56

Рали1

преди 10 години

До анонимен 57,Не само на богатите, а на всеки, който е имал малко повече! Няма как да различите леви и десни-обединява ги всичките парАта. За съжаление на всички, които си мислят, че ще си изкарат нормален живот с честен труд. Добре е ,че все повече хора осъзнават какво се е случвало пред последните години. Дано не е вече много късно.

55

Иво

преди 10 години

Кабиента единствено показа, че е глух, сляп и нечувствителен към гражданите на страната. Няма и как да е иначе, понеже този кабинет беше направен с огромно количествто пари от Русия, за да изпълни определени задачи - Белене, Южен Поток и други по-малки. Та тия узурпатори ще седят там докато изпълнят плана след което може и да отидат на нови избори за да прехвърлят последствията на следващото правителство а те да излязат чисти като сълза.

54

Анонимен

преди 10 години

Време е БСП да прогледнат, да видят истината, а не това, което им се иска. Със заклинания няма да стане. Да разберат, че упоритото задържане на Станишев в ръководството е наглост, а не постоянство. Ако искат да съществуват в по-нататъшната история на страната, да допуснат младите, да отстранят старите, защото верният им електорат, който изобщо не разсъждава, се топи по естествен начин, а нов трудно ще спечелят с обърканата си политика.Станишев да не отива в Брюксел!

53

Рали1

преди 10 години

До ХА-ХА-ХА !Кои са били богатите изедници?Пример -селско семейство с 4 деца- момичета, обработва земеделска земя,занимава се с животновъдство.Тегли кредити,за да се закупи техника-имало е и такава,имало е банки,които са давало на "простите селяци"да работят!За да дойде великия 9/9-за да им вземат ВСИЧКО,защото са били КУЛАЦИ?!Точно сега наследниците на тези изедници продължават да работят в БЪЛГАРИЯ и не са заменили РОДИНА с чужбина,не са потърсили закрила от ПАРТИЯТА-МАЙКА!И са успели ХОРА!

52

анонимен

преди 10 години

Прав си 58,но защо сравняваш тези избори с 2009 год.?2013 год. ГЕРБ -1080000 гласа.2014- год. ГЕРБ -680000 гласа????Не прави подобни сравнения при избори с различна мотивация......

51

българин

преди 10 години

Правителството и ръководствата на БСП, ГЕРБ, ДПС, Атака, ББЦ, ВМРО са разбойници. БЕЗ НИКАКВИ ОСНОВАНИЯ ДЪРЖАВНАТА КОМИСИЯ ЗА ЕНЕРГИЙНА И ВОДНА РЕГУЛАЦИЯ (ДКЕВР) ПРИЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО РЕШЕНИЕ ЗА ОГРОМНО УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЦЕНАТА НА ПАРНОТО (12 - 19%), В УСЛУГА НА ТОПЛОФИКАЦИИТЕ. Това ще струва между 200 и 350 лв. (грубо) НА СЕЗОН НА ВСЯКО ДОМАКИНСТВО С ПАРНО. ДА ПРОТЕСТИРАМЕ НА УЛИЦАТА ПРОТИВ УВЕЛИЧЕНИЕТО НА ЦЕНАТА НА ПАРНОТО И ДА НЕ СЕ ОТКАЗВАМЕ, ЗА ДА НЕ ПРИЕМАТ ОФИЦИАЛНО РЕШЕНИЕ. НА ПРОТЕСТ СЕГА!

50

прокурор-пенсионер

преди 10 години

Добре да приемем вина на Ц. Цветанов. Защо Петканов и Р. Петков като бивши министри на МВР не са подсъдими. Те също са отказвали с резолюция използване на СРС. Това е лесно да се провери. Ей на този въпрос да отговори великия Цацаров. Другото го каза немския адвокат-оказване на натиск от високо поставено лице да се осъди Цветанов.

49

?!

преди 10 години

Има ли нещо нормално в тази държава?

48

Анонимен

преди 10 години

До българин 52А помниш ли трудов ден по 43 стотинки, заплата 65 лева?!Помниш ли празните магазини, заводи и фабрики които не произвеждаха нищо, защото никой не купуваше това което произвеждаха?!Едно е да искаш, друго е да можеш!

