243

Гошо

преди 9 години

Добре де, може да са им прехвърлили няколко десеткии комплекса "Игла" - всеки ще го направи, когато от въртолети и щурмоваци украинските фашисти избиват мирни, а защо не и въоръжени с "Калашници" свои сънародници? Янките нали въоръжаваха със "Стингъри" талибаните и даже се хвалят с това! Хайде русофобските плъхове да си понапънат малките мозъчета да направят разликата! Тя е очевидна, но... Шах!

242

Геополитичко

преди 9 години

Много е вероятно Украйна да повтори събитията в Босна и Кипър. Зад проблемите там отново стояха ЕС и НАТО. Уж са за мир, ама все войни предизвикват, че после да се намесят като мироопазители на разделените народи.

241

Анонимен

преди 9 години

"Такива военни престъпления и геноцид срещу мирни хора (специално целят къщи на мирни граждани, училища, детска болница) и фашистите не са осъществявали. "---Това е вярно: след Волинското клане, устроено от бандеровския СС от Галиция, което е с ниво на умопомрачаваща жестокост и извратеност, Хитлер е бил отвратен от тях и е хвърлил самия Бандера в концлагер, където е стоял почти до края на войната.

240

До 359

преди 9 години

И къде го виждаш този "украински народ"? В Крим, който на 92% е руски, в юго-източната част е 70% руснаци, в Киев повече от 50%, в галицинските земи са унгарци, германци, чехи, поляци, а има още около 500 000 българи? Че като гледаш репортажите нали чуваш, че всички говорят на руски! Украинския език е сбириток от руски и полски, повечето е полски. Няма такъв отделен език и етнос. И винаги са си мразили руснаците, като нас македонците. Защото са малки, дребни, без собствен бит и култура.Смешници!

239

Анонимен

преди 9 години

русия загуби приятелството на украйнския народ за 100 години напред.

238

До 343

преди 9 години

Знаеш ли, вече по сайтовете го пишат "псакинг". Това е мерило за некомпетентност, изкривена действителност, обърканост и непрофесионализъм, граничещо с болестно състояние, натрапчиви идеи и ......абе общо взето куха лейка, която не може смислено да ти отговори на нито един въпрос. Дали специално ги избират такива, не може да има такава тъпотия и то в хамерика. Да го дават толкова тежко, а така малоумно да говори тази жена, явно има причина!Да ти стане жал като и слушам отговорите!?

237

Анонимен

преди 9 години

Вие ни казахте - ние повярвахмеВие ни го повторихте - ние се замислихмеВие ни го натяквате - ние разбрахме че ни лъжете

236

Да бе, да

преди 9 години

Предполагам, че нито им дава войници, нито оръжия. Просто защото ако им даваше досега да са стигнали до Киев. Но силно се надявам да им даде най-сетне такава помощ. Такива военни престъпления и геноцид срещу мирни хора (специално целят къщи на мирни граждани, училища, детска болница) и фашистите не са осъществявали. Това украинците, подкукуросани от хамериканците скоро ще виснат на бесилките.

235

Геополитичко

преди 9 години

Интересно какво биха направили САЩ, ако Мексико реши да разреши на Русия да си направи няколко военни бази там.

234

Правилно е!

преди 9 години

Няма доказателства, но дано Русия помага на честните хора в югоизточна Украйна защото това, което са замислили САЩ и ЕС е да подложат на геноцид населението там за да опитат да добиват шистов газ. Знае се, че фашизма в Украйна е покровителстван от САЩ и ЕС. Нищо добро не ни чака ако Русия не се намеси, защото след Либия, Ирак,Сирия, Украйна идва и нашия ред за унищожаване. Това е генералния план на американците. Унищожаване на всичко,което им пречи да живеят безгрижно...

233

тервел

преди 9 години

Изкуството да си журналист е да убедиш другите, да вярват в това в което сам не вярваш. Това се отнася за писача на горната статия.

232

тервел

преди 9 години

Изкуството да си журналист е да убедиш другите, да вярват в това в което сам не вярваш. Това се отнася за писача на горната статия.

231

Известно е!

преди 9 години

Началото на тази война постави САЩ. Именно те изровиха фашизма и започнаха да горят живи хора. Те убиват деца в детските градини.Така е защото не могат да излезнат от кризата, в която ги вкараха неолибералите с позицията да не се работи , а само да се краде. Сега САЩ вече явно заявиха, че войната им с Русия е за да се вместят на европейския пазар за природен газ,но...го предлагат на цена $ 650. И у нас след диверсификацията ще плащаме 2,5 пъти по-скъпо газта.

230

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 343После твоя коментар се замислих, че на този сайт не са печатали никога великите изцепки на Джейн Псаки.

229

Анонимен

преди 9 години

А запада какви са? Безбожници, илюиминати със символ дявола. Възприемащи целия свят, като заден двор, в който могат да вършеят и да крадат.

228

Брaнник

преди 9 години

Господ не помaгa нa гaсудaрство упрaвлявaно от богоборци- бивши комунaри, кaгебейски шпиони, милиционери в рaсо и ненормaлен нaрод, живеещ кaто скот!

227

Анонимен

преди 9 години

Бог да помага на Русия. Свирепия булдог запада е разръфал целия свят и от къде ли не е късал месо и пил кръв. Надуши ли веднъж нефт и ресурси нищо не спира тоя булдог. Как ли не маскира хищничеството си - учи на демокрация, свободни избори, а слага свои марионетки, хуманитарни операции, омиротворителни операции. Защо Вашингтон упорито настоява, че в Украйна няма война. Вижте интервюто на Джейн Псаки. А после пък - руснаците са виновни, ние нищо, ние сме невинни.Хай сектир!

226

РУСКАЯ ВЕСНА

преди 9 години

САШКО ,ЗАЩО НЕ ПИСА ЗА УБИТИТЕ В ОДЕСА БРЕМЕННИ ЖЕНИ ,МЛАДИ ,МОМИЧЕТА И МОМЧЕТА ? ,АМИ МЪЛЧА,ЗАЩО НЕ ПИСА ЗА УБИТЕ МИРНИ ЖИТЕЛИ В СЛАВЯНСК ,В МАРИУПОЛ ,В КРАМАТОРСК ?,ЗАЩО НЕ ПИСА ЗА УБИТИТЕ ДЕЦА В СЪЩИТЕ ТЕЗИ ГРАДОВЕ ? .АЗ ЗНАМ ЗАЩО НЕ ПИШЕШ ,ЗАЩОТО СИ МАРИОНЕТКА НА ТВОЙТЕ ГОСПОДАРИ И ТИ Е ЗАБРАНЕНО ДА ПИШЕШ ИСТИНИ .НО ЗНАЙ ТИ ИСТИНАТА НЕ МОЖЕШ ДА Я СКРИЕШ ,КОЛКОТО И ДА СЕ ОПИТВАШ ДА МАНИПУЛИРАШ ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ ТУК ,КАКВИТО И НАПЪНИ ДА ПРАВИШ.

225

Анонимен

преди 9 години

Има ли журналисти на този сайт? Има ли поне някой който да си е закарал дирника в Украйна, да е видял всичко с очите си и тогава да пише? Ако не вие не сте журналисти, а обикновенни преписвачи.

224

до Герамния от Испан

преди 9 години

И тук в Испания е така човече.като чуят за Америка почват да ги освиркват.Ако седя в бар и по новините покажат Обонго-целият бар почва да го освирква-даже неискат да слушат какво говори.И това се засилва в последните няколко години.