17

Анонимен

преди 10 години

До Социолога: Стига с пия тънки сметки, кой колко депутата, кой с кого ще се коалира. Поставете ново начало. Първо вота да е задължителен за всички избиратели, както е в Брюксел. Второ да се намалят депутатите от 240 на 100. Да се премахнат субсидиите на партиите.Това за начало, резултатите сами ще дойдат.Всичко друго е дъвчене на едно място.Това вече го дъвчем 25 години. Айде стига.

16

Анонимен

преди 10 години

Много ви плащат на вас социолзите. Изборите няма да бъдат лек трус, ще бъдат цяло земетресение за БСП, а ако народът е достатъчно умен да гласува, то тогава и ДПС може да не стъпи в парламента.

15

българин

преди 10 години

Спящи сънародници, Държавният комитет за енергийна и водна регулация - ДКЕВР преди 3 дни НА ТАЙНО ЗАСЕДАНИЕ ВЗЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО РЕШЕНИЕ ЗА УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЦЕНАТА НА ПАРНОТО с 12 - 19%. ТОВА Е УБИЙСТВЕНО ЗА ВСИЧКИ, ПЛАЩАЩИ за ПАРНО - около 200-350 лв. ПОВЕЧЕ ЗА СЕЗОНА.НЕ СПЕТЕ, БЪЛГАРИ! ДА ИЗЛИЗАМЕ НА ПРОТЕСТ НА УЛИЦАТА ПРОТИВ УВЕЛИЧЕНИЕТО И ДА НЕ СПИРАМЕ, ДОКАТО НЕ ГО ОТМЕНЯТ. ПРОТЕСТ СЕГА, ПРЕДИ ДА СА ПРИЕЛИ ОФИЦИАЛНО РЕШЕНИЕ! Правителството ДА ЗАБРАНИ НА ДКЕВР ДА ПРИЕМЕ ТОВА УВЕЛИЧЕНИЕ! ОЩЕ СЕГА!

14

Kuncho

преди 10 години

Къде беше многоуважавания социолог преди изборите да каже,че неговите колеги открито манипулират обществото?! Какво значи социолог?! В България е по правилно да се наричат-манипулатори!

13

Анонимен

преди 10 години

РАЗБРАХМЕ ОТ БАРЕКОВ ЧЕ БЪЛГАРСКИТЕ ДЕПУТАТИ В ЕВРО ПАРЛАМЕНТА СА ЗА ПРОДАН КАЗА ГО ПРЕД КЕВОРК ЧЕ ТОЙ ЛИЧНО ЩЯЛ ДА СЕ ПРОДАВА....ЕВРОПА ТРЯБВА ДА ОБЯВИ,,ЧЕ БЪЛГАРИТЕ СА ШИЗОФРЕНИЦИ.....

12

асд

преди 10 години

Още дните след изборите се броят на пръсти, а тия псевдо социолози пак почнаха манипулативно да наливат вода в мелницата на мафиотското псевдоправителство и подкрепящите го продажни партии.

11

яяя

преди 10 години

След цялата излагация тези от галъп продължават с техните "проучвания". Е няма такива наглеци като тях, но е разбираемо нали са комунисти. Трябва да се скрият и повече да не се показват по тв. А ааа да вземат с тях и червен кольо!

10

уууу

преди 10 години

Този парАван симеонов да не се изказва неподготвен, или сега него го вадят на преден преден план супер спецовете по социология кънчо *** и андро страшния. Тези агенций трябва да не се показват по телевизията, защото само манипулират обществото. Добре стана така, че се компроментираха тотално, дано този път българина покаже по-дълга памет.

9

патриот

преди 10 години

ГОСПОДИ ОТЪРВИ БЪЛГАРИЯ ОТ МЪКИТЕ И ........ ПОДАЙ ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ ДЕСЕТА ПО РИХТЕР И ЗАЛИЧИ БЪЛГАРИЯ....АМИН АМИН АМИН

8

TerminatorOfTrolls

преди 10 години

Да с 600 000 не може да ръководиш държава трябват ти още поне толкова. Бойко не може да ръководи сам, а дори и с други няма да може! Освен ако не се обедини с ДПС и това ще му е краят!

7

Анонимен

преди 10 години

който е с рускaтa aтaкa губи и се сривa, бaси кефa русофилитиците зaгубихa кaтaстрофaлно

6

АНОНИМНА

преди 10 години

КАК ДА ВЯРВАМ ГОСПОДИН СОЦИОЛОГ НА ВАШИТЕ ПРОУЧВАНИЯ КАТО ВСИЧКИ ТЕ СА СТЪКМИСТИКА И СА ФАЛШИВИ. ВИЕ ВЗЕМАТЕ НЯКАКВИ СИ ДАННИ ИЛИ ИЗСЛЕДВАНИЯ/ КАКТО ИСКАТЕ ГО НАРЕЧЕТЕ/ САМО ОТ КОНКРЕТНИ ХОРА. НИМА ИМА ХОРА САМО В СОФИЯ ИЛИ В ПО- ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ. ОТИДЕ ЛИ НЯКОЙ ОТ ВАС В НЯКОЕ ЗАБУТАНО СЕЛЦЕ ИЛИ ПАЛАНКА ДА ПРАВИ АНКЕТА?! АМИ, ЧЕ ТЕ ХОРИЦАТА НЕ ЗНАЯТ КАКВО Е ТОВА АНКЕТА, ПРОУЧВАНЕ, АНАЛИЗ. ЗНАЧИ НЕ МОГА ДА ВИ ВЯРВАМ. ВСИЧКО Е ЗА ПАРИ.

5

винкел

преди 10 години

Ало Симеонов видях ме как познаваш на изминалите избори напротив не ни обльчвай с платените си проучвания Герб ще има пьлно мнозинство

4

Анонимен

преди 10 години

Табора отива към небето.БСП отива към небето.Сталинско комунистическата ортодоксална идеология е чужда на съвременната младеж.Ние от поколението 50-60 те години на миналия век се броим на пръсти.Смятам че настъпва времето на АБВ.НО ще трябва време младите да осъзнаят и прегърнат социал идеологическита ценности залегнали в модерната лява партия АБВ.А дясна партия винаги ще има без значение дали се нарича СДС,ГЕРБ или тем подобни.

3

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 10 години

Не говорете глупости ! За ГЕРБ гласуват младежите не заради друго, а заради тоталната чалгаризация и опростачване на младото поколение.Те харесват простака Боко и не харесват интелигентния Станишев. Те обожават Ганьовското пъчене на Тиквата и не одобряват интелигентните изрази на очилатия Сергей.Именно опростачването на младото поколение позволява лесно да им се внуши: "Комунистите са виновни за всичко" ...Нищо, че в ГЕРБ е пълно с бивши комунисти, партийни секретари и милиционери.

2

zzz

преди 10 години

Интересно след десетина година, какво ще остане от електората на БСП, след като мнозинството от тях едвам кретат..

1

Ним

преди 10 години

Абе,какви млади!?Младите са в чужбина!Тук останаха само некадърните и нискообразованите,както едно време на село!