74

ля ля

преди 9 години

същински ужас и безкрайна наглост продължава да ври от тази "десница"! няма хората да гласуват и за вас драги мошенници ненаяли се!!

73

работещ

преди 9 години

Едва ли има някой,който да е бил убеден,че ЦЦ ще бъде осъден.Нали гл.прокурор беше избран с подкрепата на ББ.Никога няма да станем нормална европейска д-ва,докато Прокуратурата не започне да събира годни доказателства.Никой не може да ме убеди,че няма начин да не може да бъде уличен ЦЦ или който и да е друг висш чиновник,че е забогатял неправомерно.Забелязхте ли доволната физиономия на ЦЦ след евроизборите?Това е обида за всички свестни,работещи и отговорни граждани.

72

Богдан

преди 9 години

До Не на борисовщинатаА ти можеш ли да обясниш как 50 ХИЛЯДИ лв /20 брутни полицейски заплати,забележи по закон/ или 25 000 ЕВРО/ЕДНА МЕСЕЧНА ЗАПЛАТА НА ЕВРО ДЕПУТАТ СА "ОСОБЕНО ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ",ТА СЕ НАЛАГА 5 ГОД. ЗАТВОР И КОНФИСКАЦИЯ НА ПОЛОВИНАТА ИМУЩЕСТВО!?..ЧЕ САМО ДОГАН ,ПЕЕВСКИ иЙОРДАН ЦОНЕВ ГИ ИМАТ ТЕЗИ ПАРИ ЗА ДЖОБНИ И ГИ ХАРЧАТ ЗА ПИЕНЕ И КУ*ВИ ЗА ЕДНА СЕДМИЦА..АМИ ВОЛЕН СИДЕРОВ,ТОЙ КОЛКО ПРОФУКА В ПАРИЖ,БРЮКСЕЛ И ВАРАДЕРО ЗАШАМПАНСКО,УИСКИ,КРЪЧМИ И "КАМЕРИЕРКИ" ПАК ЗА ЕДНА СЕДМИЦА!

71

спонсори

преди 9 години

Цв. Цв. е "спонсорирал" съда.

70

Дядо Петър

преди 9 години

Позор!Докога тия доказани мафиоти от ГРОБ ще се разхождат безнаказано?И да продължават да настояват да ни "управляват" - т.е. да ни будалкат, лъжат и крадат?

69

Анонимен

преди 9 години

В България кой престъпник е осъден? В нашата мила родина ако си крадец и лъжец живееш като цар, ако си честен човек теглиш като вол, като първите живеят на гърба на вторите. Липсва справедливост, от 25 години липсва това.

68

kk

преди 9 години

Решението на Съда показва, колко сме далеч от Европа и колко безсмислен беше вчерашния ден.Ако си бандит в тази държава, може да му намериш колая. Но не дай Боже да си честен и свестен човек, дупе да ти е яко.... Срам за целий български род, както би казал Иванчо Йотата...

67

Анонимен

преди 9 години

Най-много заплати за отпуска прибра вицето Попова към 90 бона но никой не я съди.

66

Bubbles

преди 9 години

До Анонимен (32)И ти не си поредния платен драскач на тиквата нали?

65

Анонимен

преди 9 години

еми смее ли да не го оправдае

64

Анонимен

преди 9 години

Червени боклуцииии,свърши ви песента бе *** руски.Истината е само една - ОСТАВКА БЕ ЧЕРВЕНИ ***!ВЗЕМАЙТЕ СИ ЧУКОВЕТЕ И СЪРПОВЕТЕ И МАРШ В РУСИЯ И СЕВЕРНА КОРЕЯ.НИЕ ТУК ИСКАМЕ ДА БЪДЕМ ЕВРОПЕЙЦИ!

63

Анонимен

преди 9 години

До мечо грухЯ си изпий хапчетата и отивай да лижеш милиционерски *** , *** !

62

Анонимен

преди 9 години

Някой да е очаквал нещо по-различно от българския съд?

61

Х

преди 9 години

То беше ясно,да съдят човек ,че е спазил закона.Ако не бяха му изплатили заплатите пак щеше да има дело,но законно.

60

Анонимен

преди 9 години

Вместо ЦЦ да продаде апартамент и да върне поне 50 бона от свитото.

59

Даола

преди 9 години

Чакаха резултатите от изборите и сега не дръзват да настъпят победителя - ха-ха.

58

Анонимен

преди 9 години

Осъден висш партиен член? В България? За присвояване на пари?...Хахахха

57

Анонимен

преди 9 години

Цецо май ще излезне прав за съдебната система ! Ако тя беше такава каквато той я иска, сега Цецо щеше да търкща наровете !

56

Unufri

преди 9 години

Поинтересувайте се за какво се води това конкретно дело преди да говорите или напишете нещо тук.Дължите го на собствената си интелигентност!Прокуратурата повдига обвинение на Цветанов, че МВР е изплатило полагащите се 20 заплати на въпросния служител!?Колко по-изсмукано от пръстите може да бъде това обвинение? Как може да е престъпление, че си платил на някой полагащите му се по закон заплати, та и присвоил?Но така ще е, докато в системата има прокурори, които не познават Конституцията!

55

гном

преди 9 години

Очевадно е,че Темида тачи финикийските знаци...