10

До Анонимен 9

преди 10 години

Ами махнете се от гадната София тогава бе, какво всички се натискате за там? Запитал ли си се, защо в провинцията работа няма? Има работа в по големите градове, но те за разлика от вас, имат виждането и мисленето на модрни хора. Седи си на село, пий пърцуца и се оплаквай че винаги някой друг ти е виновен. Що не дойдохте на протестите в София? А, да, защото вие сте над нещата, защото други са ви виновни и те да се оправят!

9

цецо

преди 10 години

1. Възнаграждения 1500лв2. Изпълняване изискванията за брой на екипите3. Пълно оборудване на линейките4. Всяко населено място или поне няколко близки с лекар5. Съд за използвалите насилие срещу лекарите6. Директен телефон или тези от 112 при медицински случай без въпроси да препращат към медицинско лице.Това ако се изпълни ще сме ОК.

8

Анонимен

преди 10 години

Всички умни хора в БГ подкрепят лекарите!

7

Анонимен

преди 10 години

Само не си и помисляйте да пращате екипи от страната в София, да се оправят. Гадни софийски ***, и без това са толкова облагодетествани за сметка на останалите

6

Валентин

преди 10 години

Дами и Господа медици относно изказаното от вас че "Никой техен колега няма да предаде лекарите от столичната Спешна помощ".1.Тук мога да ви кажа че много бъркате колегите ще ви "предадат" защото в "дълбоката" провинция те имат само тази работа и не си докарват ДОПЪЛНИТЕЛНО пари като Вас.2. Освен това на тях пари от командировка ще им дойдат като манна небесна към ОПОСКАНИЯТ им джоб.Поздрави за смелостта ви и успех.

5

Анонимен

преди 10 години

Нали ви казах, че най-големия проблем на олигарски е, че не може да намери контрапротестиращи лекари.

4

?!?

преди 10 години

Как КНСБ и ПОДКРЕПА защитават тези лекари, някой чул ли е позицията им? Смотани синдикати.

3

эээ

преди 10 години

"Според тях никой техен колега няма да предаде лекарите от столичната "Спешна помощ", подали оставки."В ТЕЛК Павликени имат специалист на 85 години :) - невролог

2

Рали1

преди 10 години

"Командировъчни пари" - както лятото оголиха провинцията с командированите полицаи! Значи ли това,че пари има! Пари за път, квартира, надници ?Колко се пропиляха за една година за командировки- в София, на границата ?Като не могат да управляват, да си ходят !!!С цената на какво още трябва да се крепи това правителство и този неработещ парламент ?Който и да е на поста -няма да се справи с 10 линейки и екипа за 2 млн.град !

1

Анонимен

преди 10 години

В декларацията те питат как ще се намерят пари за командированите екипи, а пари за увеличаване на заплатите няма.-------------------------------------------------Много добър въпрос към здравен министър!