163

Анонимен

преди 9 години

Точно на тази Достена, майка и, обясняваше по телевизията колко прости били миньорите в Бобов Дол и че било нормално те да бъдат агитирани по този начин> Очевидно, защото е считала за сигурно местото на дъщеря и в Брюксел !Радвам се, че тъпите платени избиратели се престараха!

162

Анонимен

преди 9 години

Tъкмо за това с което е известен Станишко, е достатъчно да бъде задраскан от евро-парламента !

161

А ТИ ?

преди 9 години

ЗАЩОТО ТИ ПЪК СИ МНОГО ИЗВЕСТНА НАЛИ ...15 ДУШИ ОКОЛО ЛИСТАТА СИ НЕ МОЖЕТЕ ДА УВАЖАВАТЕ, КАМО ЛИ БЪЛГАРСКИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ ОТ КОЯТО И ДА СА ПАРТИЯ НАЙ-ВЕЧЕ

160

444

преди 9 години

Маце, бегай си обратно, че като гледам какви ги наприказва ***, по-добре да се скриете някъде.

159

Анонимен

преди 9 години

Според Лаверн техническата грешка била предизвикана от неуредица в Изборния кодекс. ----------Нали вие го писахте този кодекс бе другарко!!! Много нагли сте това комунистите! Ама много!!! Начело с шефа ви, който чака да му кажат какво да прави. Ако му кажат, че отива в Брюксел и ти ще идеш, недей се коси.

158

pamet

преди 9 години

Имам питане към другарката Лаверн.Признак на висш партиен аристократизъм ли е,да не си миеш зъбите?Опитайте поне един път да ги измиете другарко.Ще видите че не боли,а и жълто-кафявото не отива на буйните ви бай ганьовски вежди,наследство от граовско селския ви произход

157

diavolcheto

преди 9 години

Вселената дава знаци и уроци! Нищо, което се случва, не е случайно! Така че не търсете поводи и причини да " оправдавате " случилото се.

156

анонимен

преди 9 години

Червените ревете ли? А до написалия статията:тази лаверн не е от бсп , а от партия лидер, а майкаи е въпросната социоложка завършила в москва дето преди дни коментира че минЬорите са прости хора и към тях може да има само един подход да им дават пари срещу глас.най-лошото е че същата е преподавателка в соф. Ун..долна работа ама така е в бг.

155

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен До 175, Като безпартийна утре може да бъде "поканена " от друга партия.

154

Анонимен

преди 9 години

До 99 - "Таня"Ти не си никаква Таня, а мързелив платен блюдолизец без капка мозък, който ми преписва писаното от вчера. Не е за пръв път!Плагият ***, поне смени някоя дума, просто момче!

153

Анонимен

преди 9 години

Достена и магистър по европеистика и международни отношения, доктор по политическа антропология, журналист и преподавател по политическа антропология в Страсбургския университет. Автор на книга "Експертите на прехода" .Безпартийна.Защо е безпартийна? Половината от кандидатите на БСП са безпартийни.Знам за коалиционните партньори, но тя ли е единствената безпартийна с тази биография?Или е от определено семейство, или е мастито ченге. От династия.

152

Анонимен

преди 9 години

Не само го допусна, но отиде далеееч напред в кражбата на национално богатство.

151

mitova

преди 9 години

Искаме си Момчил! Не е никаква техническа грешка! Смяна на поколенията!

150

mitova

преди 9 години

Искаме си Момчил! Не е никаква техническа грешка! Смяна на поколенията!

149

Анонимен

преди 9 години

Всички като тая роботка са "лява ръка - десен джоб". Пропагандират леви идеи за нещастните бедни българи, а живеят като едри капиталисти. Зейнали са да глътнат и малкото, останало неоткраднато из страната. Но с бабите с промитите мозъци, дето гласуват за тях, не може да се спори. Ей така чичо ми навремето загуби всичките си спестявания при скока на долара до 3000лв. Каквото и да му разправяхме отговаряше "Партията няма да допусне това". Не го допусна, но отиде далеееч напред в кражбата на национ

148

Анонимен

преди 9 години

Каква е тая червена вещица?

147

anonimen

преди 9 години

Някой чел ли е натази гъска публикациите и книгите и ??????

146

Анонимен

преди 9 години

Грешката не е техническа, а фактическа...хора на ниско ниво агитирани да гласуват, които не могат да разберат за какво става въпрос и задраскването на две кръстчета се оказва проблем. Все пак това младо момче извади късмет, живота му ще се промени завинаги, Станишев си е оправил живота. Кой кого изместил....когато фактите говорят и Боговете мълчат, а бюлетините и резултатите са факт.

145

до 161

преди 9 години

Към 163 . ... Т.е. тя смята, че е редно дикертно да се сметнат гласовете - нали всеки човек може да се определи какъв е - ако е работник - за БСП :). Най-готиното е , че въпросната дама е доц. д-р в СУ е политолог, преподавател в катедра Политология към Философския факултет. Голем смях :)Със сигурност не бих записал политология в СУ след като я гледах на живо по телевизията. Също така е жалко че в този университет преподават лица като нея и проф. Драгомир Драганов!

144

до 161

преди 9 години

До малоумнаГласи се за Париж, понеже принципно там живее :). Иначе и аз за първи път я чувам, но покрай депутаството дори разбрах и коя е майка и :). Онази "готина" преподавателка от СУ, която каза, че моньорите са *** и по тази причина нямало нищо лошо работодателят им да им казва за кого да гласуват. Освен това каза, че работниците (моньорите имаше предвид) принципно гласували за леви партии, от което аз си направи извода, че тя е против гласуването, т.е. няма смисъл от избори!