24

неграмотен електорат

преди 10 години

Каквото и да драскате Тиквуня се оказа пророк!Кофти матр.ял братче!Т.ва е положението!

23

Анонимен

преди 10 години

Хора, нали ви е ясно, че за да те напишат на избираемо място в листата за евродепутат се плащат около 100 000 евро. (или пък поемаш ангажимент част от далаверата, която ще вземаш в европарламента да постъпва в партийната каса) Всичко е кинти, не се подлъгвайте, че има някакви идейни параметри.Това момче Момчил Неков не е платил, а просто е поставен за плълнеж. Всичко е финанси в БСП. Илияна Йотова е на избираема позиция, не защото е много кадърна като евродепутат, а защото има фин. ангажим.

22

Иван

преди 10 години

До ДЕРЗАЙТЕ ТЪПАЦИЕй платена шушумиго, влизай в червената дупка и трай, само това ви остана на простите социалисти!

21

ДЕРЗАЙТЕ ТЪПАЦИ

преди 10 години

ПО-АЛЧНИ, ПО-КОРУМПИРАНИ, ПО-НАГЛИ И КРАДЛИВЦИ ОТ ТЪПИТЕ ГЕРБ НЯМА. БОКО ЛЪЖЕЦА,ЦЕЦО ФИЗКУЛТУРНИКА И НАЙ-ПАЧЕ КРАДЦИ И ИЗМАМНИЦИ.БОКО Е ДОКАЗАНА МУТРА.ЕТО КОГО ТЪПИЯ НАРОД ИСКА ДА ГО УПРАВЛЯВА Т. Е.ДА ГО СТРИЖЕ И ДЕРЕ,ЗА ДА МУ Е ХУБАВО.

20

маче

преди 10 години

Да ще им плащат по малко за да не зачеркват и кръгчето.......

19

1

преди 10 години

Хайде тогава подавайте оставка и да проверим тази работа!

18

ДЕРЗАЙТЕ ПРОСТИ

преди 10 години

НАЙ-МНОГО СЕ КЕФЯ НА НЕГРАМОТНИТЕ КЛОЗЕТНИ ПИСАЧИ НА ГЕРБ:"СИГОРНО","ЛИКЕТО".ЕТО ТОВА Е "ВИСОКООБРАЗОВАНИЯ" ЕЛЕКТОРАТ НА ГЕРБ,КОИТО ДОКАЗАНО СА НЕГРАМОТНИ, ЕРГО НЕОБРАЗОВАНИ,ЕРГО ПРОСТИ, КАКТО КАЗВА ВОЖДА БОКО,БУДА,ТИКВАТА ИЛИ КАКТО ВИ СЕ ХАРЕСВА. ЕТО ТАЗИ ВЪЛНА ОТ ПРОСТОТИЯ УПРАВЛЯВА 3,5 ГОД. И НЕДАЙ СИ БОЖЕ ДА УПРАВЛЯВА НЕЩАСТНАТА БЪЛГАРИЯ.

17

охо б

преди 10 години

2 дена мислеха как да се оправдаят и снощи са им спуснали новите опорни точки,дето като *** ще повтарят до втръсване по всички медии-ако били други избори,нямало да е такъв резултата.Прави сте червени ***,има голям потенциал ДПС да ви задмине другия път! Алчни и противни,хванали се като кърлежи в тая власт и осират държавата ден след ден!

16

КЪМ 17

преди 10 години

До АнонименПРОСТ ,*** ,СУПЕР *** СИ ! МОЖЕ БИ СИ НА ЩАТ ИЛИ СИ НА НАДНИК ,НО СИ ИЗПЕРКАЛ СЪС СИГОРНОСТ ! И ДОРИ ДА НЕ СПИШ НЕ МОЖЕШ ДА НАКАРАШ ХОРАТА ДА ЗАОБИЧАТ ЛИКЕТО СТАНИШЕВ !

15

Анонимен

преди 10 години

ОЩЕ ПО-ЩЕ ПАДНЕ СЪС СИГОРНОСТ . ЗАЩОТО СА АЛЧНИ ,НЕНАСИТНИ , СЪБРАЛИ СЕ САМО МИЛИОНЕРИ И ПОУЧАВАТ БЪЛГАРСКИТЕ СИРОМАСИ И ХОРАТА ВЕЧЕ СИ ОТВАРЯТ ОЧИТЕ И ПРОГЛЕЖДАТ !

14

ПАТЕНТОВАНА МАФИЯ

преди 10 години

НОВОТО БСП, след свалянето на Борисов от власт и след изборите през Май, ПРАКТИКУВАХА и ПРОДЪЛЖАВАТ да ПРАКТИКУВАТ стари за сплашване ЧЕРВЕНИ ДИКТАТОРСКИ номера, като мислят с тях ще върнат резултатите от ЧЕРВЕНИТЕ ИЗБОРИ преди 1989 г. на 99.99% за БКП. Борисов, ТРЯБВА ДА СПРЕ да се МАЖИ на БСП! Защото народа ни е достатъчно болен и ДОСТАТЪЧНО ЛЪГАН и ИЗБОРИТЕ ДОРИ и ТЕЗИ, СЪЩО СА ФАЛШИВИ.!!!!!!!!!!!!!!.

13

далаверата

преди 10 години

масата избиратели в БГ-то са клиентела, далавераджии. В изборите за ЕП не се вижда далавера, затова повече от 65% не се помръднаха за гласуване. Мислят си: "ще му гласувам заплатата в Брюксел..." Иначе гласуват за партия, ако виждат близка далавера. Виждаме го вече 24 години, масово лашкане от спасител към спасител. Както в един виц: "възторжен скок... от трън на глог", а след това -"отчаян скок... от глог на смок"!

12

Анонимен

преди 10 години

ТИКВА, ТИКВА, ТИКВА

11

Анонимен

преди 10 години

ANALIZATORITE DA SPRAT DA OPITVAT I DA SA MANIPULATORI QSEN LI SYM CHERVENI KRATUNKOVCI TYPI

10

Анонимен

преди 10 години

PLATENITE ANALIZATORI PAK KRQKAT ZA DA SI ZASLUJAT DENGITE.ALOO ANALIZATORITE NA SHTAT KYM BISIPIETO DA SI IZAMKAT DIPLOMITE.

9

BG

преди 10 години

Ха-ха, ново 20 ! Значи довчера на комунистите АБВ им беше виновно, сега обаче измислиха друго - не били ходели да гласували ?!?! Щото знаете ли били срещу ЕС ! Така, само дето дори децата в детската градина знаеха че ако другарите се о..рат на тия избори ще има предостатъчно основание за ОСТАВКА Но верния електорат на БСП въпреки всичко не отишъл да гласува ?!?! Като оня *** 3 ! Те не ходили да гласуват ?! При условие ако им падне Борисов в капка вода ще го удавят

8

Анонимен

преди 10 години

Няма електорат на БСП , който да не е гласувал на евроизборите и да чака парламентарните. Отвратителното поведение на върхушката в БСП със всеки изминал ден доказва, че са пътници.Борисов виновен,Първанов виновен, Ковачки виновен , а истината е че те нямат електорат!

7

anti

преди 10 години

Ще бъде умрял.

6

Бай Иван

преди 10 години

Ще бъде различен защото купения вот ще бъде в пъти повече.

5

Поп Грую

преди 10 години

А парламентарната група на герп се топи - вчера още един даде фира...