212

Кирето

преди 9 години

Е де , чак пък такива баламурници няма бе Борисов !А булките у Вас да идват без *** - не искаш ли ?Я си се бори за власт , не се забаламосвай с резултатите от Евровота - това са други избори !Търси си партньори , смени си поведението /държиш се като ***/ и стига с тия платени протести ще загубиш всичко!

211

Тодор

преди 9 години

Да преодолеят своето, за да огодят на твоето, да да, точно така ще стане да знаеш! И ти май забравяш нещо, от 5 000 000 имащи право на глас за теб гласуваха около 500 000, другите повярвай ми не те искат и ако не дай си Боже по някакъв начин се върнеш, ще стане страшно по улиците!

210

Анонимен

преди 9 години

Някой да подари едно огледало на този нарцис.

209

Винету

преди 9 години

Мутра се обажда по мобифона на авера си в полунощ:-Брато компютъра ми се скапа !-Какво му има ?- попитала другата мутра .-Излезе един син екран и ме пита дали да рестартира,какво да правя ?-Не се съгласявай веднага иначе няма да имаш авторитет ! -отговорил авера му.

208

Анонимен

преди 9 години

Бойко,да знаеш за друг път-ВЛАС НА КОМУНИСТИ НЕ СЕ ДАВА,да ти е за урок,и вземи се спри и ти с тоя станишев,НАРОДА ДА ТИ Е В УСТАТА И В ГЛАВАТА,за нас мисли,и по меко говори понякога си много остър с хората,това ти е минус,и хващай РБ и оправяйте тая държава,че живота си ни мина

207

Os Man

преди 9 години

referendumi v Bulgaristan da ima li vseki mesec? "da" ili "ne"

206

ЕГОист:

преди 9 години

" Всички да преодолеЯТ егото си и да отидЕМ на предсрочни избори...". Боце, а твоето его кой ще го преодолява, `щото явно не се включваш в списъка на преодоляващите?!

205

Анонимен

преди 9 години

Великият моралист Бойко Мутрата, той да учи на морал, къде му е бил маралът когато е изнудвал хора за пари със сикаджийските бухалки?

204

Анонимен

преди 9 години

Те всички други може и да го преодолеят проклетото ЕГО, ама Мутрата нито егото, нито наглостта и простотията си ще преодолее! Жал ми е за тези, които му вярват и му се кланят, но сами са си виновни. Дано осъзнаят някога с какъв екземпляр си имат работа!

203

муахаха

преди 9 години

Какво собствено мнение и съвест на избирателите на БСП, те са стадо, бе, ако им бяха сложили горила на мястото на номер15 и нея щяха да сложат преди Станишев!Толкова сте зле,че даже вече е излишно да ви коментира човек.Освен сенилните старци,вашият електорат се състои основно от *** от гетата и шантажирани хора като тези от Бобов дол.Погледнете си профила на гласуващите за вас.Неграмотници срещу жълти стотинки,хора без достойнство,гнус ме е!!!

202

Анонимен

преди 9 години

До муахаха Избирателите нва БСП имат собствено мнение и гласуват по съвест. За разлика от тях, избирателите на ГЕРБ гласуват като овце, независимо дали в ръководството на партията има престъпници.....

201

До червените тролове

преди 9 години

Кака Моника и бате Кутев привършват парите, така, че тролчетата е време да се ориентират в правилната посока. Единствения нов спонсор с бюджет за тролене е ***. Време е да го лапате.

200

БСП вън!

преди 9 години

Няма да има никаква гражданска война,кой ще тръгне да мре в защита на Станишко,дето в собствената му партия не го избират за лидер?Може да има жертви,ама те ще са от парламента и от групата на наглия съсел.Ще ви изчекнем съвсем скоро,така че идете си с мира, да не вадим секира!!!!!!

199

rustam

преди 9 години

тоя на снимката за проклетата власт ще вкара българия в гражданска война а на война жертви падът и от двете страни ВИЕ МЛАДИТЕ ТОВА ЛИ ЖЕЛАЕТЕ? аз не мисля така, виждате в украйна какво става да сте чули или видяли някой политик да е убит? няма и няма да има оставете ги в парламента да се избиват те го заслужават

198

мая мухоморката

преди 9 години

Другата абсурдна опорна точка на кутевите *** е,че ГЕРБ имали само 10% от вота на българина и затова нямали право да искат оставка на правителството.Ами вие тогава, като имате само 6%-7% от тоя вот с какво право управлявате?С какво право сте се запънали като магаре на мост и си въобразявате,че някой може да ви търпи тъпотията и изцепките?За малко ДПС да има по-висок вот от вас,толкова сте жалки!БСП стана синоним на простотия и маргиналност.Вече е Българска *** Партия,жалки сте!

197

umit

преди 9 години

* bg narod ima nov dobar chance da othvarli terora na bg centralna gluha, slyapa i samovlubena administracia i na bg mnogopartiinata pojiznena diktatura na 240 deputati ( tezi beznadejdno bezumni i bezsardechni hubostnici ne patuvat kato bg narod s vlak, bus, velo, faiton, invalidna kolichka, pesha po bg ulici ili trotoari?!) ot NS.* bg narod ima nov dobar chance s mestni refenrendumi, s aktivni misli i deistvia da prodalji razvitieto na bg mestna ikonomika za radost na bg horata. :) :) :)

196

муахаха

преди 9 години

Избирателите на БСП са толкова ***, че дори изместиха Станишев от първото място с тъпотията си. И тоя *** електорат, има наглостта да нарича Бойко тиква. Че по - големи тикви от вас има ли бе???Смеят ви се в цяла Европа как едно неизвестно момче изпревари по вот лидера на ПЕС в собствената му партия.То бива бива малоумност, ама чак толкова!Но така е като избирателите ви са основно от *** махали.И това всички го видяхме.Така че тихо и ходете се научете да четете поне,***

195

Анонимен

преди 9 години

еи то голяма борка за кокала,които е на влас яде пражоли а които не е се разминава само със печени пилета,голем глад голямо нещо,аз ако бях на някои от тия другари в момента които са в парламента,щях да подам оставка и да изчезна зад граница че ще ме е срам от хората,а те сега и едните и другите професори/ не власт а сопа ви трябва на всичките

194

Sretane, bavi6 se!!!

преди 9 години

Ego..kakvo li be tova?Pitekantropusa s bezgrani4no ego trugnal da dava suveti.Nali go gledahte3.5 g. Az,AZ..i t.n.Samo AZ NAPRAVIH, AZ DADOH..do bolka poznat scenarii.Da se blagodari na oligogrenite ot BSP koito sa si zarovoli glavote v pqsuka i lujat li lijat.TE go vru6tat na Bel Kon tazi gre6ka na prirodata, koqto smaza Malkiq i Sreden biznes, napravi horata da se palqt i TE go izritaha kato pes.Sega pla4e za vlastta, sladka e, krade se.A toi se oblaji, samo 4 milqrda.Da idva Sretan i da mu v

193

От ЮАР

преди 9 години

Чудя се на комуно-тролчетата в този форум. Не се ли видяхте колко ви струва партията с електорат от неграмотници, мизерници и купени ***! Държава ще ми управляват! Национални предатели и *** на миризливите московци с гласовете на ***, селски безделници и откровени ***. Какво плюете по Бойко? Той поне нещо направи за България. БСП какво донесе на България освен въртене в кръг, тъпкане на едно място, беднота и промити мозъци? Пълни мизерници сте вие от Столетницата! ОСТАВКА!