92

И този е мошеник

преди 10 години

Ердоган чака българските *** от демократичните партии и експерт-*** от медиите да надделеят за да отнемат Южен поток от България и Турция да се договори да минава през нейната територия. Така Турция ще ни "помага" за доставките на газ с малко надценка от 60%.Тъпите български русофоби и *** фашисти си получават парите от вън и работят срещу България. Чрез Турция пак ще сме зависими, но на по-висока цена. Вече имаме опит със Син поток отказан от комунистическата *** И.Костов!

91

до 112

преди 10 години

Чувал ли си за понятието изходна виза? Бяхме 9 милиона защото през границите не можеше и пиле да прехвръкне. Ако към сегашните 7 милиона прибавиш и 2-та милиона българи извън България пак ще получиш 9 милиона, ако добавиш и техните деца родени в чужбина ще надскочиш и 9-те милиона. Панимаеш таваришч.

90

Анти Ран-Ът

преди 10 години

Аз по-големи санкции от планът Ран-Ът дето въведе Костов не знам дали има! И в Османско робство не е имало такова поголовно унищожаване на народа ни, на раждаемостта, на производството и икономиката от разграбването за 1 лев на работещи предприятия от новото "демократично време". Защо не изкарате договора по тоя план, а? Ама с липсващите скъсани страници, че да разберете защо сте планувани за *** на ЕС! Аз държавата си, гробищата с костите на дедите си на ЕС помия не давам!И не ми пука от Бар

89

Лоша работа

преди 10 години

Г-н Барозу да си търси нова работа, да остави нещастния Южен поток на наследника си.

88

до 106

преди 10 години

Санкции СССР ни налагаше ежедневно, като изкупуваше за 1 кг. домати по 5ст дини по 1ст пилешко месо по 0.76 стотинки, свинско 0.92 ст, а на вътрешния пазар същите стоки бяха поне пет пъти по скъпи. Санкционира ни СССР като на два пъти ни прибра златото от хазната, защото не можехме да си връщаме заробващите кредити. И такива търгаши като теб само защото не знаят как стояха нещата сега изпълзяват от дупките си за да ни дават акъл.

87

На бас

преди 10 години

На бас че сега всички клекащи депутати и политически партии, ще се надпреварват да размахват пръст, като обясняват колко сме лоши, *** и скапани, че искаме да не сме клоаката на ЕС, че искаме най-бедния район на най-бедната държава да се съвземе! На бас, че ще ни изкарат комунисти и ***, само защото отказваме да наведем главица. Е, понеже всички знаят че българите нищо не правят да си защитят интереса за това ни ползват за изтривалки, като в Англия например.

86

ю.ю.

преди 10 години

--------------България не спазва правилата на вътрешния пазар, обясни Барозу-------БЪЛГАРИЯ има интереси и ще си ги защитава. Време е за нов кръстоносен поход----този път към Брюксел.

85

Една българка

преди 10 години

Не ми пука какво мисли или казва Барозу! Аз съм българка и ме интересува САМО и ЕДИНСТВЕНО какво е добро за БГ и народа ни! И ако обича да не ни плаши, защото стреляни зайци като българите от *** небачкащи пушки не се боят! По тоя повод, в Унгария какво направиха? Нищо! Пънаха се, размахваха пръст, а унгарците си направиха законите така че да си защитят икономиката. Крайно време е ПЪРВО да гледаме нашия си интерес, а после да козируваме на ЕС чиновници. Така ще ни имат уважението!

84

Анонимен

преди 10 години

Не са известни случаи, когато Османската империя или Съветската империя, да са налагали на българите някакви санкции. Не са известни случаи и българи да са се самозапалвали в Османската империя или в Съветската империя. А при процъфтяващата демокрация и свобода през 21-ви век, периодически медиите съобщават за санкции, които Брюксел, за щяло и нещяло, ще налага на България.

