278

777

преди 10 години

Да вие вече имате назначена муха послушко,Роско Плевнелиев!

277

Анонимен

преди 10 години

По-голям послушко,*** и *** от Буда мръсната мутра няма!Всеки ден кряка като някаква кокошка пред избрани *** с микрофони и мисли,че някой го взима насериозно този крадец>Тиквата от Банкя искал нещо и какво от това?

276

за 360

преди 10 години

Много сте мек в изказа:"съмнителен морал". Мутра морал има би? Силовак от мутренското минало, замесен в трафик с ***, крал, та се не видял...Юнгер Рот го беше описал в една кинга. Пратил мизерстващите хора да си садят картофи и вишистите да стават овчари...И пържолката на кученцето да добавим. Има някакви ганглии да симулират мозъчна дейност. Абсолютен популист, манипулиращ "лошият матерял", явно сме мазохисти, за да има толкова избиратели.

275

платен трол

преди 10 години

До ссМного късопаметен и много изглупял е българина,ако не беше, нито тази, нито предишната тройни коалиции, нямаше да съсипват България. Щом все още има хора, които да гласуват за БСП,ДПС, да не говорим за отвратителните продажници от Атака, щом има такива, ще се намерят и много, които да гласуват за Бойко.

274

Анонимен

преди 10 години

Някой някога да е виждал помияра крадец Буда Тиквата да участва в публичен диспут или да е чул тая проста и вмирисана *** да говори смислено за това как ще се оправи държавата?Не и няма да го чуете,тоя ***,който за едни пагони целуваше ръцете на доган,а за пари ще продаде и майка си.

273

сс

преди 10 години

Стига бе хора , не мога да повярвам ,че някой ще гласува отново това недоразумение Борисов да управлява страната !?!?!?Не мога да повярвам ,че Българския народ е толкова късопаметен и изглупял !?!?

272

Анонимен

преди 10 години

Това е главният послушко! Заедно с президента са се навели в удобна за американците поза. Почти са я поднесли България на тепсия.

271

Лъчо

преди 10 години

Интересно защо Тиквун винаги опростява нещата. То си е обяснимо изводимо от менталния му статус, но така обърква неукрепналите мозъци на феновете си( справка: част от по-долните коментари). Не, не ни трябва послушко, но това не значи че ни трябва необразована персона със съмнителен морал и доказана липса на обществено полезни качества.

270

Анонимен

преди 10 години

Бойко,, комунистите незабавно в затвора като вземеш власта...АМИН

269

американецо

преди 10 години

Само напред и нагоре гледай бате Бойко! С Бога напред! Народа те обича! Дано се моля Сергей Станишев да остане лидер на комунистите до изборите! Така е сигурно че ще имаш достатъчно проценти да си съставиш сам правителство!

268

Анонимен

преди 10 години

Е някой тиквичко ли?

267

Анонимен

преди 10 години

Изборите изцяло зависят от това ка БСП ще се справи с проблема Южен Поток. Ако не го пусне или се окаже, че го е пуснала с големи загуби за България или пък с много корупция(както всичко при БСП), Бойко сигурно ще състави сам правителството, а БСП ще са на границата да отпаднат от парламента. Ако БСП се справят добре и без корупция(което е съмнително), имат шанс да живнат доста.

266

НАРОДА ЩЕ ВИ ИЗМЕТЕ

преди 10 години

ЩЕ ИМА ТОЯ ПЪТ ЗАПАЛЕНИ ТИКВИ, ТАЯ ДЪРЖАВА Е ОБРЕЧЕНА, 24 ГОДИНИ ЕДИНИ И СЪЩИ Б*КЛУЦИ ПО НЕКОЛКО ПЪТИ СЕ ИЗРЕДИХА ДА НИ КРАДАТ И Е*АВАТ...???? ЩЕ БЪДЕ ТУРЕНО КРАЙ НА ВСИЧКО !!!!

265

...

преди 10 години

ne komentiram

264

баба Гицка

преди 10 години

На изборите Боку го наби до сливиците на СърГей за пореден път. Даго не го махат това момче, че пак идат избори

263

умерен

преди 10 години

Премиер - Б.Б. , министър на МВР -Ц.Ц.Много *** пропуснаха първият път, време е да се поправят

262

оффф

преди 10 години

Гладна кокошка просо сънува.

261

Свирчо

преди 10 години

Народе не се сардете на тези дето са яли от баницата ни бесплатната,ние сме си виновни че ги избирами и те злопотрабяват.Спасението ни е във Референдом и да преминем на мажуретарни избури със нови две парти водеща и опозициона,както във Франция.Всички при такива избури сме едини и религите нищо общо нямат за да изберем демократично управление на Балгария.Всичките досегашни парти са на ДС червената мафия и за това сме във обора и калта.

260

Анонимен

преди 10 години

Абе мутро умирисана и "непослушна" да те питам тебе бе банкянски простако,къде са умните и ранобудните и що не протестират за назначението на новия шеф на НСО?Ти ли ще управляваш бе крадецо ***?

259

Анонимен

преди 10 години

До Другарят/ IMATE PREDVID TOZI MALCHIK OT UKRAINA, KOITO NIAMA 1 DEN TRUDOV STAGE LI.