116

Анонимен

преди 10 години

Гея остава тук да си плати за престъпленията

115

Анонимен

преди 10 години

Гея трябва да остане тук за да го съдим до дупка. Не можа да избяга в Европа.

114

Анонимен

преди 10 години

Достена и Курумбашев казаха, че ще обжалват в съда. Губят половин милион евро от заплати.

113

Анонимен

преди 10 години

ONAQ ZLOBA DOSTENA I MAIKA I SHTE SE PRYSNAT OT QD VECHE VIJDAXA PARICHKITE V SVOITE RYCE I KROQXA PLANOVE XAXAXA ZLOBI NESHTASTNI

112

www

преди 10 години

Момчо, момък, не им обръщай внимание на твоите колеги ***, а бягай за Брюксел - там е парАта, там ще се храниш от залъка на европейския данъкоплатец, а той произвежда много повече от родния. Последното - за жалост ;)Някакви некадърни *** не са се сетили, че електоратът ще се оплете при поставянето на второ хиксче и си бил избран. Толкоз! Да са си свършили работата навреме, да са си свършили работата както трябва, та да не мрънкат сега, че един бил изкорубен, а друга пък простенала.

111

mene

преди 10 години

Честито!

110

Анонимен

преди 10 години

"Пред "Фокус" самият Неков категорично заявява, че ще стане евродепутат, тъй като такава е волята на избирателя."Че как! Замириса му на псето на кокал!Не се изпускат така лесно 20 хиляди евра заплата и всичко останало платено от държавата, докато си чешеш мъду*ите!

109

Манафин

преди 10 години

Е...., с този гей- дипломат ще ашладисаме и европата.....Вигенин те харесва.....

108

Вярвам

преди 10 години

Това, което съдбата ще направи и Господ не може да го нареди. Браво на момчето. Само така. С младостта си с образованието и интелигентността си трябва да оправдае доверието на избирателите си. Станишев, Мая и тем подобни да го духат под вода да не вдига прахоля. Стига едни и същи лица на хоризонта. Нали искаме промяна, ето да започне отсега.

107

един другар

преди 10 години

Другари,Този наш др. Неков си, дали няма да се окаже по-голяма грешка от др.Станишев?!Требва много да внимаваме, че после него пък въобще не мож го изгоним!

106

ЕЙ НА ТУЙ МУ СЕ ВИКА

преди 10 години

ДЕДОВОТО ЧЕРВЕНОТИКВИНОВЧЕ!!

105

побъркан чугун си

преди 10 години

Ти да не си Станимишев, само Бойко ти се привижда. Отпусни се, много си стресиран. Сигурно от резултатите на изборите. И чети повече, Станишев не е отрекъл, че може да *** евродепутат, каза, че имал още няколко часа да помисли. Какво има да мисли, ако е решил. Сигурно не е смятал да ходи, ама като видя как се ос*а за пореден път и как собствените му избиратели вече не могат го траят, явно се е позамислил.

104

Анонимен

преди 10 години

ПО НИКАКЪВ НАЧИН СЕРГЕЙ НЯМА ДА ПРЕНЕБРЕГНЕ ВОЛЯТА НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ ЗА ТОЯ САМОРАСЛЯК. НО ТОЙ НИКОГА НЯМА И ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА КАТО ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БСП,ОСОБЕНО СЕГА. ПО ТОЗИ НАЧИН ЩЕ ПОДАРИ БСП НА ГЕРБ. ТОЙ КАКВОТО МОЖА И ТРЯБВАШЕ ДА НАПРАВИ ГО НАПРАВИ,ЗА ДА СПЕЧЕЛИ БСП ИЗБОРИТЕ. ДРУГ Е ВЪПРОСЪТ,ЧЕ ВЕЛМОЖИТЕ МУ НЕ СИ МРЪДНАХА ПРЪСТА, ЗА КОЕТО ТОЙ НОСИ ВИНАТА.В ТАЗИ ПАРТИЯ УМИРАТ ДА СИ БИЯТ ШАМАРИ, БЕЗМЪЛВНО,ПО АНГЛИЙСКИ.

103

Берлин

преди 10 години

Този млад евродепутат е по-добре да издигне паметник на цар Киро, а не на хан Тервел. Все пак ордата на Киро, а не на Тервел, го изпрати в Брюксел.

102

БЪЛГАРЕ ЮНАЦЕ

преди 10 години

ЕХ,ТАЯ ГЕРБЕРСКА ЗЛОБА. ПОСЛЕ СЕ ЧУДИМ, ЗАЩО БОКО Е С ТОЛКОВА МНОГО ФЕНОВЕ - ЗАЩОТО БЪЛГАРИНЪТ Е ДРЕБНАВ, ЗЛОБЕН КОМПЛЕКСАР И ЧУГУНЕНА КРАТУНА, ВЕЧЕ И ТОЛКОВА ***,КОЛКОТО БАНКЯНСКИЯ ИСКА.ПОВТАРЯ КАТО ПАПАГАЛ ЛЪЖИТЕ НА ТИКВЕТО, БИЕ СЕ В ГЪРДИТЕ,ЧЕ Е ГЛАСУВАЛ ЗА "ПОБЕДИТЕЛЯ", А НЕ ГЛЕДА ГОЛИЯ СИ ЗАД*НИК. СТАНИШЕВ ЗАЯВИ,ЧЕ НЯМА ДА Е ЕВРОДЕПУТАТ, А КАТО ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПЕС, НЯМА КАК ДА НЕ ОГЛАВИ ЛИСТАТА.ТОВА ОБАЧЕ ТИКВАТА И ТИКВЕТАТА ПУСКАТ ПОКРАЙ УШИТЕ,ИМЕННО ЗАЩОТО СА ***,ПРОСТИ КОМПЛЕКСАРИ

101

Анонимен

преди 10 години

Обжалване на българските избори в съда ще доведе до каша в целия ЕС.

100

Неразбрал

преди 10 години

Само не разбрах дали Червените Бабички или Неподкупните Роми прекарараха Станишката?

99

Перко

преди 10 години

До 91Бъркаш млад с умен и можещ.Като дадохте път на Станишев видяхме докъде ни докара.И България и партията ви направи за смях. Дръжте си го още. Нека се учи ...

98

Оркестър без Име

преди 10 години

Само така момче , покажи на старите червени кранти като Йотова, Майчето и СерГей , че най-накрая трябва да се дава път на младите. Ако се откажеш , че даже и да станеш на годините на бившия комсомолски активист Янаки - изпечените, стари , корумпирани олигарси не пускат гювеч.Представи си , че това е един неравностоен футболен мач , в който си вкарал гол на противника. Изживей Заслужената Победата!

97

vox populi

преди 10 години

Глос народен, глас божий. Ако Серж пренебрегне гласп на народа, ще стане за смях по същия начин, по който това момче го би на изборите.