18

sdg

преди 9 години

Олигарски споменава че ГЕРБ са сменяли министри защото не са се оправили с здравеопазването.А сега той даже и не сменя министърката която ОЧЕВАДНО НЕ СЕ СПРАВЯ и колкото ГЕРБ!

17

Анонимен

преди 9 години

Kлючова фраза - "повече пари" за крадене. Хехехе, *** мръсни.

16

бг

преди 9 години

ТАКА ГОВОРИ ОПОЗИЦИЯТА А ТИ СИ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ ИЛИ ОЩЕ СИ БРОИШ СТОТИНКИТЕ В БАНКАТА ...........ВРЕМЕТО ТИ ИЗТЕЧЕ ,А НИЩО ПОД СЛЪНЦЕТО ,,МЪГЛА''

15

Анонимен

преди 9 години

Какво ощте трябва да се случи за да разберете , че трябва да си си ходите бе неставащи ***...май само с бой ще стане работата..ОСТАВКА!

14

Rumen

преди 9 години

Оправдания - на крива ракета и космоса и пречи.

13

URL

преди 9 години

КАКВО ДА СПРЕ ТОЯ УРКО ...НОА *** КАТО БАТ САЛИ ДЕТО БЕШЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОНОТО ЗАСЕДЕНИЕ В БОРОВЕЦ СЪЩОТО *** КРАДЛИВО ГОМНО Е ЕКСПЕРТ С ДПС И ДРУГИТЕ АНТИБЪЛГАРСКИ *** ..............ВЗЕЛИ СА ОЩЕ 4 МИЛИАРДА ЗАЕМИ И КОЕТО ЗНАЧИ ПО ОШЕ 500 ЛВ ДЪЛГ НА ГЛАВА НА РАБОТЕЩ БЪЛГАРИН>.........ОСТАВКА НА ТИЯ *** И ГАЗГЪЗОВНИЦИ НА МАСКВА И АНАДОЛСКИ ***

12

балада за 12-ти

преди 9 години

Да ти се смея аз, или да плачаа, че ти от фактите се отдалечавааш, и ти все повече, себе си излагааш, защото, потока ще го имааа.

11

спешно за ЦИГАНИТЕ

преди 9 години

Орешарски, никой ли не се сеща, че:1.Трябва да лишават *** от здравни услуги- превързване, лечение, ЛЕЖАНЕ в болници, лечение на 10-15 деца, ПОЛУЧАВАНЕ на инвалидни пенсии след клане със секири, крадене на проводници и обгаряне с ток,грабежи по домовете и контузии при тях,защото НЕ СА ЗДРАВНООСИГУРЕНИ!Кога един българин ще получи лечение и инвалидна пенсия заради кражби?2. СПЕШЕН ЗАКОН за НАМАЛЯВАНЕ НА *** РАЖДАЕМОСТ! ТОЧАТ пари от НАС! 3.Не повече пари за ***,а УМНИ МЕРКИ!

10

ivo

преди 9 години

модернизация и повече пари ще спаси не само спешната помощ. а и армия,мвр,пожарната,гражданска защита,градцки транспорт ...изобщо цялата рържава се нуждае от модернизация и пари....

9

ИСТИНА Е

преди 9 години

НЕ СПРЕТЕ ЛИ ДА ХРАНИТЕ *** И МЪРЗЕЛИВАТА ПОЛИЦИЯ ТЪЙ ЩЕ Е !! НЕ МОЖЕ 1,2 МИЛ. ДА ВНАСЯТ ЗДРАВНИ ОСИГУРОВКИ ,А ДА СЕ ПОЛЗВА ЗДРАВНА ПОМОЩ ОТ 7 МИЛ. !!

8

Анонимен

преди 9 години

към правителството къде са 250 000 работни места,чакам вече три месеца да се обадят от общината

7

Dan

преди 9 години

Ахааа... и храната ще спаси човечеството от глад !!!

6

Анонимен

преди 9 години

на следващите предсрочни избори няма да гласувам за никоя партия,всички те защитават партийни интереси а не на народа интересите

5

vesko02

преди 9 години

Откакто сте на власт само слушам за завареното положение.След като нищо не променяте какво да си мислим ,че завареното е добро или сте толкова некадърни че не можете да реформирате нищо.

4

Анонимен

преди 9 години

Аз няма да плащам за социалния комунизъм, както си го представят другарите. 2 млн. българи плащат здравни осигуровки за още 5 млн., които работят в раздутата червена държавна администрация, за пенсионерите, на които същите тези другари им окрадоха на няколко пъти пенсиите, и за мързеливия червен електорат от ромски произход пак на другарите. Тоест сметката за грешките на другарите ги плаща работещият българин.

3

Да

преди 9 години

Сериозно ли бе орех, ама ти си бил голям гений бе, подлого ***! А пари от къде, пак от заеми, нали? НЕКАДЪРНИК без капка морал си ти. ОСТАВКА!

2

Анонимен

преди 9 години

Добрутро бабо Пено!

1

дръндрън

преди 9 години

Спешна оставка се иска от вас, нищо друго !