151

Анонимен

преди 10 години

Да изпрати Вигенин, такъв е талант !

150

РЕМС

преди 10 години

Не ви ли прави впечатление, че червените *** на БСП и Атака ги няма?Сигурно са ги изпратили на Ленински съотборник да берат джанк даниелс за братския си алкохолизиран народ

149

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 173Нашия е загубил само 11 пъти, до 111 или до 1111 може да си натиска парцалите.

148

Анонимен

преди 10 години

Определено сме голяма сила/"таланти" в гьонсуратлъка, да

147

Анонимен

преди 10 години

Бааааахти гьонсуратлъка!Айде с ибрикчията под ръчичка и марш към политическото небитие, където ви е мястото. А да и новоизпечения русофил *** може за разнообразие д апоседи и в тюрмата!

146

lele

преди 10 години

Съсела е един истински Павлик Морозов за БСП, браво!! Добър син на изроденясалите си родители и възпитан в истинските комсомолски ценности :)

145

Анонимен

преди 10 години

ВНИМАНИЕ ВНИМАНИЕ !!!!!ДНЕС ,ЗА МНОГО, МНОГО ПО МАЛЪК НЕУСПЕХ НА ИЗБОРИТЕ В ИСПАНИЯ,ШЕФЪТ НА ИСПАНСКИТЕ СОЦИАЛИСТИ СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА ,ПОЕМАЙКИ ОТГОВОРНОСТТА ЗА НЕУСПЕХА

144

sdv

преди 10 години

В момента всички от БСП и ДПС казват, че не ги е стра от предсрочни избори-но за всички е ясно, че са обули *** *** още вчера!!! БСП е ясно, че са губещи (не точно като *** на Сайдера от Ятака), а ДПС са шашнати, защото знаят че избирателнаа активност беше ниска-заради "умната" идея на Мая Общата да разрешат риболова със седмица по-рано от нормалното! Което значи, че при една нормална или по-висока избирателна активност-ГЕРБ може да спечелят още по-съкрушителна победа

143

TALANTA

преди 10 години

MNOGO TALANTI - KRADCI !

142

1

преди 10 години

Един мой познат от ДПС много точно определи какво представлява БСП за движението а то е: БСП е тор върху която расте и зеленее дървото /маслината им е символ/ на ДПС. Та нищо чудно Серж да предложи и ПЕЕВСКИ за еврокомисар като един успял и успешен човек,така както го пробутваше и в ДАНС. Съжалявам само истинските и честни комунисти,защото има и такива.

141

mdaa

преди 10 години

Сергей Дмитриевич за пореден път доказа, че е истински син на Партията!Ако имаше повече таквиз българи от руски или турски произход, то България никога не би допуснала един пожарникар да изглежда като много по-добър избор от наследствен мошеник!

140

Анонимен

преди 10 години

Пожелавам му ,здрав сън и да слуша "сън в лятна нощ" другарю Станишев

139

Анонимен

преди 10 години

Старите хора казват: ни срам,ни очи ......... други ***,то едно и също.Да да за Станишев се отнася червени ***.

138

Анонимен

преди 10 години

вече мислите ми се потвърдиха , този човек е просто психично болен индивид който не знае каде живе , какво се случва около него , каде се намира и за какво говори. този човек има нужда от мед. помощ и лекуване ...явно съм бил прав през цялото време да мисля ,ч е този *** наистина не е наред в главата ...е прав съм бил ..след всичко което се случи днес той продалжава да се държи като победител и въобще да не разбира какво се случва около него ! това е болно състояние , психическо !

137

един

преди 10 години

Тоя вече трябва да си ходи и никога повече да не се появява в публичното пространство

136

Анонимен

преди 10 години

Станишеф, убиецо доказан , син на изключително буртален крадец, мародер и убиец, ТИ *** не разбра ли , че загуби снощи какви комисари ще ми търсиш ти бе плюмко гнойна !? Айде марш , загублите обратно в сибир при другария сталин , марш изчадие зверско !

135

Пешко

преди 10 години

Дмитриевич дупе дава власт не дава обаче. Те го питат няма ли да си ходи той еврокомисар щял да избира. ***

134

Анонимен

преди 10 години

Да вземем пример от другите европейци,като белгийците например.

133

Анонимен

преди 10 години

Никому неизвестният Момчил Неков ,поставен под 15 в листата на БСП ,неочаквано получи преференциален вот от избирателите и се нарежда на 1-во място в тяхната листа. Така Съсела вместо водач става втори ,а Илияна Йотова-мис Пиги- 3-та.Браво Момчиле ! Ти със сигурност ставаш евродепутат, но това не е сигурно за Станишко

132

Анонимен

преди 10 години

До раш май само Вие не разбрахте, че не само БСП, загуби, но ЗАГУБИ И ПЕС, излишно е да продължавате да сънувате !