41

do 49

преди 10 години

Мачът беше гола-вода до изравнителния гол. Толкова брак в играта и на двата отбора, как избщо това може да се нарече финал

40

бб

преди 10 години

Невероятен мач.Фенка съм на Реал,но не мога да отреча,че и двата отбора играха страхотно-финал,достоен за световно,,,

39

платен трол

преди 10 години

Напълно заслужена победа на Реал. Съдията изобщо не повлия на мача, а продължението можеше даже и да е повече от 5 минути. Всеки който твърди обратното или нищо не разбира от футбол, или е видиотен фен на Барселона. Атлетико са много симпатичен отбор, но силите им не достигнаха, жалко, нямаше да са незаслужен шампион.

38

Сандо

преди 10 години

мноо як мач - емоци, трагедии, всичко както си трябва. Аз бях за Атлетико, но Реал победиха заслужено ... добре че имаха късмета да изравнят в продължението иначе щяха да са за подигравка

37

с.

преди 10 години

Каталунската *** вие от мъка!Няма такъв кеф!Кога ще бъдете с 10 КЕШ-а,бе!?И след 700 години няма да ви се случи!Поздравления за Атлетико!За разлика от противните и постоянно симулиращи и въргалящи се по земята и набедени за звезди катунски джуджета те са мъжкари и играха и се бориха достойно!

36

Анонимен

преди 10 години

Много фенове на Атлетико би си казал човек. Ясно е, че феновете на Барса си изливат комплексите тук, а ако наистина са фенове на Атлетико, жалко за тях - аман от фенове, тичащи след силните отбори. Аз съм фен на Атлетико - този отбор заслужава само адмирации, постигна много. Колкото до любимата на лапетата Барса - що играчи бяха изгонени, що дузпи им дадоха, хората спряха да гледат футбол заради тези безобразия. Вчера нямаше нищо такова. Големият проблем е, че голът е паднал в 93мин :)

35

Анонимен

преди 10 години

Играчите на Атлетико лежаха накрая, продължението си беше заслужено, а и голът не падна в 96-та минута, та да твърдите, че продължението е повлияло, а едва ли има мач, който да няма родължение 3-4 мин. Така че съдията не повлия. А че тук има фенчета на Барса, които още не могат да преглътнат факта, че Барселона остана в историята с най-големите подпирания в историята на футбола години наред - това си е техен проблем, а не на останалите.

34

skanager

преди 10 години

geroite,imat podkrepa na millioni... el galaktikos.

33

55

преди 10 години

РЕАЛ си купи титла.

32

emil.popov.35

преди 10 години

Най-жалкия шампион на всички времена. Цяла година имаха късмет и не играха нито един сериозен мач - всеки срещу тях беше с контузии на най-важните играчи. И сега на финала пак съдията ги спаси с продължението. А колко струват се вижда в испанското първенство - дори втори не могат да станат. Мега ***!

31

55

преди 10 години

Голяма глупост,играха докато Реал бият...Мача беше нищо повече освен едно градско дерби със един в повече на терена....

30

Nikolas

преди 10 години

До Анонимен 27 НЕ 5 , А 10 МИНУТИ ПРОДЪЛЖЕНИЕ ТРЯБВАШЕ ДА ДАДЕ СЪДИЯТА И ДА ИЗГОНИ ПОНЕ 2 ОТ АТЛЕТИКО ... ТОВА Е НАЙ - *** ОТБОР ИГРАЛ НЯКОГА ФИНАЛ ... ГРУБИ , БЕЗПАРДОННИ , ДРОГИРАНИ И АНАБОЛИЗИРАНИ ЗАЕДНО С МАЛОУМНИЯТ ИМ ТРЕНЬОР ,ВЛЯЗЪЛ НА ТЕРЕНА ДА БИЕ ПРОТИВНИКОВ ИГРАЧ ,ЧЕ РАЗКАРВА ТОПКАТА .. А НЕГОВИТЕ КАТО ЛЕЖАХА ПО ТЕРЕНА ПРИ 1-0 И БАВЕХА ВРЕМЕТО ??? ТОВА СЕ КАЗВА СПРАВЕДЛИВОСТ...

29

Nikolas

преди 10 години

ВЧЕРА НЯКАКВИ ЕНТУСИАСТИ ПРЕДРИЧАХА 5-0 ЗА АТЛЕТИКО ...Е , ГОРЕ ДОЛУ ПОЗНАХА САМО , ЧЕ В ОБРАТНА ПОСОКА ...

28

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 34 ДА НЕ БИ БАТ БОЙКО ДА Е ПЛАТИЛ ПО 50 ЛВ. НА СЪДИЙТЕ ???? МАИ САМО ТИ МИСЛИШ ТАКА ...???

27

Анонимен

преди 10 години

КАЗВА СЕ .. ЛА ДЕСИМА

26

Йово

преди 10 години

Още ли има такива който си мислеха, че някой ще позволи на второразрядни и треторазрядни отбори да станат шампиони и носители на купи в Европа. Това са турнири на богатите.

25

Анонимен

преди 10 години

Мачът беше купен!

24

годин

преди 10 години

до 31баце, гледай си кърлинга, явно си мноооооо далече от футбола

23

Анонимен

преди 10 години

назобените *** от ревал тичаха, като обезумели в продълженията... за мен не беше честно нещо, не мога да кажа кво, нередовен мач...

22

Анонимен

преди 10 години

Шампионската лига се прави за няколко отбора. Изобщо не съм се съмнявал, че само и само Реал ще наместят отново. Това са безумни пари, които се влагат в Реал Мадрид, "незнайно" от къде идващи.