19

Анонимен

преди 9 години

До писалия по-долу,Не те знам на колко години си и бил ли си изобщо в САЩ, но аз имам брат, който живее там, самият аз съм бил няколко пъти в САЩ и мога да ти кажа следното.Самите американци вече не вярват, че са световна сила N1, те обръщат погледи към Китай, Бразилия и други бързоразвиващи се икономики.Така че не заблуждавай младите хора, Америка не е това, което беше и ще върви още надолу.

18

Градския

преди 9 години

Такива надежди тоя афроамериканец да върне мира в света , а то всичко било напразно !Янките са си същите агресори както преди!Русия си промени военната стратегия , която сега включва първи ядрен удар , подводниците и със смъртоносния заряд стоят на минута от Ню-Йорк и Вашингтон!Въпреки това тоя дългуч се навира за конфликт с Русия , като куцо пиле към лай....но!Ужас и отврат !

17

Анонимен

преди 9 години

До един българинти звучиш като един хамериканец не като един българин

16

emo

преди 9 години

западът е шайка престъпници от които най големия престъпник е сащ.русия е в правото си да се защити от тях защото украйна е руска земя.а обща позиция не могат да имат защото не всеки иска да играе по свирката и за интересите *** негърския *** и държавата му

15

Анонимен

преди 9 години

Абе хора,докога ще търпим плевела да ни излага така

14

Анонимен

преди 9 години

Обама , да се сръвнява с Путин все едно един *** от Столипиново да го сръвняваш с ядрен физик

13

детската болница

преди 9 години

САЩ са прехвърлили в Европа три бомбардировача Б-52. Този път ще бомбардират детската болница в Славянск с атомни бомби!

12

безсилен

преди 9 години

Оказва се, че санкционирания Путин носи на болка много повече, от колкото санкциониращият го Обама! Обамата е безсилен пред Путин!

11

днес

преди 9 години

Има и един който застана твърдо зад Обама това е българския президент.Снощи по новините пак нахули Путин нашето шмекерче.

10

ОЦЕОЛА

преди 9 години

Много скоро фашингтонската економика ще рухне!на тях им трябва голяма война за да могат да се спасят и само ядрената мощ на Русия ги възпира,за това се опитват да насъскват други страни срещу нея за да я обезсилят.и ако утре настане война и нашите деца започнат да страдат,то за това ще е виновен този папуас и тяхния политически и економически елит

9

Мамун Орангутан

преди 9 години

Целия свят настроихте срещу себе си. Не разбрахте ли че колкото и кусури да има Русия, никой не ви иска, защото сте сто пъти по-голямо зло???Цирк Добрич, братче!

8

всеки момент

преди 9 години

Най-голямата опастност за мира и стабилността в Европа представлява фашистката хунта в Украйна! Не Русия, а усилията на Ес, Нато и Сащ, да възродят фашизма в Европа, 70 години след Хитлер, са адската машина, която всеки момент може да избухне и да покрие цяла Европа с кафявата чума!

7

Бънди

преди 9 години

*** мислеше, че като прати женското *** да пие чай в Китай и Англия държавите ще си пратят всички армии срещу Путин. Не става само с банани моето момче и акъл трябва.

6

Анонимен

преди 9 години

Безсилие и предсмъртна агония, това е диагнозата за запада!

5

Анонимен

преди 9 години

"Лидерите на Великобритания, Франция и Германия си уредиха двустранни срещи с Путин във Франция, което означава, че те не само не искат да обръщат изцяло гръб на руския лидер, за което настоява Обама, но и не одобряват идеята да продължат напред с усилията за изолиране на Кремъл."Как е ***, нещата не се получават така, както ги мислеше, а? :D

4

Анонимен

преди 9 години

Тая кога слезе от клоните кога иска да вземе одеялото на белите хора?

3

Анонимен

преди 9 години

Аз не мога да разбера тоя няма ли си континет да си седи там ами тръгнал да обединява страните от западна Европа , по -скоро да разединява страните от цяла Европа ,защото го е страх от обединение

2

аз съм българче

преди 9 години

"обвини в съживяване на мрачните тактики от миналото, за да запази влиянието си над Украйна."Е, друго са си "светлите" тактики от настоящето, ползвани от янките- платена "революция", сваляне на правителството (ако не стане, тогава санкции и военни удари над държавата) и при всички положения- марионетно правителство, надупено към САЩ. То собствения му народ смята Путин за по-силен лидер от Обама, а той тръгнал да ми обединява Запада, ще се пукна от смях.

1

Анонимен

преди 9 години

и от кого ще ме пази ченьото , звучи ми като охранителите от ВИС и и СИКС навремето - ЩЕ ТЕ ОХРАНАВАМЕ