47

анонимен

преди 10 години

рали 1Да , тека беше след 9 септември. Взеха на богатите.Но не го унищожиха нали.Просто продължиха да работят като Държавна или общинска собственост.А ти да си да си чул нещо то това да е било върнато на БОГАТИТЕ и ТРУДОЛЮБИВИ ХОРА?Остана пак в ръцете на комунистите , но вече в тяхна собственост. Които стана ДЕСНИ,а?.Как ги различаваш левите от десните. По Плевенлиев,Цв. Бориславова,Борисов,Ил.Павлов,братя Илиеви или Галеви?????А стига вече В С И Ч К И упавляващи са ни правили на балами

46

До мдааа

преди 10 години

Ей Майданец, *** *** ,втора Украйна ли искаш да направиш от България!? Затова вие герберите изгубихте толкова гласове(моя също), защото сте брутална, еднолична,тоталитарна партия, която в името на властта и болните амбиции на Борисов, сте готови да потопите България в развалини!

45

Българин

преди 10 години

До Анонимен 44Аз съм от поколението ,което видя как се градеше ,а не се "унищожаваше " държавата ни.Аз съм от поколението ,което живееше в домовете си ,без да се заключваме ,аз съм от поколението ,което имаше работа и не мислеше какво ще яде утре. Аз съм от поколението ,което видя как се унищожава последните 25 години индустрия ,селско стопанство ,държава.Аз знам как се "подариха" заводи на т.н. инвеститори и ако трябва да се ходи с автомата ,то е не само в тази ,но и в други парт. централи.

44

Рали1

преди 10 години

До МарияМария ами те след 9.09.45 г.бяха взети парите и имотите на богатите/разбирай ТРУДОЛЮБИВИТЕ И УМНИТЕ/ и бяха дадени на КОМУНИСТИТЕ И ШУМКАРИТЕ!Интелигенцията беше смазана,направени кооперативи-общото се ползваше от всички,нали.Да не би да сте поумнели? Работа ,за да имате ,а не НЯКОЙ да ви дава и ОТНЯКЪДЕ И НЯКОГО да ВЗЕМЕТЕ!!! Ама то комунисти и работа...А с клетвите внимавай,защото народът го е казал:"Клетва в пазва се връща"!

43

До герберите

преди 10 години

Ревете ли герберасти , бойколизци и герберофашисти, ревете ли?:) Има още 3 години да квичите по форумите! :) И все пак погледнете от хубавата страна нещата , ще имате осигурени доходи от драскане още 3 години!:)))

42

Анонимен

преди 10 години

Мария е името на сидеров в сараите. Ханъмата мария дето мие ***.

41

Анонимен

преди 10 години

До Мария, NEZNAM DALI SI CIGANKA ILI BULGARKA, NO AKALA TI E KOLKOTO NA EDNA KOKOSHKA, RECHNIKAT TI E MALKO PO-BOGAT OT TOZI NA ORAN GUTAN I RELIGIOZNATA TI KULTURA E NA NIVOTO NA KAMENATA ERA.

40

Анонимен

преди 10 години

За съжаление, няма бесепар, който ще се обърне назад, ще погледне и ще възникне: " Боже, какво направихме! Унищожихме цяла една държава, избихме толкова много хора, унищожихме бъдещето на цели поколения деца!" Защото ако имаше, досега все някой щеше да влезе с калашник или бомба в собствената им червена централа и да стреля и гърми докато може.

39

Мария до 40

преди 10 години

А ти да не доживееш до гроздобера !

38

Анонимен

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !Пич, с удоволствие бих гласувал за БСП. Само искам да спрат да крадат. После да върнат откраднатото с лихвите. Да си излежат присъдите за престъпленията(дори и доживотните), да възстановят разрушенията които нанесоха със собствен труд и собствени средства, да възстаниовят здравната система и да върнат не само здравето на хората, ами и да върнат тези, които убиха с кражбите си. Тогава гарантирам ще гласувам за тях. До тогава - да ***.

37

бай Трънчо

преди 10 години

Комунуида-капиталист няма идеали, лявата идея е само параван за далаверките и милионите!Хранителната среда за този индивид са купените *** и изкуфелите *** шарани. Младото комунуидче вряка и се тика, и то за лява идея говори безспир, но единствената му чел е и то да се докопа до яслата и то да стана от комунуид комунуид-капиталист.