83

Анонимен

преди 10 години

Точно така г-н Барозу, Путин и смрадливата путинофилщина трябва да проумеят че е важен човека който държи парите, а не тоя със стоката. Ударете шута на руския нефт и газ и ще видите как Путин сам ще дойде да се гърчи в краката ви като гнусен червей, който можете да размажете когато си пожелаете.

82

Анонимен

преди 10 години

АКО НЕ Е ЕС УМИРАМЕ ВСИЧКИ

81

Анонимен

преди 10 години

Да се Барозне, та да се не види!Тоя подаряваше рози на Куневица заради прилежните й отговори "Йес, сър. О, йес, йес, сър!"И след всяко "Йес, сър!", по някоя загуба за България!

80

АТАКА ГО ПРЕДВИДИ

преди 10 години

АБЕ ТОЯ ШУТ БАРОЗУ ДА СИ ГЛЕДА РАБОТАТА.ТОЙ И НЕГОВАТА ПАРТИЯ ЕНП ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ДУХАТ НА САЩ , ЧЕ ЧАК ИМ СЕ НАПУКАХА УСТНИТЕ ОТ ТОВА В УЩЪРБ НА ЕВРОПЕЙСКИЯТ ГРАЖДАНИН КОЙТО ЩЕ ПРЕТЪРПИ НЕМИНУЕМО ЗАГУБИ ЗАЩОТО ПО-ЕВТИН ГАЗ ОТ РУСКИЯ НЯМА.ТАКА ЧЕ ТИЯ ПРИКАЗКИ ПРИСПИВНИ ЗА ЕНЕРГИЙНА НЕЗАВИСИМОСТ КОИТО КРИЯТ СКРИТ ПОДТЕКСТ ЗА ШИСТОВИЯТ ГАЗ ЗА АЛЧНИТЕ МАСОНИ В САЩ ПРЕДСТАВЕНИ ОТ КОМПАНИИ КАТО ШЕВРОН ВЕЧЕ ТОЧАТ ЗЪБИ ЗА ПЛОДОРОДНАТА БГ ПОЧВА.ЗА ДА Я ОКЪКАТ И 100 ГОД.НАПРЕД НЯМА ДА РАЖДА НИЩО И ***

79

ime

преди 10 години

Абе този Барозу в час ли е? Какви мерки ще предприема. Какво иска? Украинците да спрат газа за цяла Европа за да направят мръсно на Русия. И после кво правим? Трябва да предприемаме мерки срещу Барозу за глупаво поведение.

78

Анонимен

преди 10 години

EK(t.e ebpokomisarite) ne se izbirat ot narodite na Evropa. Te se nazna4avat ot bogoizbranite, zada osa6testvjavat bezprikoslovno tehnite zamisli i planove!

77

Анонимен

преди 10 години

До xxA ти - под трена - под тoaлeтнaтa=

76

Анонимен

преди 10 години

Само да отбележа :----------от селопреди 5 минути"И.aл съм ви потопa руски, aко спрaт СУБСИДИИТЕ сите руснaци от пaрлaменто ще виснaт нa върбите! Aде дa видиме и помярскa му рaботa"---------Това не съм аз а някакво безгръбначно и озлобено - медуза !

75

От село

преди 10 години

Всичко е бизнес господа политици (***) ! България трябва да е независима от полит. влияния както от запад така и от изток и най-вече от ЮГ ! Няма лошо да сме енергиен разпределител на балканите и да си получаваме пари за транзит от Южен , син зелен и каквито още потоци минат през нас , Крайно време е да си вземем обратно природните залежи от въцете на запада (1 млрд злато годишно) , но пък се питам - какво ще правим с толкова пари ? Има ли кой да ги управлява тези средсва на народа ?

74

от село

преди 10 години

И.aл съм ви потопa руски, aко спрaт СУБСИДИИТЕ сите руснaци от пaрлaменто ще виснaт нa върбите! Aде дa видиме и помярскa му рaботa

73

Бънди

преди 10 години

Ей това е висша форма на мазохизъм. Барозу му казва ще ви пречукам, че строите Южен поток, а Ореха вика, много благодаря приятелю.