46

ИДИОТИЗЪМ!!!

преди 10 години

БРАВО! ТОВА Е СУПЕР НОВИНА! А ТОВА МАЗНО ПРДАЖНО *** АВТОРА НА СТАТИЯТА ДА СПРЕ ДА РЕВЕ ЗА ГНУСНИТЕ, НАГЛИ, БЕЗКРУПУРНИ И БЕЗКРАЙНО ЛАКОМИ АМЕРИКАНЦИ ОТ ШЕВРОН, И ДА ВЪРВИ НА ТАМ ОТ КЪДЕТО Е ИЗЛЯЗАЛ ПРЕДИ ДОСТА ВРЕМЕ! АМАН ОТ ПРОДАЖНИ МАЗНИЦИ, ОПЯВАЩИ КОЛКО МНОГО ГУБИМ ОТ "ИЗГОДНИТЕ" СДЕЛКИ С АМЕРИКАНЦИТЕ, ЗАЩО НЕ ПОГЛЕДНЕ НАПРИМЕР ГЕРМАНЦИТЕ, ТЕ ДА НЕ СА ПО ПРОСТИ ОТ НАС? ПРИ ТОВА НЕ САМО ТЕ! А ТОВА, ЧЕ НЕ СА ПРЕДЛАГАЛИ ОГРОМНИ РУШВЕТИ И НЕ Е ИМАЛО ПОЛИТИЧЕСКИ НАТИСК Е НАПРАВО БЕЗУМНА ЛЪЖА!

45

Много се радвам,

преди 10 години

че шеврон напускат. Ще хвърля камък след тях.

44

ттт

преди 10 години

1. Автора да беше написал нещо за себе си, за да разберем, какви са му интересите.2. При гласуването за евродепутати не отношението към шистовия газ беше определящо. Да направим референдум! Моето мнение е, че добиването на шистов газ не би получило повече от 10%.3. Авторът цитира премиера Понта, но пропуска факта, че Италия е окупирана от САЩ държава.4. worldometers.info показва, че газ има за 162 г. (нефт за 40). Да си държим нашия за времето, когато ще е в недостиг!

43

фракинг=факинг

преди 10 години

Фракинга реално е всъщност факинг, добива на щистов газ е удобно прикриване и само следствие от основното печелившо занятие в случая, а именно укриването на ХИМИЧНИ и РАДИОАКТОВНИ отпадъци. Укриването и складирането на химични отпадъци е най-доходния бизнес в момента и компаниите за добив на шистов газ се занимават именно с това. Защо мислите всички съставки на течността която се помпи в земята са секретни.По добре наште политици да не се правят на е*ани у главо и да натиснат Газпром за цени!

42

българов

преди 10 години

възхитен сам, за първи път чета такова единодушие в коментарите! това означава,че умните хора неса напуснали БГ ине се подават на дребни рушветчия с тъпите доводи!благодаря ви на всичките и успех да запазим БГ от корумпирани ЕКСПЕРТИ .

41

тъп народ

преди 10 години

Русия няма да плаща транзитни такси 50 год.Газът за България няма да е по-евтин.Русия печели милиарди ,а за нас един среден.Южен поток няма да го бъде

40

фен на хан Крум

преди 10 години

Това, че Шеврон си тръгват е супер новина. Това, че Русия ще добива шистов газ е лъжа и манипулация - те си имат достатъчно природен газ, а той е най-чистото гориво. Печелим от транзита без да правим нищо - плаща се и е много рентабилно. Да се унищожи най-добрата земя на България с шистовия газ е престъпление. Сега имаме добър износ на зърно. Някой хора не успяха да вземат голямата комисионна от Шеврон за сметка на здравето на всички българи.

39

STOP FRACKING

преди 10 години

NE VSICKO SE IZMERVA SAMO S PARI, G-N VASILEV !ISKAME CHISTA VODA, NASHITE MINERALNI IZVORI SA NASHETO BOGATSTVO.

38

Bulgarin ot Germania

преди 10 години

Tova e moze bi trik ot strana na Chevron, sled podpisvanetto na TTIP otnovo shte mu se otvori vazmounost za Fracking. V Germania poveche ot 2.500.000 podpisa ima veche na PETITION STOPTTIP.

37

Bulgarin ot Germania

преди 10 години

Germania KATEGORICHNO se OTTEGLI ot Frackinga. Pravitelstvoto deklarira tova oficialno. Po-prosti li sa germanskite upravinici i germanskija narod ot nas ?

36

Браво

преди 10 години

До Наблюдателавторът не е пушил трева дори не е ***,просто е гнусен ***,дребна душица способна заради някой долар да продаде страната си,както са и тия продали мините за добив на злато,ЕРП-та,тецовете на американски фирми и всичко от което държавата може да печели

35

АБВ

преди 10 години

Нищо не губим а само печелим все още донякъде чиста природа!

34

Анонимен

преди 10 години

Нашият yes men не казва нищо за цената. Добивът на шистов газ изисква поне 10 пъти повече сондажи. Само това ще осъпи цената му поне 10 пъти. По мои очаквания резултатът ще бъде като със фотоволтаиците. Ще инвестира мафията а цената задължително ще плащаме ние потребителите. Затова да не гоним питомното и да търсим дивото. Да оставим да руснаците да направят Южен поток и да изместим Украйна като станем разпределителен център. А който е организирал майдана да знае че няма да е за наша сметка.

33

Някой

преди 10 години

Супер аре сега и Газпром и Лукойл ВЪН. Всички *** МАРШ от свещенната ни земя.

32

benzin

преди 10 години

Ами ако имаме залежи - после ще трябва американците или руснаците да ни "освобождават"Те нашите залежи си остават тук... Като се открие по-интелигентен начин за добиване: ще дойдат други... Пък те може да ти пуснат някой милион. Така че не плачи, не тъжи...

31

Запасен

преди 10 години

ХАхамериканското правителство намали прогнозите за добив на шистов газ в САЩ с 96%! Това на практика означава, че дори те се отказват от добива му. А че ШЕВРОН си отиват - мога само да се радвам! Ще пия довечера една ракия и ще кажа: ПРАВ ИМ ПЪТ! КРАКЪТ ИМ ПОВЕЧЕ ДА НЕ Е СТЪПИЛ ТУК!

30

СУПЕР

преди 10 години

СУПЕР ! Сега трябва политиците на не се туткат, а да се натисне Газпром да намали цената за България и въпроса приключва.

29

Анонимен

преди 10 години

Майната им на газа и нефта-чистата природа е САМО ЕДНА, а без нея живот няма. Има и по-екологични източници на енергия, иначе след години децата ни ще пият газ и ще се къпят в петролни реки и морета, само заради лакомията на някои индивиди.

28

Българин

преди 10 години

Шеврон напуска България - това звучи много добре. Поздравявам всички българи с тази новина! Илиян Василев явно няма да спечели нищо сега.

27

диалектика

преди 10 години

До всички шистофили.Има един простичък начин,да се разбере,дали са прави,или не.Да изберат няколко от най-отявлените любители на шистовия газ и с целите им семейства да ги заселят в някое активно американско шистово поле,поне за една година.Ако оцелеят в цветущо здраве,ползвайки местни източници за вода,може и да се окажат прави.Хайде,действайте.А до тогава си затваряйте човките,щом повечето хора и преди всичко,живеещите в Добруджа,са против.