431

СМЕЙ СЕ ПАЛЯЧООО

преди 10 години

КАКВО СКАНДИРАХА ФЕНОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ ПРИ ОТКРИВАНЕ СТАДИОНА НА ЛУДОГОРЕЦ:" БОЙКО БОРИСОВ ***,*** И ПАК-БОЙКО БОРИСОВ ***,***".ЕТО ТОВА Е ИСТИНАТА ЗА МУТРАТА.НА МАЛКИЯ ПРЪСТ НА СЕРЖ НЕ МОЖЕ ДА СТЪПИ.А АКО ВЯРВА,ЧЕ Е ПОСТИГНАЛ НЕЩО С ПОРЕДНАТА "ПОБЕДА"-НЕЩО СИ СЕ ОБЪРКАЛ,ПИЧ.НИЩО ДОБРО НЕ ЧАКА БЪЛГАРИЯ С ТОЯ НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА.МНОООГО МУ СЕ ЩЕ,НО........

430

Анонимен

преди 10 години

Къде се пръснаха сидерОВЦИТЕ ?

429

STANIK

преди 10 години

Абе къде е Болен Долен СИДЕРОВ?

428

И КАКВО ОТ ТОВА

преди 10 години

НАГЪЛ,***, *** С МУТРЕНСКО ЧУВСТВО ЗА ХУМОР.И КОГАТО МУТРАТА БЕШЕ НА ВЛАСТ И СПЕЧЕЛИ 9 ПЪТИ,КАКВО ОТ ТОВА.ПО-ДОБЪР ЛИ СТАНА ЖИВОТ НА БЪЛГАРИТЕ.НАПРОТИВ.ПО ПРОСПЕРИРАЩИ ЛИ СМЕ-НАПРОТИВ.ГЕРБ ДОКАРАХА НЕЧУВАНА БЕДНОСТ,СМАЗАН БИЗНЕС, ДАЛАВЕРИ И КРАЖБИ ЗА НЕГО И КОТАРАЦИТЕ МУ,ЛИЧНО.ДАНО НА МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ БЪЛГАРИТЕ СЕ ОТНТЕСАТ ОТГОВОРНО И УМНО,НЕЗАВИСИМО,ЧЕ БОКО ГИ НАРИЧА ЛОШ МАТР*ЯЛ И ПРОСТИ.ТАКА ЧЕ ТОВА НЕ Е НИКАКВА ИСТИНСКА ПОБЕДА,А ПОРЕДЕН ПОВОД НА МУТРАТА ДА СЕ БИЕ В ГЪРДИТЕ И КАКВО ОТ ТУЙ

427

Анонимен

преди 10 години

566. Да има акъл да помисли !Не живея в България , но бях там когато Борисов се прегръщаше с Ердоган , Костов се репчеше - да се чудиш като говори срещу една друга държава - това показва че България е демократична ли , какво ли ?То да хванеш един и да удариш другия ! Вие сте им свикнали , но от вън някой да влезе и да ги види тия , да хванеш и да ги изметеш - не мислят за развитие на тази държава . Що им вярвате - щото според теб имате мозъци !!

426

gogo

преди 10 години

"7 милиона дълг - де да бяха 7 милиона, ама са МИЛИАРДААА!

425

Анонимен

преди 10 години

Българино защо гласуваш за дясното огато изнемогваш?Или всички лъжат че са бедни или манипулацията на дясното е толкова огромна ,че от страх народа гласува за тях!Колкото до жените,че гласували за Борисов то се очаква -та жена има ли акъл та да поисли!Да няма ляво но пък дясното е лицемерие и фалш.Цялата борба българино е за милиардите от Европа! Кой ще ги гушне от олигарсите.А ти българино пак ще си с малка заплата и нередовна!А за пенсионерите да не мислим изобщо те ще си бъдат трагедия!

424

Анонимен

преди 10 години

Тия които влизат в Европарламента , знаят ли защо ще ходят там или ще дремят ?

423

Кво става

преди 10 години

Някой си МОМЧИЛ НЕКОВ на 15 място влиза в Европарламента,а лидерът СС отива да пише ,,Ролята на униформата за бойния дух на Съветската армия'',част втора,в Масква.БРАВО на Бобов дол.ЧЕСТИТО неграмотници.Какъвто лидера,такива избиратели...Да се смееш ли,да плачеш ли....от СМЯХ.

422

Анонимен

преди 10 години

553. Никога не съм бил комунист !Комунист е бил любимият ти Борисов , за разлика от другите простоватичка мутра , точно за изпростялия българин !

421

Гацо Бацо

преди 10 години

Сергейчо се мисли за много "умен" ,като се коалира с ДПС за да се докопа до властта ,но накрая така ще му го с.......т,че чак ще го заболи !

420

Пян Гъ

преди 10 години

ЧАО, ***! Да те обвинява комунист в подслушване, рекет, насаждане на страх, шпионаж, контрабанда и т.н., е все едно да допуснеш дърта *** (т.е. стара каляска с охлузена дамаска) да обвинява детето ти в неморално поведение. Абсурд, но го допуснахме да се случи преди 1 г. заради синхронизираната атака на енергодружетсвата и платените медии. Едва сега нещата си идват на място.

419

Анонимен

преди 10 години

До : Селяндуре ..Вярно си *** !Овчар ли те направи Борисов !Той такива работни места предлагаше .

418

Българин

преди 10 години

"Борисов се моли: Серж, остани! "Не е морално да се предизикват другите към зли и неадекватни действия. Сергей е вреден за България, както и Борисов, макар, че Борисов е вреден в по-малка степен.Тогава за какво апелират българските политици? ББ ако иска Сергей да остане, дори било то и за да предизвиква политически емоции и да си спечели електорат - не става по-различен от Станишев. Борисов твърдиш, че имаш достоинство. Ами тогава докажи и не призовавай недостоините да останат.

417

Гацо Бацо

преди 10 години

До 550 . Какво е лошото на рязането на лентички ? Нали 1-во трябва нещо да направиш ? Ама *** не могат да го асимилират...

416

Анонимен

преди 10 години

Тези от снимката, като самодоволни ***, питам се, на какво се толкова радват?Народа им заможен и доволен, държавата им развиваща се и в цветущо състояние!?Ох , народе, нищо хубаво не ни чака, пак си ги избрахме!

415

Анонимен

преди 10 години

Иска пак да си лети със самолетчета и футболисти ,да реже лентички , даже и на 3 км асфалт . И тъпия народ да му пляска !За какви работни места да мисли в кабинета си ,Върти си мутренския бизнес и не го свърта в кабинета !

414

Анонимен

преди 10 години

Баща ми е на 75 години и никога не е гласувал за БСП, *** такива. Не обиждайте възрастните хора, те са от друго тесто ДИСЦИПЛИНИРАНИ и АКТИВНИ по изборите и доблестни граждани.

413

Ааа не

преди 10 години

Погледнете тримата клоуни! В средата главния *** ! Никога повече ГЕРБ на власт. Жалко че има доста хора в България който забравиха управлението на тази партия и в каква мизерия живяхме. Без изглед за положително развитие и повишаване на жизнения стандарт. Жалко!

412

7

преди 10 години

do535.......ne 7 miliarda......a 7 miliona