32

Анонимен

преди 10 години

За сетен път се убеждавам, че пропагандната машина на Бойко работи безотказно. На практика в общественото пространство постоянно се хвърлят едни огромни лъжи, които промиват мозъците на по-елементарните хора с единствената цел те да гласуват за ГЕРБ. При Бойко обаче държавата буквално беше изправена пред фалит, изхарчен фискален резерв, посегнаха на 2 милиарда лв от Здравната каса, за да довършат магистрала, искаха да приватизират и професиналните пенсионни фондове. Това много бързо се забрави.

31

кумуняга

преди 10 години

Изчакайте още няколко месеца да фалираме държавата и окрадем всичко , па тогава изпадайте в истерия.....рано е още

30

Анонимен

преди 10 години

Пушилката е за пред електората. Иначе между тях виновни няма и няма и да има. Виновни са избирателите в единия случай че са избрали тези, а в следващия че не са ги избрали.

29

Анонимен

преди 10 години

kakvo da ochakvash ot edini prestapnici koito ypravliavat balgaria godini nared tia paraziti koito piat tryda i kravta na naroda kyrshym za tia otrepki *** ot tarikati voina triabva voina za da polychat tova koeto zaslyjavat edna shepa ot izmenici.

28

Лемаргина

преди 10 години

Какво да изпадате, вие сте се нагушили като на пеликан ПОДЧОВКИЕТО, да му мислят обикновените хора.

27

Анонимен

преди 10 години

Абе тези *** ли са? Прости ли са?? Комунистически ***, никой не ви иска! Оставка

26

Анонимен

преди 10 години

Нема да истерясваме щом викаш...ше си седим кротко...И без туй "европарите" винаги са се разпределяли правилно и си стигат до когото си требе.Ся кат не стигнат до когото си требе той ше си се истерясва. Нас не ни дреме понеже не чакаме нищо.

25

Десен

преди 10 години

Правилно, то май не БСП са виновни, а Тиквунчето... Боко Тиквичката news.bgnes/view/1166574

24

анкета

преди 10 години

Който смята че Орешарски е по голям тъпигьоз от Виденов да гласува а +, а обратно с -. Агенция Кольо Колев. (реднек).

23

маниак

преди 10 години

На тая как бих и изпръскал очилата!

22

Анонимен

преди 10 години

Искам информация за спрените проекти - кой ги е изготвил, кой ги е одобрявал, кой и как е организирал обществените поръчки, кой и как ги е изпълнявал. Едва тогава може да кажем кой крив и кой прав.

21

Спонги

преди 10 години

Призовавам без истерия вкупом да се махате от НС. Вие надминахте Жан Виденов по некадърност и дебилност.

20

до 17

преди 10 години

Е европейски е де, конкурира Виена и Прага по красота хахахаха а то заради него замразиха средствата...

19

Анонимен

преди 10 години

До до 16Интересно, защото аз от Станишве друго не съм чувал...

18

Анонимен

преди 10 години

а бе мижитурки, парите не се спират заради нарушенията, а заради липсата на ответна реакция по затягане на контрола...какво си мислите, че по времето на герб не е имало наследени от тройната нарушения ли? 1е нали точно затова бяха спрени преди тях парите.

17

Анонимен

преди 10 години

Истерията къде в видяхте,не зная,но вие изпадате в трайна некомпетентност и некадърност.На върха е то1чно тази дама и рицарят на глупостта Стойнев-махнете го този некадърник-злепоставя държавата в Брюксел-там ни мислят за пълни *** и дупедавци на руснаците/второто е много ясно/.Вземете ако трябва от вън свестен и компетентен мчовек за министър на икономиката ,махнете го това недоразумение.

16

до 16

преди 10 години

Моля, моля, "Виновно е предишното правителство" е визитната картичка на Рапона.

15

Анонимен

преди 10 години

До до 1 (11)Фактите не говорят, това дето го чуваш, са едни други гласове...

14

Анонимен

преди 10 години

ПАК ЛИ ГЕРБ ВИ *** В ГАЩИТЕ БЕ ДРУГАРИ. ЕДНО ВРЕМЕ КАТО ДОЙДЕ ГЕРБ НА ВЛАСТ ГОВОРИХТЕ ,ЧЕ ЕВРОПАРИТЕ ИДВАТ В БЪЛГАРИЯ ,ЗАЩОТО ВИЙ СТЕ ИЗГОТВИЛИ ВСИЧКО И БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВАС ,СЕГА КАТО ВИ ГИ СПРЯХА ОТНОВО ПАК ГЕРБ ВИНОВНИ. ЩО ЗА НАГЛЕЦИ СТЕ ВИЕ....

13

до 13

преди 10 години

Периода на проверката е 2010-2013, кой беше на власт през тези 3 години? Или май няма нужда да питам, защото само мисълта, че са спрени по времето на БСП те успокоява...