95

mitova

преди 10 години

joe По отношение на простотията, ти очевидно си сериозен претендент!

94

Анонимен

преди 10 години

TOVA PROKLIATIE ZA BULGARIA KOMUNIZMA NIAMA LI VECHE DA SE MAHNE

93

Анонимен

преди 10 години

97-ми,По - леко, че има едни други, дето са мутри!

92

Кънчо Кюстендилски

преди 10 години

Мая Манолова е умопобъркана. Станишев е аут от листата като некадърник. Собственият им електорат го изрита като неспособен да се справи с проблемите в корумпираната БСП. НЕ ПЛАЧИ МАЯ, НАРОДЪТ Е МЪДЪР. На следващите избори ще стопите като първи сняг!

91

калинки

преди 10 години

До П.ПетровСамо да не се окаже калинка като Калинка Илиева с фалшивия диплом, Румяна Желева която получи двойка на изпита в Брюксел или Кристалина Георгиева дето каза че не е добре подготвена и трябва да учи френски след като я избраха.

90

ПАТЕНТОВАНА МАФИЯ

преди 10 години

Защо тя, НЕ СЕ съгласи на ЧЕСТНИ ИЗБОРИ?Защото тя е *** и е интегрирана част на парламента, което ще рече, че ИЗБОРНИТЕ КОДИКСИ могат да се програмират, депрограмират, препрограмират и репрограмират и то на ПУК НА ВСИЧКО НОРМАЛНО извън ПАРЛАМЕНТАРНАТА ИНТЕГРАЦИЯ.

89

йес

преди 10 години

А Неков президент але-але...

88

П.Петров

преди 10 години

До Анонимен 73.Юрист, специалист по европейско и международно право, владееш перфектно два или повече западни езика, единият от които е английски, всеки друг е лапач за шведска маса или кюфтейл.

87

тома неверни

преди 10 години

Пернишката юридическа мисъл,не си признава недоразумението което сътвори,наречено изборен закон,а електоратът и виновен????Народа ,им поднесе властта ,вбесена от мутрата и кликата му,те се подиграха.Вън,избори,и който дойде,да си прави сметката

86

Анонимен

преди 10 години

Това е да се оцапаш и след това да продължиш да мажеш. Скрийте се бе - електората ви са *** - поне не се излагайте повече.

85

за българската

преди 10 години

Народопсихология:Влизат двама българи в египетска пирамида. Единият върви напред. Този отзад го пита: "Брат, има ли нещо интересно?"- Нииищо нема.- Ай пиши К--Р и да бегаме.

84

Анонимен

преди 10 години

то станишев и сега може да отиде само че като втоир в листата, но нали тогава пък Курумбашев няма да отиде.....Срам.а още по-голямът е срамът като се добави че Симов има 5000 преференици пир нужни окоол 28 000 т.е. соицалистите съвсем не припознават Курумабшев и Достена лаверн за свои представители.

83

П.Петров

преди 10 години

Ами хайде извадете точната статистика колко за всяка партия са гласували с две еднакви цифри ?Да не се окаже, че само гласувалите за БСП, ДПС и ББЦ са допуснали тази грешка поради ниската си интелигентност и неграмотност? Или може би Мая общата намеква, че когато са купували гласове не са направили добра "разяснителна кампания"?

82

дрънканици

преди 10 години

Преференц. вот или не, това не е толкова важно. Важно е избирателите да може да уволнят депутата още на другия ден, ако счетат, че на работи добре и не си върши работата.

81

Dan до 73

преди 10 години

Ще се нагърбя с обяснението... ще бъда кратък, ВИЖ БАРЕКОВ - Е НЕМА НИЩО ОБЩО!

80

Анонимен

преди 10 години

Хората са направили това, каквото са им казали - не защото са прости, щом оцеляват след последното управление на ГЕРБ, а защото имат отношение и го показват по два начина.*** е оня, който му е доверено да ги агитира.Това са кадрите от хранилката, които слушат без да мислят, срещу заплащане.Това не се отнася само за тази партия.Тепърва има да виждаме и да научаваме.Но мен не ме питат искам ли някоя си Достена, нали и 100- годишния Пирински, който е и пенсионер по всички закони в страната!

79

Анонимен

преди 10 години

почти ми е жал за майчето....почти ама не съвсем....сега като и скочат на главата Серегй, Кутев, Дъбов, Йотова и курумбашев - тя ще излеез винован за загубата еч е допуснаал тава ниска преференция и че въобещ се е съгалсиал да има преференция. не си гледат лидера.....

78

Анонимен

преди 10 години

Нищо чудно сега набързо да спретнат поредната си фашкия и да обявят, че изборът е неправилен, заради неграмотността на избирателите им. С техните камъни - по тъпите им глави.

77

Шибан Реалист 3

преди 10 години

Неков - дано удържиш , братче....... макар че силно се съмнявам в това! Особено като ти скочат на главата Дмитриевич , Майчето и Миков наведнъж! :((((. Най вероятно ще го "откажат". И после ще замине "достойния украйнски съсел" и там ще се скрие и покрие от безкрайните си провали като шефче на БСП като един ИСТИНСКИ МИШОК с 15 000 евро заплатка! :(((((.

76

Анонимен

преди 10 години

"Неков сам ще реши дали да отиде в ЕП или не, върху него не е упражняван натиск да се откаже от мястото, заяви тя."Това ми звучи от устата на комунист като: Ти ***, но не забравяй, че имаш близки тук!