА/. Е НАЙ НАКРАЯ ЛЪСНА ИСТИНАТА ,МАКАР И КЪСНО!