136

До153

преди 10 години

Умните работещи, ние гласувахме за Борисов!

135

опит

преди 10 години

Някой от вас правил ли е бизнес с гербер и с какъв опит излезе от това начинание?

134

е няма такава държав

преди 10 години

в която работещи и учещи гласуват за тоя *** който не вдигна с 1 ст. пенсиите на родителите им,през цялото време плюеше я по висшистите,я по пенсионерите,който сложи дянков за финансов министър та ни разгони майката -айде изберете си пак цвъки да ми брои на пръсти щото е толкова неграмотен и *** та говори с ръце,айде изберете си пак тиквата та да се свърши най-после,абе тоя сретен не го ли пуснаха най-после...

133

очуден наивник

преди 10 години

Как цялата ни полиция не хвана досега един купувач на гласове бе.

132

u

преди 10 години

u

131

статистика

преди 10 години

Срещу статистиката и триста трола са малко, барабар със социологията на райчев.

130

Румен

преди 10 години

Няма как работещ или учещ човек да подкрепи БСП или ДПС. Това значи да си заплюе обучението или работата. Целия бизнес (освен *** и Ковачки) искат оставката на това корумпирано БЕЗПОЛЕЗНО правителство поддържано от пенсионери, малцинства и безработни.

129

чук

преди 10 години

До АнонименКак няма да теглят като ГЕРБ опоскаха всичко

128

къде е прокурора?

преди 10 години

10% от гласовете на ДПС са купени

127

Анонимен

преди 10 години

Абе политолог, кой изтегли 7 млрд. заеми, то разбирам тук да пишат неграмотни хора, но ти направо биеш всички.

126

%

преди 10 години

демократите са победили демокрацията още преди70 годинисега се борят помежду си

125

защо не гласуваха

преди 10 години

67% българи не гласуваха, защото не намират аванта в това. То "демокрация" произлиза от "аванта". Има аванта - има демокрация.

124

Анонимен

преди 10 години

хората масово не гласуваха, някакви тръгнали да правят изводи от негласуването, жалка нагаждаческа история както винаги...

123

мда

преди 10 години

Не разбирам от какво са недоволни българите. В други части на Европа биха се гордели, че са пратили в парламента говорещо прасе.

122

Анонимен

преди 10 години

Някой да обясни защо като вота е анонимен се правят подробни статистики по пол възраст населено място образование и т.н. ? Кое гарантира че не живеем в комунизъм та някои се радват "изборни резултати"с хиляди нарушения преди по време на и след вота?

121

Анонимен

преди 10 години

Сретен Йосич организирал атентат на Бойко Борисов. Оказал се успешен - Бойко бил прострелян в челото и куршумът излязъл от тила му. Откарали го веднага в Пирогов. След първоначалния медицински преглед, лекарят съобщил добрата новина на разтревожения Цветан Цветанов.- Няма никаква опасност за живота на пациента.Не са засегнати никакви жизнено-важни органи.

120

а

преди 10 години

*** гласуват за хамстери и бюреци.

119

ИВАН

преди 10 години

До ХхахахаТи,какво разбираш под това силно Слово МОРАЛ ,господинчо?Личи,че още пишкаш в памперс...

118

моля

преди 10 години

някой от плюващите тук да обясни с какво останалите партийни секти и по-специално Бйе-Сие-Пйе-то са по-добри от ГЕРБ, та да не гласувам за Борисов и компания.

117

Лора

преди 10 години

До Анонимен 133Не, не, не съм от 15/15, и нито от тези, дето лидерът им като се изказваше в ЕС, каза на европейците, "без тън и мън", та преводачката се чуди 2 минути как да го преведе на Барозу. Ужасни тикви са се навъдили навсякъде!